Nor-Maalin vahvuus on kuunnella tarkasti asiakkaan tarpeita ja tarjota teknistä tukea sekä käytännön vinkkejä, kertoo Nor-Maalin jälleenmyyjä Johan Klahr Tinter i Skaraborg AB.

3/9/2021

Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan, ensin Göteborgin alueella ja tästä vuodesta lähtien myös Skövdessä, jossa sijaitsee  Tinter i Skaraborg AB.

“ Lupauksemme vuodesta 1984  saakka on ollut tarjota Ruotsin länsiosissa korkeatasoista asiakaspalvelua ja teknistä tukea. Edustamme laajaa valikoimaa ammattilaisten käyttämiä maaleja, lakkoja, liimoja sekä tarvikkeita”, sanoo Niklas Folkesson Tinter AB:sta.

“Olemme ratkaisujen toimittaja – työskentelemme palvelukeskeisesti ja lähellä asiakkaitamme. Neuvomme oikean tuotteen valinnassa ja mm. tarjoamme asikkaillemme sävytyspalveluita sekä optimoimme prosessia. Menestyksen avain on luonnollisesti korkea osaamisen taso ja yhteistyö sekä asiakkaittemme että kumppaneidemme kanssa”, jatkaa Johan Klahr Tinter i Skaraborg AB:sta.


Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan

Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan. Niklas Folkeson ja Mats Eriksson (Tinter AB) sekä Anna Strindlund (Nor-Maali Sweden).

Miten yhteistyö Nor-Maalin kanssa on edistänyt teidän ja asiakkaittenne liiketoimintaa?

“Toimimme Nor-Maalin kanssa tiiminä. Yhdessä kuuntelemme, autamme ja tuemme asiakkaitamme heidän tarpeissaan ja haasteissaan. Tinter i Skaraborg AB:ssa olemme huomanneet, että Nor-Maali kuuntelee ja toimii nopeasti. Tämä on täydellinen lisä laajan tuotevalikoimamme tueksi. Meidän tiedetään vastaavan nopeasti, ratkaisevan ”ongelmat” tai vaatimukset pikaisesti. Nor-Maali pitää lupauksensa – tilaa tänään ja maalaa huomenna”, Johan Klahr sanoo.

Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan

Johan Klahr (Tinter AB) ja Mikael Vårstrand (Nor-Maali Sweden).

Lisätietoja Nor-Maalin Ruotsin toiminnoista sekä yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme: www.nor-maali.fi/se

Nor-Maalin tuotteiden jälleenmyyjät Ruotsissa.

Lue lisää Nor-Maalin Ruotsin toiminnoista – Nor-Maalin teollisuusmaaleille kaksi uutta jälleenmyyjää Ruotsiin.

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024 Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.

Normafine 40 HS:lle EPD-ympäristöseloste

15/3/2024 Nor-Maalin liuotinohenteinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali on saanut EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä kuudella liuotinohenteisella maalilla.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.