Helppoa maalattavuutta – Uusi korkeakuiva-ainepitoinen polyuretaanimaali Normafine 40 HS

29/9/2021

Jos etsit kustannustehokasta, korkeakuiva-ainepitoista, puolikiiltävää polyuretaanimaalia, nyt olet löytänyt sen: Normafine 40 HS on suunniteltu sekä teräsrakenteiden että koneiden ja laitteiden maalaukseen. Tämä akryylipolyuretaanimaali toimii sekä pinta- että kertamaalina.

Normafine 40 HS on kaksikomponenttinen puolikiiltävä ruosteenestopigmentoitu polyuretaanimaali. Korkea kuiva-ainepitoisuus (66 til-%) takaa alhaisen VOC-pitoisuuden (300 g/L). Normafine 40 HS -maalilla on 1,5 tunnin käyttöaika.

Normafine 40 HS on helppo ruiskuttaa. Ruiskutusviuhka on tasainen ja ruiskutussumu vähäistä. Tuotteella on helppo ruiskuttaa myös paksuja kalvoja (160 μm DFT).

Normafine 40 HS tarjoaa tuotesarjassaan parhaan UV-keston ja yksikertamaalina se suojaa korroosiolta. Normafine 40 HS maalia käytetään kertamaalina korroosioluokissa C2 ja C3 sekä systeemissä epoksipohjamaalin kanssa korroosioluokassa C5.

Korkea kuiva-ainepitoisuus, kertamaali-ominaisuudet sekä sekoitussuhde 9:1 varmistavat kustannustehokkuuden maalausprosessillesi. Normafine 40 HS on loistava valinta teräsrakenteille sekä koneille ja laitteille.

Miksi valinta Normafine 40 HS?

 • KORKEA KUIVA-AINEPITOISUUS – ALHAISEMPI VOC-PITOISUUS
 • HELPPO RUISKUTTAA – MYÖS KORKEAT KALVONPAKSUUDET (160 µm DFT)
 • LOISTAVA SÄÄNKESTO  KILPAILUKYKYINEN UV-KESTÄVYYS
 • KUSTANNUSTEHOKASTA MAALAAMISTA – NOPEA MAALAUSPROSESSI KORKEAKUIVA-AINEPITOISELLA KERTAMAALILLA

Lisätietoja tuotteesta myynnistämme.

Nor-Maalin uusi korkeakuiva-aineinen polyuretaanimaali Normafine 40 HS

Nor-Maalin uusi korkeakuiva-aineinen polyuretaanimaali Normafine 40 HS.

Faktoja pinnan takaa: NORMAFINE 40 HS

 • PUOLIKIILTÄVÄ, KORKEAKUIVA-AINEPITOINEN AKRYYLIPOLYURETAANIMAALI
 • KÄY SEKÄ PINTA- ETTÄ KERTAMAALIKSI
 • TERÄSRAKENTEET JA TUOTEMAALAUS KERTAMAALINA RASITUSLUOKISSA C2-C3
 • KUIVA-AINETILAVUUS 66%
 • VOC-ARVO: 300 G/L
 • SEKOITUSSUHDE: 9:1
 • KÄYTTÖAIKA: 1 H 30 MIN
 • SAATAVILLA RAL-, NCS S-, KY- JA SSG-SÄVYISSÄ

Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla

9/12/2021 Marraskuussa Turun Logomon kulttuurin, taiteen, ja luovan talouden keskuksessa avattiin uusi näyttävä Logomon silta. Teräsrakenteinen 140 metriä pitkä silta maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla, Väylän Silko-maalausjärjestelmällä LIVI A.1.

Tuotekehitystyö Nor-Maalissa – WE MAKE IT TO LAST

9/12/2021 Nor-Maali on toimintansa alusta saakka kehittänyt asiakkailleen korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä tuotteita. Uusien ratkaisujen, teknologioiden ja toimintatapojen löytäminen ovat olleet aina tärkeässä asemassa yrityksessä. Viime vuosikymmenten aikana asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet - toimivuuden ja kestävyyden lisäksi ympäristöystävällisyys ja turvallisuus ovat koko ajan tärkeämmässä roolissa. Päätavoitteemme on tarjota asiakkaidemme tarpeisiin oikea ratkaisu yhdistettynä korkeatasoiseen tekniseen tukeen - olipa kyseessä liuotinpohjainen tai vesiohenteinen tai esimerkiksi moderni isosyanaattivapaa (NISO) ratkaisu.

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali – turvallinen ja kestävä

5/11/2021 Kun tuote vaatii huolitellun, turvallisen ja kestävän pinnan, on pintamaaliuutuutemme NoreFast HS valintasi. NoreFast HS nopeuttaa maalausprosessia uuden teknologian mahdollistamilla ennennäkemättömillä ominaisuuksillaan: vaikka käyttöaika on huikeat kolme tuntia, on kova, sileä maalipinta valmis pakattavaksi jo tunnissa huoneenlämmössä kuivumisen jälkeen.

Nor-Maalin ympäristönhallintajärjestelmä on nyt ISO 14001 -sertifioitu

29/9/2021 Nor-Maali Oy:lle on myönnetty ISO 14001 -sertifikaatti 20.9.2021 alkaen. Nor-Maalin toimintaa ohjaavat laatu, turvallisuus ja vastuullisuus. Vastuullista kehitystyötä ympäristön hyväksi on tehty Nor-Maalissa jo vuosia, mutta ISO 14001 -sertifikaatin myötä Nor-Maali saa toiminnalleen myös kansainvälisesti hyväksytyn viitekehyksen.

Alucrom maalasi Ristijärven Kalliokosken ratasillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä

28/9/2021 Alucrom Oy on korjausmaalannut Ristijärvellä sijaitsevan Kalliokosken ratasillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.