Nor-Maali vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa – Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi

10/6/2021

Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi 1.6.2021 alkaen Nor-Maalin Ruotsin organisaatioon. Tässä uudessa roolissa Anna vastaa Nor-Maalin tuotteiden myynnistä Ruotsissa yhdessä Ruotsin maajohtajan Mikael Vårstrandin kanssa.

”Olemme iloisia, että Anna on aloittanut tiimissämme. Annalla on laaja kokemus teknisestä myynnistä sekä teollisuusmaaleista. Yhdessä Annan ja laajan jälleenmyyjäverkostomme kanssa voimme saavuttaa yksinkertaisen tavoitteemme: ”Toimitamme sinulle korkealaatuiset maalit nopeasti, kun tarvitset niitä”, Mikael sanoo.

Tervetuloa Nor-Maalin tiimiin, Anna!

Nor-Maali vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa

Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi 1.6.2021 alkaen Nor-Maalin Ruotsin organisaatioon

Yhteystiedot:

Mikael Vårstrand
Country Manager
email: mikael.varstrand@nor-maali.fi
puh. + 46 70 537 64 04

Anna Strindlund
Area Sales Manager
email: anna.strindlund@nor-maali.fi
puh. + 46 70 537 64 14

Nor-Maali vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavana jo yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsista. Nor-Maalin korkealaatuisista teollisuusmaalijärjestelmistä löytyy ratkaisut teräsrakenteisiin, tuotemaalaukseen (koneet ja laitteet) sekä siltoihin. Laajasta valikoimastamme korkeakuiva-aineisia, hybridi- ja vesiohenteisia järjestelmiä voimme palvella ympäristöystävällisiä liiketoimintatavoitteitasi kattavasti. Lisätietoja saat myyntitiimiltämme.

Lue myös: Nor-Maalin teollisuusmaaleille kaksi uutta jälleenmyyjää Ruotsiin.

Norepox Aqua DTM – vesiohenteinen epoksimaali takaa kestävyyden ympäristöystävällisesti

31/5/2021 Vaativat olosuhteet asettavat pintaa suojaavalle maalille korkeat kriteerit, eivätkä vain sen teknisille ominaisuuksille, vaan myös sen ympäristövaikutusten suhteen. Meillä onkin ilo esitellä Norepox Aqua DTM, ensimmäinen vesiohenteinen epoksimaalimme, joka paitsi vastaa ympäristöhaasteisiin myös yltää liuotinohenteisten verrokkiensa tasolle niin helppokäyttöisyydessään kuin korroosionkestävyydessään.

Nor-Maalin teollisuusmaaleille kaksi uutta jälleenmyyjää Ruotsiin

29/4/2021 Toimintamme laajenee jälleen Ruotsissa. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä. Jälleenmyyjäverkostoomme ovat liittyneet Färggross Jönköpingistä sekä Tinterin toinen toimipiste Skövdestä.

Etsitkö ympäristöystävällisempää teollisuusmaalia, jolta löytyy ACT-hyväksyntä? Nor-Maalin Normadur Aqua DTM ja Akvanor 100 SG täyttävät ACT-vaatimukset.

23/4/2021 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Normadur Aqua DTM ja Akvanor 100 SG ovat hyväksyttyjä ja sertifioituja ACT Volvo STD 423-0014 rev. 6 vaatimusten mukaisesti.

Jotunin Marathon IQ2:ssa yhdistyvät markkinoiden alhaisin jääkitka sekä äärimmäinen iskun- ja kulutuksenkestävyys

22/4/2021 Jotunin Marathon IQ2:ssa yhdistyvät markkinoiden alhaisin jääkitka sekä äärimmäinen iskun- ja kulutuksenkestävyys. Se on helppokäyttöinen sekä ympäristöystävällinen ja käyttäjäturvallisempi tuote. Marathon IQ2 ei sisällä fenolia tai liuottimia.

Jotun NORSOK M-501 standardin mukaiset maalausjärjestelmät

8/4/2021 Tarjoamme Suomen ja Baltian markkinoille Jotunin tuotteilla toteutettavia NORSOK M-501 standardin mukaisia maalausjärjestelmiä offshore-rakenteiden korroosiosuojaukseen.