Oü Nor-Maali – Nopeaa palvelua Baltiassa

28/10/2020

Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali perustettiin vuonna 2015 palvelemaan Baltian markkinoita. Nor-Maali haluaa tytäryhtiönsä avulla varmistaa nopean ja joustavan palvelun näillä markkinoilla. Tärkeässä osassa toimintaa ovat asiakkaiden kuunteleminen, tekninen tuki sekä käytännönläheinen neuvonta. Oü Nor-Maalin tuotevalikoimaan kuuluvat Nor-Maalin omat tuotteet, mutta myös Jotunin protective- ja marine-segmenttien tuotteet, joita yritys myy Virossa sekä jälleenmyyjille Latviaan ja Liettuaan.

Oü Nor-Maali sijaitsee Tallinnassa, josta yritys palvelee Baltian maiden markkinoita. Oü Nor-Maalissa työskentelee kahdeksan henkilöä. Toimintoihin kuuluvat myynti, tarkastukset sekä tekninen neuvonta. Oü Nor-Maalissa on kaksi Frosio-tarkastajaa.

Yrityksellä on tiloissaan varasto, joka kattaa laajasti Nor-Maalin ja Jotunin tuotteita. Varastoa täydennetään Lahdesta 2-3 kertaa viikossa. Tämän lisäksi Lahdesta lähtee myös suoria toimituksia asiakkaille Baltiaan.

Oü Nor-Maali perustettiin palvelemaan Baltian markkinoita

Oü Nor-Maalin henkilöstö: Rainar Jurisaar, Tarmo Laks, Reio Karik, Karolina Skibina, Deniss Kunznetsov Aleksandr Radtsenko ja Wiking Kalmõkov. Kuvasta puuttuu Aleksandr Stennikov.

Oü Nor-Maalin toimitusjohtajana toimii Rainar Jurisaar. Ura maalien parissa alkoi vuonna 1997 Jotunin jälleenmyyjällä. Tämän jälkeen Rainar toimi Jotunin palveluksessa. Nor-Maali tuli Rainarille tutuksi hänen työskenneltyään Nor-Maalin silloisen jälleenmyyjän palveluksessa. Kun Oü Nor-Maali perustettiin vuonna 2015, palkattiin Rainar yrityksen toimitusjohtajaksi. Rainar asuu avoliitossa ja hänellä on yksi aikuinen poika. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat juuri hankittu koiranpentu sekä kuntosalilla käynti.

Oü Nor-Maalin toimitusjohtaja Rainar Jurisaar

Oü Nor-Maalin toimitusjohtaja Rainar Jurisaar

Oü Nor-Maalin myyntipäällikkö Wiking Kalmõkov

Oü Nor-Maalin myyntipäällikkö Wiking Kalmõkov

Wiking Kalmokov aloitti maalialalla työskentelyn vuonna 2007 jälleenmyyjämme varastomiehenä. Vuonna 2010 hänestä alettiin kouluttaa myyntiedustajaa yritykseen. Vuonna 2014 Wiking laajensi osaamisalaansa suorittamalla Frosio-sertifikaatin. Nyt Wiking toimii myyntipäällikkönä keskisessä Virossa sekä tarkastajana teollisuus- ja marine-segmenttien projekteissa. Hänen perheeseensä kuuluvat vaimo ja kolme lasta ja harrastuksena hänellä on juuri hankitun mökin kunnostus.

Nor-Maalin jakelijaverkosto kattaa Baltian maat. Oü Nor-Maalin lisäksi Baltiassa toimivat jälleenmyyjät SIA Latfintex ja SIA Industrial Coatings Latviassa sekä UAB Alindra Liettuassa.

Tallinkin MyStar maalattiin Nor-Maalin toimittamilla maaleilla

3/1/2023 Rauma Marine Construction on luovuttanut asiakkaalleen Tallinkille MyStar –matkustaja-autolautan Helsingin ja Tallinnan väliseen liikenteeseen. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin maaleilla. Käytössä olleita tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop XPF ja Marathon IQ2.

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan!

13/12/2022 Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpana tulokkaana Sadolin Glostrup A/S. Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt myös Tanskassa.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali – nopeampaa kuivumista alhaisessa lämpötilassa

23/11/2022 Maalauskustannuksien alentamista mietitään tällä hetkellä monessa teollisuusmaalaamossa. Miten säästää energiaa, mutta kuitenkin säilyttää laatu ja nopeus? Maalauskustannuksiin voidaan vaikuttaa mm. maalin kuivumislämpötilalla ja maalaussysteemin kerroslukumäärällä. Oikeanlaisella tuotevalinnalla on siis suuri merkitys prosessin kokonaiskustannuksiin. Nykyisessä energiatilanteessa Normafine 40 HS on kustannustehokas vaihtoehto sekä pinta- että kertamaaliksi.

Carnival Celebration -loistoristeilijän teräspinnat maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

10/11/2022 Meyer Turun telakka on luovuttanut asiakkaalleen Carnival Corporationille Carnival Celebration -loistoristeilijän. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX, Baltoflake ja Chemflake Special.

Norecryl 50: säänkestävä vaihtoehto epoksimaalille – ilman isosyanaattia

14/10/2022 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.