Nor-Maalin Tekninen palvelu

9/2/2021

Nor-Maali tarjoaa korkealaatuista teknistä neuvontaa taatakseen asiakkaiden maali-investoinneille optimaalisen tuloksen. Nor-Maali-brändin tuotteiden teknisestä palvelusta vastaa Juhani Korajoki.

Nor-Maalin perustajaosakkaille oli alusta asti selvää, että menestyksemme avaimia ovat korkealaatuisten tuotteiden lisäksi asiakkaidemme kuuntelu herkällä korvalla, tekninen tuki sekä käytännönläheinen neuvonta. Myös uudistuminen ja jatkuva kehitys todettiin tärkeiksi arvoiksi.

Nor-Maalin tekninen tuki koostuu teknisen myynnin, laboratorion sekä maalausosaston yhteistyöstä. Nor-Maalissa työskentelee lisäksi kolme laivamaalitarkastajaa. Palvelun taso pyritään pitämään korkealla, mistä hyvänä esimerkkinä kertoo se, että yli 50% teknisen tuen henkilöstöstä on Frosio-sertifioituja.

Nor-Maalin teknisessä tuessa etsimme uusia ratkaisuja sekä parannamme nykyisiä. Pyrimme kehittämään maalausprosessia yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Maalausratkaisuissamme korostamme erityisesti kestävyyttä, alhaisempia VOC-päästöjä sekä helppokäyttöisyyttä. Myös ympäristö- ja tuoteturvallisuuden kehittäminen on meille tärkeä asia.

Palvelumme:

  • Tekninen palvelu ja tuotetuki
  • Asiakkaan maalausspesifikaatioiden päivittäminen ja muuttaminen
  • Prosessin kehittäminen
  • Ongelman ratkaisu ja vian määrittäminen – reklamaatiot
  • Tuote- ja maalauskoulutukset
  • Tarkastuspalvelut

Maalitarkastajat keskittyvät projektin toteuttamiseen paikan päällä, kun taas teknisen tuen tiimi tekee maalispesifikaation sekä mahdollisen tarkastus- ja testisuunnitelman. Ulkoisilla tekijöillä voi olla vaikutusta maalausjärjestelmän toimintaan tulevaisuudessa ja huono maalaustyö voi johtaa maalikalvon heikkouteen. Tämä voi lyhentää käyttöikää tai johtaa korkeampiin ylläpitokustannuksiin. Maalausmenettelyn tarkastus on siksi tärkeää ja maalitarkastajan mukanaolo projektissa on omistajan laatutakuu.

Teknisen palvelun päällikkö Juhani Korajoki

Nor-Maali-brändin tuotteille perustettiin teknisen palvelun osasto noin vuosi sitten ja sen päälliköksi valittiin Juhani Korajoki. Nor-Maalin toiminnan laajentuessa asiakkaiden palvelukyky haluttiin varmistaa entistä paremmin kattavalla ja nopealla palvelulla. Korajoki vastaa siis Nor-Maali-brändin tuotteista. Jotunin Marine-tuotteiden teknistä palvelua johtaa edelleen laivamaaliosaston myyntipäällikkö Petri Hirvensalo.

Juhani Korajoella on pitkä historia Nor-Maalissa, sillä hän on työskennellyt kotimaan myyntitiimissä vuodesta 2002 lähtien. Tekninen neuvonta on tullut tutuksi jo myyntityössä, mutta nyt hän vastaa teknisen palvelun toiminnoista kokonaisuudessaan.

Korajoen työtehtäviin teknisen palvelun päällikkönä kuuluvat mm. teknisten raporttien sekä työohjeiden laatiminen kotimaahan ja ulkomaille, tekninen puhelinneuvonta asiakkaille ja sisäinen tekninen neuvonta. Hän osallistuu maalaustesteihin, pitää ulkoisia ja sisäisiä koulutuksia sekä laatii maalausspesifikaatioita. Hän tekee myös paljon yhteistyötä Nor-Maalin tuotekehitys- ja testausosaston kanssa, kun asiakkaille etsitään parasta maaliratkaisua tai testataan tuotteen toimivuutta asiakkaan tarpeisiin.

Nor-Maali tarjoaa korkealaatuista teknistä neuvontaa

Nor-Maalin Teknisen palvelun päällikkö Juhani Korajoki

Korajoki on mukana eri maalityöryhmissä, kuten Väylän Silko terästyöryhmässä, Teräsrakenneyhdistyksen palo-osaston arviointilautakunnassa sekä Kemestassa.

Teknisen palvelun päällikön tehtävien lisäksi hän työskentelee edelleen myynti-insinöörin tehtävissä vastuualueenaan Itä-Suomi ja Jyväskylä.

Teknisissä kysymyksissä ota yhteyttä!

Juhani Korajoki

Päällikkö, Tekninen palvelu
Itä-Suomi, Jyväskylä, Joensuu
puh. (03) 874 6523
gsm. 0400 428 108

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024 Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.

Normafine 40 HS:lle EPD-ympäristöseloste

15/3/2024 Nor-Maalin liuotinohenteinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali on saanut EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä kuudella liuotinohenteisella maalilla.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.