Nor-Maalin Tekninen palvelu

9/2/2021

Nor-Maali tarjoaa korkealaatuista teknistä neuvontaa taatakseen asiakkaiden maali-investoinneille optimaalisen tuloksen. Nor-Maali-brändin tuotteiden teknisestä palvelusta vastaa Juhani Korajoki.

Nor-Maalin perustajaosakkaille oli alusta asti selvää, että menestyksemme avaimia ovat korkealaatuisten tuotteiden lisäksi asiakkaidemme kuuntelu herkällä korvalla, tekninen tuki sekä käytännönläheinen neuvonta. Myös uudistuminen ja jatkuva kehitys todettiin tärkeiksi arvoiksi.

Nor-Maalin tekninen tuki koostuu teknisen myynnin, laboratorion sekä maalausosaston yhteistyöstä. Nor-Maalissa työskentelee lisäksi kolme laivamaalitarkastajaa. Palvelun taso pyritään pitämään korkealla, mistä hyvänä esimerkkinä kertoo se, että yli 50% teknisen tuen henkilöstöstä on Frosio-sertifioituja.

Nor-Maalin teknisessä tuessa etsimme uusia ratkaisuja sekä parannamme nykyisiä. Pyrimme kehittämään maalausprosessia yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Maalausratkaisuissamme korostamme erityisesti kestävyyttä, alhaisempia VOC-päästöjä sekä helppokäyttöisyyttä. Myös ympäristö- ja tuoteturvallisuuden kehittäminen on meille tärkeä asia.

Palvelumme:

  • Tekninen palvelu ja tuotetuki
  • Asiakkaan maalausspesifikaatioiden päivittäminen ja muuttaminen
  • Prosessin kehittäminen
  • Ongelman ratkaisu ja vian määrittäminen – reklamaatiot
  • Tuote- ja maalauskoulutukset
  • Tarkastuspalvelut

Maalitarkastajat keskittyvät projektin toteuttamiseen paikan päällä, kun taas teknisen tuen tiimi tekee maalispesifikaation sekä mahdollisen tarkastus- ja testisuunnitelman. Ulkoisilla tekijöillä voi olla vaikutusta maalausjärjestelmän toimintaan tulevaisuudessa ja huono maalaustyö voi johtaa maalikalvon heikkouteen. Tämä voi lyhentää käyttöikää tai johtaa korkeampiin ylläpitokustannuksiin. Maalausmenettelyn tarkastus on siksi tärkeää ja maalitarkastajan mukanaolo projektissa on omistajan laatutakuu.

Teknisen palvelun päällikkö Juhani Korajoki

Nor-Maali-brändin tuotteille perustettiin teknisen palvelun osasto noin vuosi sitten ja sen päälliköksi valittiin Juhani Korajoki. Nor-Maalin toiminnan laajentuessa asiakkaiden palvelukyky haluttiin varmistaa entistä paremmin kattavalla ja nopealla palvelulla. Korajoki vastaa siis Nor-Maali-brändin tuotteista. Jotunin Marine-tuotteiden teknistä palvelua johtaa edelleen laivamaaliosaston myyntipäällikkö Petri Hirvensalo.

Juhani Korajoella on pitkä historia Nor-Maalissa, sillä hän on työskennellyt kotimaan myyntitiimissä vuodesta 2002 lähtien. Tekninen neuvonta on tullut tutuksi jo myyntityössä, mutta nyt hän vastaa teknisen palvelun toiminnoista kokonaisuudessaan.

Korajoen työtehtäviin teknisen palvelun päällikkönä kuuluvat mm. teknisten raporttien sekä työohjeiden laatiminen kotimaahan ja ulkomaille, tekninen puhelinneuvonta asiakkaille ja sisäinen tekninen neuvonta. Hän osallistuu maalaustesteihin, pitää ulkoisia ja sisäisiä koulutuksia sekä laatii maalausspesifikaatioita. Hän tekee myös paljon yhteistyötä Nor-Maalin tuotekehitys- ja testausosaston kanssa, kun asiakkaille etsitään parasta maaliratkaisua tai testataan tuotteen toimivuutta asiakkaan tarpeisiin.

Nor-Maali tarjoaa korkealaatuista teknistä neuvontaa

Nor-Maalin Teknisen palvelun päällikkö Juhani Korajoki

Korajoki on mukana eri maalityöryhmissä, kuten Väylän Silko terästyöryhmässä, Teräsrakenneyhdistyksen palo-osaston arviointilautakunnassa sekä Kemestassa.

Teknisen palvelun päällikön tehtävien lisäksi hän työskentelee edelleen myynti-insinöörin tehtävissä vastuualueenaan Itä-Suomi ja Jyväskylä.

Teknisissä kysymyksissä ota yhteyttä!

Juhani Korajoki

Päällikkö, Tekninen palvelu
Itä-Suomi, Jyväskylä, Joensuu
puh. (03) 874 6523
gsm. 0400 428 108

Kasvua Venäjältä – laajennettu palveluverkko

12/2/2021 Vuonna 2020 Nor-Maali-brändin myynti Venäjällä kasvoi yli 25% edelliseen vuoteen verrattuna. Myyntiverkostomme kasvoi useilla uusilla jälleenmyyjillä.

Etsitkö ympäristö- ja käyttäjäystävällisempää polyuretaanimaalia? Normadur Aqua DTM on ympäristöystävällinen kertamaali haastaviin kohteisiin

10/2/2021 Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Normadur Aqua DTM polyuretaanimaali uudistaa pintakäsittelyn. Tämä ympäristö- ja käyttäjäystävällinen kertamaali mahdollistaa vesiohenteisen polyuretaanimaalin käytön haastavissakin teollisissa kohteissa, kuten tuotemaalauksessa (ACE & OEM).

Mielikuvia väreillä – tuhansien sävyjen Nor-Maali

9/2/2021 Nor-Maali tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman esteettisesti näyttäviä korroosionestomaaleja teräspintojen maalaukseen. Maalien sävytys on tässä tärkeässä osassa. Pintamaalimme ovat saatavilla mm. RAL-, NCS S-, SSG- ja RR-sävyissä.

Mardi Grasin teräspinnat on maalattu Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

18/1/2021 Meyer Turun telakka on luovuttanut asiakkaalleen Carnival Corporationille Mardi Gras -loistoristeilijän keskellä koronakriisiä. Teräspintojen maalit Mardi Gras -alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.

Jotacote Universal S120 maailmanlaajuisille markkinoille

23/12/2020 Jotun on lanseerannut Jotacote Universal S120:n, maailman ensimmäisen PSPC-hyväksytyn liuotinvapaan kertamaalin, maailmanlaajuisesti.