Helppoa maalattavuutta – Uusi korkeakuiva-ainepitoinen polyuretaanimaali Normafine 40 HS

29/9/2021

Jos etsit kustannustehokasta, korkeakuiva-ainepitoista, puolikiiltävää polyuretaanimaalia, nyt olet löytänyt sen: Normafine 40 HS on suunniteltu sekä teräsrakenteiden että koneiden ja laitteiden maalaukseen. Tämä akryylipolyuretaanimaali toimii sekä pinta- että kertamaalina.

Normafine 40 HS on kaksikomponenttinen puolikiiltävä ruosteenestopigmentoitu polyuretaanimaali. Korkea kuiva-ainepitoisuus (66 til-%) takaa alhaisen VOC-pitoisuuden (300 g/L). Normafine 40 HS -maalilla on 1,5 tunnin käyttöaika.

Normafine 40 HS on helppo ruiskuttaa. Ruiskutusviuhka on tasainen ja ruiskutussumu vähäistä. Tuotteella on helppo ruiskuttaa myös paksuja kalvoja (160 μm DFT).

Normafine 40 HS tarjoaa tuotesarjassaan parhaan UV-keston ja yksikertamaalina se suojaa korroosiolta. Normafine 40 HS maalia käytetään kertamaalina korroosioluokissa C2 ja C3 sekä systeemissä epoksipohjamaalin kanssa korroosioluokassa C5.

Korkea kuiva-ainepitoisuus, kertamaali-ominaisuudet sekä sekoitussuhde 9:1 varmistavat kustannustehokkuuden maalausprosessillesi. Normafine 40 HS on loistava valinta teräsrakenteille sekä koneille ja laitteille.

Käyttökokemuksia tuotteesta

”Normafine 40 HS on lunastanut lupauksensa käyttäjien keskuudessa”, kertoo Markku Tuominen (Director, Offering & Products) Nor-Maalin tuotetarjoomasta. Tuote on otettu tähän mennessä kotimaassa käyttöön parissa suuressa projektissa sekä useammassa pienemmässä urakassa. Myös Baltiassa tuote on jo käytössä kolmella suurella asiakkaalla. ”Normafine 40 HS on hyvä maalata ja sen pinta on tasainen. Seuraavana aamuna pinta on kova ja valmis pakattavaksi. Tuote antaa maalattavalle kohteelle loistavan UV-keston ja korroosisuojaa. Hinta-laatusuhteeltaan Normafine 40 HS on erinomainen!” Markku Tuominen kiteyttää Normafine 40 HS:n ominaisuudet.

Nor-Maalin uusi korkeakuiva-aineinen polyuretaanimaali Normafine 40 HS

Normafine 40 HS maalattuna Jämsän Maalimestareilla Jyväskylässä sijaitsevaan projektiin. (Kuva: Jämsän Maalimestarit)

Miksi valinta Normafine 40 HS?

  • KORKEA KUIVA-AINEPITOISUUS – ALHAISEMPI VOC-PITOISUUS
  • HELPPO RUISKUTTAA – MYÖS KORKEAT KALVONPAKSUUDET (160 µm DFT)
  • LOISTAVA SÄÄNKESTO  KILPAILUKYKYINEN UV-KESTÄVYYS
  • KUSTANNUSTEHOKASTA MAALAAMISTA – NOPEA MAALAUSPROSESSI KORKEAKUIVA-AINEPITOISELLA KERTAMAALILLA

Lisätietoja tuotteesta myynnistämme.

Nor-Maalin uusi korkeakuiva-aineinen polyuretaanimaali Normafine 40 HS

Nor-Maalin uusi korkeakuiva-aineinen polyuretaanimaali Normafine 40 HS. (Kuva: Jämsän Maalimestarit)

Faktoja pinnan takaa: NORMAFINE 40 HS

  • PUOLIKIILTÄVÄ, KORKEAKUIVA-AINEPITOINEN AKRYYLIPOLYURETAANIMAALI
  • KÄY SEKÄ PINTA- ETTÄ KERTAMAALIKSI
  • TERÄSRAKENTEET JA TUOTEMAALAUS KERTAMAALINA RASITUSLUOKISSA C2-C3
  • KUIVA-AINETILAVUUS 66%
  • VOC-ARVO: 300 G/L
  • SEKOITUSSUHDE: 9:1
  • KÄYTTÖAIKA: 1 H 30 MIN
  • SAATAVILLA RAL-, NCS S-, KY- JA SSG-SÄVYISSÄ

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024 Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.

Normafine 40 HS:lle EPD-ympäristöseloste

15/3/2024 Nor-Maalin liuotinohenteinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali on saanut EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä kuudella liuotinohenteisella maalilla.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.