Tuoteuutisia – Normafine 80

20/12/2019

Nor-Maali on lanseerannut uuden Normafine 80 tuotteen.

Normafine 80 on kaksikomponenttinen, kiiltävä ruosteenestopigmentoitu polyuretaanimaali. Korkea kuiva-ainepitoisuus 70 % vol. takaa alhaisen VOC-pitoisuuden (260 g/L). Normafine 80 on helppokäyttöinen ja kiiltonsa säilyttävä kertamaali.

Normafine 80 on erinomainen valinta, kun maalattavaan tuotteeseen halutaan sileä ja kulutusta kestävä pinta. Se on ihanteellinen ratkaisu koneiden, teollisuuslaitteiden, maatalouskoneiden ja raskaiden kuljetusvälineiden maalaukseen. Normafine 80 sopii yksikertamaaliksi rasitusluokkiin C3 ja C4 sekä pintamaaliksi rasitusluokkaan C5. Myös märkää-märälle maalaus on mahdollista.

Edistykselliset ruiskutusominaisuudet auttavat asiakkaita saamaan näyttävän ulkonäön tuotteilleen. Kiiltoaste 80 G.U. (60°) on mahdollinen tällä tuotteella. Maalikalvo on samanaikaisesti sekä kova että joustava. Normafine 80 tarjoaa urakoitsijoille kustannustehokkaana tuotteena nopean läpimenoajan sekä maalaajalle helppokäyttöisyyden. Paksukin maalikerros ilman valumia on mahdollista toteuttaa, joten kulmat ja haastavat kappaleen osat eivät aiheuta ongelmaa.

Tuotteessa yhdistyvät hyvät ruiskutusominaisuudet, laadukas ulkonäkö sekä kustannustehokkuus. Normafine 80 on vastaus moniin maalaushaasteisiin.

Normafine 80 on saatavilla nyt varastotuotteena.

Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut

29/10/2020 Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut palvelemaan kasvavaa venäläistä asiakaskuntaa.

Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa – Oma varasto Tukholmaan

29/10/2020 Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa ja on avannut oman varaston Tukholmaan. Ruotsissa olevalla varastolla pyritään nostamaan palvelutasoa ja parantamaan toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jälleenmyyjien tarpeisiin.

Oü Nor-Maali – Nopeaa palvelua Baltiassa

28/10/2020 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali perustettiin vuonna 2015 palvelemaan Baltian markkinoita. Nor-Maali haluaa tytäryhtiönsä avulla varmistaa nopean ja joustavan palvelun näillä markkinoilla. Tärkeässä osassa toimintaa ovat asiakkaiden kuunteleminen, tekninen tuki sekä käytännönläheinen neuvonta.

Rikon A/S toimittaa nosturin Marseillen satamaan

23/10/2020 Latvialainen nostolaitteita valmistava Rikon A/S toimittaa suuren satamanosturin Marseillen satamaan. Projektissa käytetty maalaussysteemi oli Barrier – Penguard Express ZP – Hardtop AX. Rikon A/S on latvialaisen jälleenmyyjämme Latfintexin asiakas.

Norecryl 50 – Säänkesto ja erinomainen korroosiosuoja samassa tuotteessa – ilman isosyanaattia

9/10/2020 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien viimeistelty pinta sekä säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus kysymykseen on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.