Nor-Maalin vahvuus on kuunnella tarkasti asiakkaan tarpeita ja tarjota teknistä tukea sekä käytännön vinkkejä, kertoo Nor-Maalin jälleenmyyjä Johan Klahr Tinter i Skaraborg AB.

3/9/2021

Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan, ensin Göteborgin alueella ja tästä vuodesta lähtien myös Skövdessä, jossa sijaitsee  Tinter i Skaraborg AB.

“ Lupauksemme vuodesta 1984  saakka on ollut tarjota Ruotsin länsiosissa korkeatasoista asiakaspalvelua ja teknistä tukea. Edustamme laajaa valikoimaa ammattilaisten käyttämiä maaleja, lakkoja, liimoja sekä tarvikkeita”, sanoo Niklas Folkesson Tinter AB:sta.

“Olemme ratkaisujen toimittaja – työskentelemme palvelukeskeisesti ja lähellä asiakkaitamme. Neuvomme oikean tuotteen valinnassa ja mm. tarjoamme asikkaillemme sävytyspalveluita sekä optimoimme prosessia. Menestyksen avain on luonnollisesti korkea osaamisen taso ja yhteistyö sekä asiakkaittemme että kumppaneidemme kanssa”, jatkaa Johan Klahr Tinter i Skaraborg AB:sta.


Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan

Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan. Niklas Folkeson ja Mats Eriksson (Tinter AB) sekä Anna Strindlund (Nor-Maali Sweden).

Miten yhteistyö Nor-Maalin kanssa on edistänyt teidän ja asiakkaittenne liiketoimintaa?

“Toimimme Nor-Maalin kanssa tiiminä. Yhdessä kuuntelemme, autamme ja tuemme asiakkaitamme heidän tarpeissaan ja haasteissaan. Tinter i Skaraborg AB:ssa olemme huomanneet, että Nor-Maali kuuntelee ja toimii nopeasti. Tämä on täydellinen lisä laajan tuotevalikoimamme tueksi. Meidän tiedetään vastaavan nopeasti, ratkaisevan ”ongelmat” tai vaatimukset pikaisesti. Nor-Maali pitää lupauksensa – tilaa tänään ja maalaa huomenna”, Johan Klahr sanoo.

Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan

Johan Klahr (Tinter AB) ja Mikael Vårstrand (Nor-Maali Sweden).

Lisätietoja Nor-Maalin Ruotsin toiminnoista sekä yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme: www.nor-maali.fi/se

Nor-Maalin tuotteiden jälleenmyyjät Ruotsissa.

Lue lisää Nor-Maalin Ruotsin toiminnoista – Nor-Maalin teollisuusmaaleille kaksi uutta jälleenmyyjää Ruotsiin.

Tallinkin MyStar maalattiin Nor-Maalin toimittamilla maaleilla

3/1/2023 Rauma Marine Construction on luovuttanut asiakkaalleen Tallinkille MyStar –matkustaja-autolautan Helsingin ja Tallinnan väliseen liikenteeseen. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin maaleilla. Käytössä olleita tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop XPF ja Marathon IQ2.

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan!

13/12/2022 Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpana tulokkaana Sadolin Glostrup A/S. Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt myös Tanskassa.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali – nopeampaa kuivumista alhaisessa lämpötilassa

23/11/2022 Maalauskustannuksien alentamista mietitään tällä hetkellä monessa teollisuusmaalaamossa. Miten säästää energiaa, mutta kuitenkin säilyttää laatu ja nopeus? Maalauskustannuksiin voidaan vaikuttaa mm. maalin kuivumislämpötilalla ja maalaussysteemin kerroslukumäärällä. Oikeanlaisella tuotevalinnalla on siis suuri merkitys prosessin kokonaiskustannuksiin. Nykyisessä energiatilanteessa Normafine 40 HS on kustannustehokas vaihtoehto sekä pinta- että kertamaaliksi.

Carnival Celebration -loistoristeilijän teräspinnat maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

10/11/2022 Meyer Turun telakka on luovuttanut asiakkaalleen Carnival Corporationille Carnival Celebration -loistoristeilijän. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX, Baltoflake ja Chemflake Special.

Norecryl 50: säänkestävä vaihtoehto epoksimaalille – ilman isosyanaattia

14/10/2022 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.