Oü Nor-Maali – Nopeaa palvelua Baltiassa

28/10/2020

Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali perustettiin vuonna 2015 palvelemaan Baltian markkinoita. Nor-Maali haluaa tytäryhtiönsä avulla varmistaa nopean ja joustavan palvelun näillä markkinoilla. Tärkeässä osassa toimintaa ovat asiakkaiden kuunteleminen, tekninen tuki sekä käytännönläheinen neuvonta. Oü Nor-Maalin tuotevalikoimaan kuuluvat Nor-Maalin omat tuotteet, mutta myös Jotunin protective- ja marine-segmenttien tuotteet, joita yritys myy Virossa sekä jälleenmyyjille Latviaan ja Liettuaan.

Oü Nor-Maali sijaitsee Tallinnassa, josta yritys palvelee Baltian maiden markkinoita. Oü Nor-Maalissa työskentelee kahdeksan henkilöä. Toimintoihin kuuluvat myynti, tarkastukset sekä tekninen neuvonta. Oü Nor-Maalissa on kaksi Frosio-tarkastajaa.

Yrityksellä on tiloissaan varasto, joka kattaa laajasti Nor-Maalin ja Jotunin tuotteita. Varastoa täydennetään Lahdesta 2-3 kertaa viikossa. Tämän lisäksi Lahdesta lähtee myös suoria toimituksia asiakkaille Baltiaan.

Oü Nor-Maali perustettiin palvelemaan Baltian markkinoita

Oü Nor-Maalin henkilöstö: Rainar Jurisaar, Tarmo Laks, Reio Karik, Karolina Skibina, Deniss Kunznetsov Aleksandr Radtsenko ja Wiking Kalmõkov. Kuvasta puuttuu Aleksandr Stennikov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oü Nor-Maalin toimitusjohtajana toimii Rainar Jurisaar. Ura maalien parissa alkoi vuonna 1997 Jotunin jälleenmyyjällä. Tämän jälkeen Rainar toimi Jotunin palveluksessa. Nor-Maali tuli Rainarille tutuksi hänen työskenneltyään Nor-Maalin silloisen jälleenmyyjän palveluksessa. Kun Oü Nor-Maali perustettiin vuonna 2015, palkattiin Rainar yrityksen toimitusjohtajaksi. Rainar asuu avoliitossa ja hänellä on yksi aikuinen poika. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat juuri hankittu koiranpentu sekä kuntosalilla käynti.

Oü Nor-Maalin toimitusjohtaja Rainar Jurisaar

Oü Nor-Maalin toimitusjohtaja Rainar Jurisaar

Oü Nor-Maalin myyntipäällikkö Wiking Kalmõkov

Oü Nor-Maalin myyntipäällikkö Wiking Kalmõkov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wiking Kalmokov aloitti maalialalla työskentelyn vuonna 2007 jälleenmyyjämme varastomiehenä. Vuonna 2010 hänestä alettiin kouluttaa myyntiedustajaa yritykseen. Vuonna 2014 Wiking laajensi osaamisalaansa suorittamalla Frosio-sertifikaatin. Nyt Wiking toimii myyntipäällikkönä keskisessä Virossa sekä tarkastajana teollisuus- ja marine-segmenttien projekteissa. Hänen perheeseensä kuuluvat vaimo ja kolme lasta ja harrastuksena hänellä on juuri hankitun mökin kunnostus.

Nor-Maalin jakelijaverkosto kattaa Baltian maat. Oü Nor-Maalin lisäksi Baltiassa toimivat jälleenmyyjät SIA Latfintex ja SIA Industrial Coatings Latviassa sekä UAB Alindra Liettuassa.