Sujuvaa yhteistyötä Mik-Rip Teräs Oy:n kanssa vuodesta 2013

19/12/2019

Nor-Maali Oy on toimittanut käyttäjäystävällisiä maalejaan teräksen pintakäsittelyyn erikoistuneelle Mik-Rip Teräs Oy:lle jo monen vuoden ajan. Mik-Rip on uudistanut omaa laitostaan vuonna 2013. Laitoksen uudistamisessa erikoistuttiin työn tehokkuuteen tilojen uudelleen järjestelyn avulla sekä ympäristöystävällisyyteen ilmanvaihto ja lämmitys mielessä pitäen. Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoiset tuotteet auttavat myös pitämään VOC-päästöt kurissa.

Mik-Rip pinnoittaa Nor-Maalin maaleilla tuotteita laidasta laitaan. Eniten käytössä ovat polyuretaani pinta- ja kertamaalit sekä epoksipohjamaalit. Maalarit ovat kehuneet Nor-Maalin tuotteita käyttäjäystävällisiksi varsinkin sekoitussuhteiden ja ruiskutusominaisuuksien osalta.

Niin Nor-Maali kuin Mik-Rip Teräs Oy haluavat palvella asiakkaitaan nopeasti ja tehokkaasti korkealuokkaisten tuotteiden avulla.

Lue koko referenssi: Mik-Rip Teräs Oy

Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut

29/10/2020 Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut palvelemaan kasvavaa venäläistä asiakaskuntaa.

Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa – Oma varasto Tukholmaan

29/10/2020 Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa ja on avannut oman varaston Tukholmaan. Ruotsissa olevalla varastolla pyritään nostamaan palvelutasoa ja parantamaan toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jälleenmyyjien tarpeisiin.

Oü Nor-Maali – Nopeaa palvelua Baltiassa

28/10/2020 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali perustettiin vuonna 2015 palvelemaan Baltian markkinoita. Nor-Maali haluaa tytäryhtiönsä avulla varmistaa nopean ja joustavan palvelun näillä markkinoilla. Tärkeässä osassa toimintaa ovat asiakkaiden kuunteleminen, tekninen tuki sekä käytännönläheinen neuvonta.

Rikon A/S toimittaa nosturin Marseillen satamaan

23/10/2020 Latvialainen nostolaitteita valmistava Rikon A/S toimittaa suuren satamanosturin Marseillen satamaan. Projektissa käytetty maalaussysteemi oli Barrier – Penguard Express ZP – Hardtop AX. Rikon A/S on latvialaisen jälleenmyyjämme Latfintexin asiakas.

Norecryl 50 – Säänkesto ja erinomainen korroosiosuoja samassa tuotteessa – ilman isosyanaattia

9/10/2020 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien viimeistelty pinta sekä säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus kysymykseen on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.