Nor-Maalin vahvuus on kuunnella tarkasti asiakkaan tarpeita ja tarjota teknistä tukea sekä käytännön vinkkejä, kertoo Nor-Maalin jälleenmyyjä Johan Klahr Tinter i Skaraborg AB.

3/9/2021

Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan, ensin Göteborgin alueella ja tästä vuodesta lähtien myös Skövdessä, jossa sijaitsee  Tinter i Skaraborg AB.

“ Lupauksemme vuodesta 1984  saakka on ollut tarjota Ruotsin länsiosissa korkeatasoista asiakaspalvelua ja teknistä tukea. Edustamme laajaa valikoimaa ammattilaisten käyttämiä maaleja, lakkoja, liimoja sekä tarvikkeita”, sanoo Niklas Folkesson Tinter AB:sta.

“Olemme ratkaisujen toimittaja – työskentelemme palvelukeskeisesti ja lähellä asiakkaitamme. Neuvomme oikean tuotteen valinnassa ja mm. tarjoamme asikkaillemme sävytyspalveluita sekä optimoimme prosessia. Menestyksen avain on luonnollisesti korkea osaamisen taso ja yhteistyö sekä asiakkaittemme että kumppaneidemme kanssa”, jatkaa Johan Klahr Tinter i Skaraborg AB:sta.


Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan

Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan. Niklas Folkeson ja Mats Eriksson (Tinter AB) sekä Anna Strindlund (Nor-Maali Sweden).

Miten yhteistyö Nor-Maalin kanssa on edistänyt teidän ja asiakkaittenne liiketoimintaa?

“Toimimme Nor-Maalin kanssa tiiminä. Yhdessä kuuntelemme, autamme ja tuemme asiakkaitamme heidän tarpeissaan ja haasteissaan. Tinter i Skaraborg AB:ssa olemme huomanneet, että Nor-Maali kuuntelee ja toimii nopeasti. Tämä on täydellinen lisä laajan tuotevalikoimamme tueksi. Meidän tiedetään vastaavan nopeasti, ratkaisevan ”ongelmat” tai vaatimukset pikaisesti. Nor-Maali pitää lupauksensa – tilaa tänään ja maalaa huomenna”, Johan Klahr sanoo.

Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan

Johan Klahr (Tinter AB) ja Mikael Vårstrand (Nor-Maali Sweden).

Lisätietoja Nor-Maalin Ruotsin toiminnoista sekä yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme: www.nor-maali.fi/se

Nor-Maalin tuotteiden jälleenmyyjät Ruotsissa.

Lue lisää Nor-Maalin Ruotsin toiminnoista – Nor-Maalin teollisuusmaaleille kaksi uutta jälleenmyyjää Ruotsiin.

Nor-Maali Oy toimitti maalit Wasalinen Aurora Botnia -alukseen

13/9/2021 Rauma Marine Construction on luovuttanut asiakkaalleen Kvarken Linkille Aurora Botnia -matkustajalautan Vaasan ja Uumajan väliseen liikenteeseen. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop XPF ja Marathon IQ2.

Nor-Maalin Normafine 80 – korkeakuiva-aineinen kiiltävä polyuretaanipinta- ja kertamaali on suunniteltu nopearytmiseen maalausprosessiin

30/8/2021 Jos etsit nykyaikaista, korkeakuiva-aineista kiiltävää akryylipolyuretaanimaalia, tässä se on: Normafine 80 on suunniteltu pinnoille, joilta vaaditaan kestävyyttä ja tyylikästä ulkonäköä. Sillä on loistavat ruiskutusominaisuudet, jotka takaavat erinomaisen pinnan ulkonäön. Lisäksi joustava, mutta kova pinta antaa kulutuksenkestävyyttä.

Jotun Hull Skating Solutions puhdistaa alusten rungot ja pienentää polttoainekustannuksia

12/7/2021 Jotun Hull Skating Solutions pitää aluksen rungon puhtaana ja minimoi siten suorituskyvyn häviöt. Samalla hiilijalanjälki pienenee.

Valmistatko teräsrakenteita Ruotsin markkinalle? Nor-Maalin teollisuusmaaleista löytyvät ratkaisut SundaHus ja Byggvarubedömningen hyväksynnöillä.

30/6/2021 Kattava valikoima Nor-Maalin teollisuusmaaleista on hyväksytty SundaHus ja Byggvarubedömningen -kriteerein.

Nor-Maalin tuotekehityskemisti Lena Ammosova kertoo vesiohenteisen epoksimaalin Norepox Aqua DTM:n kehitystyöstä

23/6/2021 Lena Ammosova työskentelee Nor-Maalin laboratoriossa tuotekehityskemistinä. Tässä artikkelissa hän kertoo vesiohenteisen kertamaalin Norepox Aqua DTM:n kehitystyöstä.