Hyödynnämme uusiutuvia luonnonmateriaaleja epoksimaaleissamme

28/2/2020

Nor-Maalin NorECOat FD Primer, NorECOat HS Primer sekä Noreguard HS epoksimaaleissa käytettävän raaka-ainepohjan valmistuksessa hyödynnetään uusiutuvaa luonnonmateriaalia.

Lähde ei ole ruoka-aineketjussa, vaan siitä syntyvässä jätejakeessa. Huolellisen testauksen sekä maalinvalmistusreseptien optimoinnin myötä jopa 30 % – 60 % maalikomponentin koostumuksesta (maaliosa ja/tai kovete) voi olla biopohjaista alkuperää.

Näiden raaka-aineiden valmistusprosessissa käytetyllä teknologialla voidaan siis muuntaa kustannustehokkaasti luonnon tarjoamia runsaita raaka-ainevaroja korkealuokkaisiksi lopputuotteiksi. Tämä osaltaan vähentää merkittävästi fossiilisten materiaalien osuutta sekä valmistusprosessissa että lopputuotteissa.

Tällaisen tuotekehitystyön avulla voimme maalinvalmistajan roolissa olla vaikuttamassa omalta osaltamme tuotteen hiilijalanjälkeen ja edistämään uudistuvien raaka-ainevarojen käyttöä tuotevalikoimassamme.

Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut

29/10/2020 Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut palvelemaan kasvavaa venäläistä asiakaskuntaa.

Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa – Oma varasto Tukholmaan

29/10/2020 Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa ja on avannut oman varaston Tukholmaan. Ruotsissa olevalla varastolla pyritään nostamaan palvelutasoa ja parantamaan toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jälleenmyyjien tarpeisiin.

Oü Nor-Maali – Nopeaa palvelua Baltiassa

28/10/2020 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali perustettiin vuonna 2015 palvelemaan Baltian markkinoita. Nor-Maali haluaa tytäryhtiönsä avulla varmistaa nopean ja joustavan palvelun näillä markkinoilla. Tärkeässä osassa toimintaa ovat asiakkaiden kuunteleminen, tekninen tuki sekä käytännönläheinen neuvonta.

Rikon A/S toimittaa nosturin Marseillen satamaan

23/10/2020 Latvialainen nostolaitteita valmistava Rikon A/S toimittaa suuren satamanosturin Marseillen satamaan. Projektissa käytetty maalaussysteemi oli Barrier – Penguard Express ZP – Hardtop AX. Rikon A/S on latvialaisen jälleenmyyjämme Latfintexin asiakas.

Norecryl 50 – Säänkesto ja erinomainen korroosiosuoja samassa tuotteessa – ilman isosyanaattia

9/10/2020 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien viimeistelty pinta sekä säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus kysymykseen on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.