Tuoteuutisia – Normafine 80

20/12/2019

Nor-Maali on lanseerannut uuden Normafine 80 tuotteen.

Normafine 80 on kaksikomponenttinen, kiiltävä ruosteenestopigmentoitu polyuretaanimaali. Korkea kuiva-ainepitoisuus 70 % vol. takaa alhaisen VOC-pitoisuuden (260 g/L). Normafine 80 on helppokäyttöinen ja kiiltonsa säilyttävä kertamaali.

Normafine 80 on erinomainen valinta, kun maalattavaan tuotteeseen halutaan sileä ja kulutusta kestävä pinta. Se on ihanteellinen ratkaisu koneiden, teollisuuslaitteiden, maatalouskoneiden ja raskaiden kuljetusvälineiden maalaukseen. Normafine 80 sopii yksikertamaaliksi rasitusluokkiin C3 ja C4 sekä pintamaaliksi rasitusluokkaan C5. Myös märkää-märälle maalaus on mahdollista.

Edistykselliset ruiskutusominaisuudet auttavat asiakkaita saamaan näyttävän ulkonäön tuotteilleen. Kiiltoaste 80 G.U. (60°) on mahdollinen tällä tuotteella. Maalikalvo on samanaikaisesti sekä kova että joustava. Normafine 80 tarjoaa urakoitsijoille kustannustehokkaana tuotteena nopean läpimenoajan sekä maalaajalle helppokäyttöisyyden. Paksukin maalikerros ilman valumia on mahdollista toteuttaa, joten kulmat ja haastavat kappaleen osat eivät aiheuta ongelmaa.

Tuotteessa yhdistyvät hyvät ruiskutusominaisuudet, laadukas ulkonäkö sekä kustannustehokkuus. Normafine 80 on vastaus moniin maalaushaasteisiin.

Normafine 80 on saatavilla nyt varastotuotteena.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali – nopeampaa kuivumista alhaisessa lämpötilassa

23/11/2022 Maalauskustannuksien alentamista mietitään tällä hetkellä monessa teollisuusmaalaamossa. Miten säästää energiaa, mutta kuitenkin säilyttää laatu ja nopeus? Maalauskustannuksiin voidaan vaikuttaa mm. maalin kuivumislämpötilalla ja maalaussysteemin kerroslukumäärällä. Oikeanlaisella tuotevalinnalla on siis suuri merkitys prosessin kokonaiskustannuksiin. Nykyisessä energiatilanteessa Normafine 40 HS on kustannustehokas vaihtoehto sekä pinta- että kertamaaliksi.

Carnival Celebration -loistoristeilijän teräspinnat maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

10/11/2022 Meyer Turun telakka on luovuttanut asiakkaalleen Carnival Corporationille Carnival Celebration -loistoristeilijän. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX, Baltoflake ja Chemflake Special.

Norecryl 50: säänkestävä vaihtoehto epoksimaalille – ilman isosyanaattia

14/10/2022 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.

Kestävä maalipinta säiliöihin ja putkistoihin – huoltomaalaus Normadur 65 HS:llä

27/9/2022 Nord Terminal Paldiskin öljytuoteterminaalin säiliöt ja putkistot huoltomaalattiin Normadur 65 HS:llä. Maalaustyön urakoitsijana toimi Oü Nor-Maalin pitkäaikainen asiakas Oü Korund.

Akvanor 100 SG, Akvanor 81 Primer sekä Norepox Aqua DTM ovat saaneet M1-hyväksynnän!

23/9/2022 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Akvanor 100 SG, Akvanor 81 Primer ja Norepox Aqua DTM ovat saaneet M1-hyväksynnän. Tuotteet ovat läpäisseet Sisäilmayhdistys ry:n tiukimman rakennusmateriaalipäästöluokituksen, joka kertoo, että tuote on hajuton ja vähäpäästöinen.