Nor-Maali vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa – Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi

10/6/2021

Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi 1.6.2021 alkaen Nor-Maalin Ruotsin organisaatioon. Tässä uudessa roolissa Anna vastaa Nor-Maalin tuotteiden myynnistä Ruotsissa yhdessä Ruotsin maajohtajan Mikael Vårstrandin kanssa.

”Olemme iloisia, että Anna on aloittanut tiimissämme. Annalla on laaja kokemus teknisestä myynnistä sekä teollisuusmaaleista. Yhdessä Annan ja laajan jälleenmyyjäverkostomme kanssa voimme saavuttaa yksinkertaisen tavoitteemme: ”Toimitamme sinulle korkealaatuiset maalit nopeasti, kun tarvitset niitä”, Mikael sanoo.

Tervetuloa Nor-Maalin tiimiin, Anna!

Nor-Maali vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa

Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi 1.6.2021 alkaen Nor-Maalin Ruotsin organisaatioon

Yhteystiedot:

Mikael Vårstrand
Country Manager
email: mikael.varstrand@nor-maali.fi
puh. + 46 70 537 64 04

Anna Strindlund
Area Sales Manager
email: anna.strindlund@nor-maali.fi
puh. + 46 70 537 64 14

Nor-Maali vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavana jo yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsista. Nor-Maalin korkealaatuisista teollisuusmaalijärjestelmistä löytyy ratkaisut teräsrakenteisiin, tuotemaalaukseen (koneet ja laitteet) sekä siltoihin. Laajasta valikoimastamme korkeakuiva-aineisia, hybridi- ja vesiohenteisia järjestelmiä voimme palvella ympäristöystävällisiä liiketoimintatavoitteitasi kattavasti. Lisätietoja saat myyntitiimiltämme.

Lue myös: Nor-Maalin teollisuusmaaleille kaksi uutta jälleenmyyjää Ruotsiin.

Tallinkin MyStar maalattiin Nor-Maalin toimittamilla maaleilla

3/1/2023 Rauma Marine Construction on luovuttanut asiakkaalleen Tallinkille MyStar –matkustaja-autolautan Helsingin ja Tallinnan väliseen liikenteeseen. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin maaleilla. Käytössä olleita tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop XPF ja Marathon IQ2.

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan!

13/12/2022 Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpana tulokkaana Sadolin Glostrup A/S. Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt myös Tanskassa.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali – nopeampaa kuivumista alhaisessa lämpötilassa

23/11/2022 Maalauskustannuksien alentamista mietitään tällä hetkellä monessa teollisuusmaalaamossa. Miten säästää energiaa, mutta kuitenkin säilyttää laatu ja nopeus? Maalauskustannuksiin voidaan vaikuttaa mm. maalin kuivumislämpötilalla ja maalaussysteemin kerroslukumäärällä. Oikeanlaisella tuotevalinnalla on siis suuri merkitys prosessin kokonaiskustannuksiin. Nykyisessä energiatilanteessa Normafine 40 HS on kustannustehokas vaihtoehto sekä pinta- että kertamaaliksi.

Carnival Celebration -loistoristeilijän teräspinnat maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

10/11/2022 Meyer Turun telakka on luovuttanut asiakkaalleen Carnival Corporationille Carnival Celebration -loistoristeilijän. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX, Baltoflake ja Chemflake Special.

Norecryl 50: säänkestävä vaihtoehto epoksimaalille – ilman isosyanaattia

14/10/2022 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.