Helppoa maalattavuutta – Uusi korkeakuiva-ainepitoinen polyuretaanimaali Normafine 40 HS

29/9/2021

Jos etsit kustannustehokasta, korkeakuiva-ainepitoista, puolikiiltävää polyuretaanimaalia, nyt olet löytänyt sen: Normafine 40 HS on suunniteltu sekä teräsrakenteiden että koneiden ja laitteiden maalaukseen. Tämä akryylipolyuretaanimaali toimii sekä pinta- että kertamaalina.

Normafine 40 HS on kaksikomponenttinen puolikiiltävä ruosteenestopigmentoitu polyuretaanimaali. Korkea kuiva-ainepitoisuus (66 til-%) takaa alhaisen VOC-pitoisuuden (300 g/L). Normafine 40 HS -maalilla on 1,5 tunnin käyttöaika.

Normafine 40 HS on helppo ruiskuttaa. Ruiskutusviuhka on tasainen ja ruiskutussumu vähäistä. Tuotteella on helppo ruiskuttaa myös paksuja kalvoja (160 μm DFT).

Normafine 40 HS tarjoaa tuotesarjassaan parhaan UV-keston ja yksikertamaalina se suojaa korroosiolta. Normafine 40 HS maalia käytetään kertamaalina korroosioluokissa C2 ja C3 sekä systeemissä epoksipohjamaalin kanssa korroosioluokassa C5.

Korkea kuiva-ainepitoisuus, kertamaali-ominaisuudet sekä sekoitussuhde 9:1 varmistavat kustannustehokkuuden maalausprosessillesi. Normafine 40 HS on loistava valinta teräsrakenteille sekä koneille ja laitteille.

Miksi valinta Normafine 40 HS?

 • KORKEA KUIVA-AINEPITOISUUS – ALHAISEMPI VOC-PITOISUUS
 • HELPPO RUISKUTTAA – MYÖS KORKEAT KALVONPAKSUUDET (160 µm DFT)
 • LOISTAVA SÄÄNKESTO  KILPAILUKYKYINEN UV-KESTÄVYYS
 • KUSTANNUSTEHOKASTA MAALAAMISTA – NOPEA MAALAUSPROSESSI KORKEAKUIVA-AINEPITOISELLA KERTAMAALILLA

Lisätietoja tuotteesta myynnistämme.

Nor-Maalin uusi korkeakuiva-aineinen polyuretaanimaali Normafine 40 HS

Nor-Maalin uusi korkeakuiva-aineinen polyuretaanimaali Normafine 40 HS.

Faktoja pinnan takaa: NORMAFINE 40 HS

 • PUOLIKIILTÄVÄ, KORKEAKUIVA-AINEPITOINEN AKRYYLIPOLYURETAANIMAALI
 • KÄY SEKÄ PINTA- ETTÄ KERTAMAALIKSI
 • TERÄSRAKENTEET JA TUOTEMAALAUS KERTAMAALINA RASITUSLUOKISSA C2-C3
 • KUIVA-AINETILAVUUS 66%
 • VOC-ARVO: 300 G/L
 • SEKOITUSSUHDE: 9:1
 • KÄYTTÖAIKA: 1 H 30 MIN
 • SAATAVILLA RAL-, NCS S-, KY- JA SSG-SÄVYISSÄ

Nor-Maalin ympäristönhallintajärjestelmä on nyt ISO 14001 -sertifioitu

29/9/2021 Nor-Maali Oy:lle on myönnetty ISO 14001 -sertifikaatti 20.9.2021 alkaen. Nor-Maalin toimintaa ohjaavat laatu, turvallisuus ja vastuullisuus. Vastuullista kehitystyötä ympäristön hyväksi on tehty Nor-Maalissa jo vuosia, mutta ISO 14001 -sertifikaatin myötä Nor-Maali saa toiminnalleen myös kansainvälisesti hyväksytyn viitekehyksen.

Alucrom maalasi Ristijärven Kalliokosken ratasillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä

28/9/2021 Alucrom Oy on korjausmaalannut Ristijärvellä sijaitsevan Kalliokosken ratasillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.

Nor-Maali Oy toimitti maalit Wasalinen Aurora Botnia -alukseen

13/9/2021 Rauma Marine Construction on luovuttanut asiakkaalleen Kvarken Linkille Aurora Botnia -matkustajalautan Vaasan ja Uumajan väliseen liikenteeseen. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop XPF ja Marathon IQ2.

Nor-Maalin vahvuus on kuunnella tarkasti asiakkaan tarpeita ja tarjota teknistä tukea sekä käytännön vinkkejä, kertoo Nor-Maalin jälleenmyyjä Johan Klahr Tinter i Skaraborg AB.

3/9/2021 Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan, ensin Göteborgin alueella ja tästä vuodesta lähtien myös Skövdessä, jossa sijaitsee  Tinter i Skaraborg AB.

Nor-Maalin Normafine 80 – korkeakuiva-aineinen kiiltävä polyuretaanipinta- ja kertamaali on suunniteltu nopearytmiseen maalausprosessiin

30/8/2021 Jos etsit nykyaikaista, korkeakuiva-aineista kiiltävää akryylipolyuretaanimaalia, tässä se on: Normafine 80 on suunniteltu pinnoille, joilta vaaditaan kestävyyttä ja tyylikästä ulkonäköä. Sillä on loistavat ruiskutusominaisuudet, jotka takaavat erinomaisen pinnan ulkonäön. Lisäksi joustava, mutta kova pinta antaa kulutuksenkestävyyttä.