Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla jo seitsemältä jakelijalta Ruotsissa

3/12/2020

Etsitkö korkealaatuisia teollisuusmaaleja? Olemme  jälleen laajentaneet toimintaamme ja Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla jo seitsemältä jakelijalta Ruotsissa.

Olemme solmineet kaksi uutta jälleenmyyntisopimusta Ruotsissa. Jälleenmyyjäverkostoomme ovat liittyneet Färg & Bygg i Malmö AB Malmöstä ja Syntema i Arbrå AB Arbråsta.

Nämä jälleenmyyjät laajentavat edelleen Nor-Maalin tuotteiden saatavuutta Ruotsissa. Färg & Bygg i Malmö AB auttaa kattamaan Ruotsin eteläisintä osaa ja Syntema i Arbrå AB puolestaan ​​palvelee pohjoisempaa Ruotsia.

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla jo seitsemältä jakelijalta Ruotsissa

Nor-Maalin jälleenmyyjät Ruotsissa:

Näiden seitsemän jälleenmyyjän sekä oman Tukholmassa sijaitsevan varaston avulla Nor-Maali voi tarjota nopeaa palvelua asiakkaillemme Ruotsissa.

Jotun Hull Skating Solutions puhdistaa alusten rungot ja pienentää polttoainekustannuksia

12/7/2021 Jotun Hull Skating Solutions pitää aluksen rungon puhtaana ja minimoi siten suorituskyvyn häviöt. Samalla hiilijalanjälki pienenee.

Valmistatko teräsrakenteita Ruotsin markkinalle? Nor-Maalin teollisuusmaaleista löytyvät ratkaisut SundaHus ja Byggvarubedömningen hyväksynnöillä.

30/6/2021 Kattava valikoima Nor-Maalin teollisuusmaaleista on hyväksytty SundaHus ja Byggvarubedömningen -kriteerein.

Nor-Maalin tuotekehityskemisti Lena Ammosova kertoo vesiohenteisen epoksimaalin Norepox Aqua DTM:n kehitystyöstä

23/6/2021 Lena Ammosova työskentelee Nor-Maalin laboratoriossa tuotekehityskemistinä. Tässä artikkelissa hän kertoo vesiohenteisen kertamaalin Norepox Aqua DTM:n kehitystyöstä.

Nor-Maali vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa – Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi

10/6/2021 Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi 1.6.2021 alkaen Nor-Maalin Ruotsin organisaatioon.

Norepox Aqua DTM – vesiohenteinen epoksimaali takaa kestävyyden ympäristöystävällisesti

31/5/2021 Vaativat olosuhteet asettavat pintaa suojaavalle maalille korkeat kriteerit, eivätkä vain sen teknisille ominaisuuksille, vaan myös sen ympäristövaikutusten suhteen. Meillä onkin ilo esitellä Norepox Aqua DTM, ensimmäinen vesiohenteinen epoksimaalimme, joka paitsi vastaa ympäristöhaasteisiin myös yltää liuotinohenteisten verrokkiensa tasolle niin helppokäyttöisyydessään kuin korroosionkestävyydessään.