Tuoteuutisia – Normafine 80

20/12/2019

Nor-Maali on lanseerannut uuden Normafine 80 tuotteen.

Normafine 80 on kaksikomponenttinen, kiiltävä ruosteenestopigmentoitu polyuretaanimaali. Korkea kuiva-ainepitoisuus 70 % vol. takaa alhaisen VOC-pitoisuuden (260 g/L). Normafine 80 on helppokäyttöinen ja kiiltonsa säilyttävä kertamaali.

Normafine 80 on erinomainen valinta, kun maalattavaan tuotteeseen halutaan sileä ja kulutusta kestävä pinta. Se on ihanteellinen ratkaisu koneiden, teollisuuslaitteiden, maatalouskoneiden ja raskaiden kuljetusvälineiden maalaukseen. Normafine 80 sopii yksikertamaaliksi rasitusluokkiin C3 ja C4 sekä pintamaaliksi rasitusluokkaan C5. Myös märkää-märälle maalaus on mahdollista.

Edistykselliset ruiskutusominaisuudet auttavat asiakkaita saamaan näyttävän ulkonäön tuotteilleen. Kiiltoaste 80 G.U. (60°) on mahdollinen tällä tuotteella. Maalikalvo on samanaikaisesti sekä kova että joustava. Normafine 80 tarjoaa urakoitsijoille kustannustehokkaana tuotteena nopean läpimenoajan sekä maalaajalle helppokäyttöisyyden. Paksukin maalikerros ilman valumia on mahdollista toteuttaa, joten kulmat ja haastavat kappaleen osat eivät aiheuta ongelmaa.

Tuotteessa yhdistyvät hyvät ruiskutusominaisuudet, laadukas ulkonäkö sekä kustannustehokkuus. Normafine 80 on vastaus moniin maalaushaasteisiin.

Normafine 80 on saatavilla nyt varastotuotteena.