Sujuvaa yhteistyötä Mik-Rip Teräs Oy:n kanssa vuodesta 2013

19/12/2019

Nor-Maali Oy on toimittanut käyttäjäystävällisiä maalejaan teräksen pintakäsittelyyn erikoistuneelle Mik-Rip Teräs Oy:lle jo monen vuoden ajan. Mik-Rip on uudistanut omaa laitostaan vuonna 2013. Laitoksen uudistamisessa erikoistuttiin työn tehokkuuteen tilojen uudelleen järjestelyn avulla sekä ympäristöystävällisyyteen ilmanvaihto ja lämmitys mielessä pitäen. Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoiset tuotteet auttavat myös pitämään VOC-päästöt kurissa.

Mik-Rip pinnoittaa Nor-Maalin maaleilla tuotteita laidasta laitaan. Eniten käytössä ovat polyuretaani pinta- ja kertamaalit sekä epoksipohjamaalit. Maalarit ovat kehuneet Nor-Maalin tuotteita käyttäjäystävällisiksi varsinkin sekoitussuhteiden ja ruiskutusominaisuuksien osalta.

Niin Nor-Maali kuin Mik-Rip Teräs Oy haluavat palvella asiakkaitaan nopeasti ja tehokkaasti korkealuokkaisten tuotteiden avulla.

Lue koko referenssi: Mik-Rip Teräs Oy