Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla jo seitsemältä jakelijalta Ruotsissa

3/12/2020

Etsitkö korkealaatuisia teollisuusmaaleja? Olemme  jälleen laajentaneet toimintaamme ja Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla jo seitsemältä jakelijalta Ruotsissa.

Olemme solmineet kaksi uutta jälleenmyyntisopimusta Ruotsissa. Jälleenmyyjäverkostoomme ovat liittyneet Färg & Bygg i Malmö AB Malmöstä ja Syntema i Arbrå AB Arbråsta.

Nämä jälleenmyyjät laajentavat edelleen Nor-Maalin tuotteiden saatavuutta Ruotsissa. Färg & Bygg i Malmö AB auttaa kattamaan Ruotsin eteläisintä osaa ja Syntema i Arbrå AB puolestaan ​​palvelee pohjoisempaa Ruotsia.

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla jo seitsemältä jakelijalta Ruotsissa

Nor-Maalin jälleenmyyjät Ruotsissa:

Näiden seitsemän jälleenmyyjän sekä oman Tukholmassa sijaitsevan varaston avulla Nor-Maali voi tarjota nopeaa palvelua asiakkaillemme Ruotsissa.

Tallinkin MyStar maalattiin Nor-Maalin toimittamilla maaleilla

3/1/2023 Rauma Marine Construction on luovuttanut asiakkaalleen Tallinkille MyStar –matkustaja-autolautan Helsingin ja Tallinnan väliseen liikenteeseen. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin maaleilla. Käytössä olleita tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop XPF ja Marathon IQ2.

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan!

13/12/2022 Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpana tulokkaana Sadolin Glostrup A/S. Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt myös Tanskassa.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali – nopeampaa kuivumista alhaisessa lämpötilassa

23/11/2022 Maalauskustannuksien alentamista mietitään tällä hetkellä monessa teollisuusmaalaamossa. Miten säästää energiaa, mutta kuitenkin säilyttää laatu ja nopeus? Maalauskustannuksiin voidaan vaikuttaa mm. maalin kuivumislämpötilalla ja maalaussysteemin kerroslukumäärällä. Oikeanlaisella tuotevalinnalla on siis suuri merkitys prosessin kokonaiskustannuksiin. Nykyisessä energiatilanteessa Normafine 40 HS on kustannustehokas vaihtoehto sekä pinta- että kertamaaliksi.

Carnival Celebration -loistoristeilijän teräspinnat maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

10/11/2022 Meyer Turun telakka on luovuttanut asiakkaalleen Carnival Corporationille Carnival Celebration -loistoristeilijän. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX, Baltoflake ja Chemflake Special.

Norecryl 50: säänkestävä vaihtoehto epoksimaalille – ilman isosyanaattia

14/10/2022 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.