Sig Sistemi ja Nor-Maali Oy jakelija­sopimukseen Kroatian markkinoille

8/8/2019

Sig Sistemi on vuonna 1991 perustettu perheyritys Novakista (Zagrebin alue) ja on tunnettu markkinallaan korkealaatuisten tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen yhdistämisestä ratkaisuiksi maalauksen, pinnoittamisen ja rakentamisen tarpeisiin.

”Nor-Maalin tuotevalikoimassa ja heidän tarjoamissaan ratkaisuissa meitä kiinnosti korkea laatu, referenssit sekä monikäyttöinen tuotevalikoima, joka sopii asiakkaidemme kysyntään”, kommentoi Sig Sistemin omistaja Igor Senjak.

”Sig Sistemillä on selkeä tavoite liiketoiminnan kasvattamiseen, innovatiivisuutta tuotteiden ja palvelujen yhdistämisessä ja intoa liiketoiminnan laajentamiseen uusiin kohteisiin”, kertoo Antti Saloranta Nor-Maalin vientiosastolta.

Tämän jakelijasopimuksen muodostaminen yhdistää kaksi asiakaskeskeistä yritystä, joilla on päämääränä kasvaa tarjoamalla asiakkaille paikallisesti saatavilla olevia lisäarvopalveluita. Sig Sistemi:llä on jo Nor-Maalin tuotteita Novakin varastossaan, jotka sävytetään paikallisesti nopeita toimituksia varten.

Sig Sistemi d.o.o
Zagrebačka 13 A, Novaki, 10431 Sv. Nedelja
info@sigsistemi.hr
sigsistemi.hr