Nor-Maalin vahvuus on kuunnella tarkasti asiakkaan tarpeita ja tarjota teknistä tukea sekä käytännön vinkkejä, kertoo Nor-Maalin jälleenmyyjä Johan Klahr Tinter i Skaraborg AB.

3/9/2021

Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan, ensin Göteborgin alueella ja tästä vuodesta lähtien myös Skövdessä, jossa sijaitsee  Tinter i Skaraborg AB.

“ Lupauksemme vuodesta 1984  saakka on ollut tarjota Ruotsin länsiosissa korkeatasoista asiakaspalvelua ja teknistä tukea. Edustamme laajaa valikoimaa ammattilaisten käyttämiä maaleja, lakkoja, liimoja sekä tarvikkeita”, sanoo Niklas Folkesson Tinter AB:sta.

“Olemme ratkaisujen toimittaja – työskentelemme palvelukeskeisesti ja lähellä asiakkaitamme. Neuvomme oikean tuotteen valinnassa ja mm. tarjoamme asikkaillemme sävytyspalveluita sekä optimoimme prosessia. Menestyksen avain on luonnollisesti korkea osaamisen taso ja yhteistyö sekä asiakkaittemme että kumppaneidemme kanssa”, jatkaa Johan Klahr Tinter i Skaraborg AB:sta.


Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan

Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan. Niklas Folkeson ja Mats Eriksson (Tinter AB) sekä Anna Strindlund (Nor-Maali Sweden).

Miten yhteistyö Nor-Maalin kanssa on edistänyt teidän ja asiakkaittenne liiketoimintaa?

“Toimimme Nor-Maalin kanssa tiiminä. Yhdessä kuuntelemme, autamme ja tuemme asiakkaitamme heidän tarpeissaan ja haasteissaan. Tinter i Skaraborg AB:ssa olemme huomanneet, että Nor-Maali kuuntelee ja toimii nopeasti. Tämä on täydellinen lisä laajan tuotevalikoimamme tueksi. Meidän tiedetään vastaavan nopeasti, ratkaisevan ”ongelmat” tai vaatimukset pikaisesti. Nor-Maali pitää lupauksensa – tilaa tänään ja maalaa huomenna”, Johan Klahr sanoo.

Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan

Johan Klahr (Tinter AB) ja Mikael Vårstrand (Nor-Maali Sweden).

Lisätietoja Nor-Maalin Ruotsin toiminnoista sekä yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme: www.nor-maali.fi/se

Nor-Maalin tuotteiden jälleenmyyjät Ruotsissa.

Lue lisää Nor-Maalin Ruotsin toiminnoista – Nor-Maalin teollisuusmaaleille kaksi uutta jälleenmyyjää Ruotsiin.

Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua – Esittelyssä Nor-Maalin kotimaan myyntiosasto

20/6/2022 Nor-Maalissa kotimaan teollisuusmaalien myyntityötä tekee asiantunteva ja monipuolinen myyntitiimi. Osaamista löytyy niin käytännön maalaustyöstä kuin teknisestä maalitietoudestakin. Kun asiakkaalla on kysymyksiä, myyntitiimimme vastaa niihin nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Teollisuusmaalien tuoteturvallisuus ja lainsäädäntö. Mitä on tulossa?

17/6/2022 Kemikaalien lainsäädäntö tiukkenee jatkuvasti. Uudet säädökset velvoittavat sekä valmistajia että käyttäjiä lisääntyvään raportointiin ja kouluttautumiseen. Maalituotteiden ympäristövaikutusten selvitys on vielä vapaaehtoista, mutta tekee yrityksen liiketoiminnasta vastuullisempaa. Nor-Maalin tuoteturvallisuusinsinööri Sirutiina Hakulinen kertoo kahdesta ajankohtaisesta aiheesta: tulevasta di-isosyanaattikoulutusvaatimuksesta sekä EPD:stä.

Nor-Maalin Sara Grundsten-Lyapova kirjoitti opinnäytetyönsä vesiohenteisista teollisuusmaaleista

6/6/2022 Nor-Maalin Coating Advisor Sara Grundsten-Lyapova opiskeli työnsä ohessa rakennusinsinööriksi ja valmistui viime jouluna. Opinnäytetyönsä, Vesiohenteisten maalien käyttö teollisuus- ja laivamaalauksessa, hän kirjoitti Nor-Maalille.

ESL Shippingin M/S Arkadia huoltomaalattiin Jotunin tuotteilla

28/4/2022 M/S Arkadia huoltomaalattiin Jotunin maaleilla joulukuun lopussa. Kuivatelakointina tehty huolto kesti kymmenen päivää, jonka aikana alus sai kestävät, uudet maalipinnat lastiruumiin ja runkoon. Käytettyjä tuotteita olivat Jotaguard 660, Jotamastic 90 GF, Jotaprime 500 ja Hardtop XP.

Nor-Maalin uudet isommat toimitilat Ruotsissa

31/3/2022 Nor-Maali jatkaa palveluiden ja myyntiverkoston kehittämistä Ruotsissa ja on muuttanut omiin, suurempiin toimitiloihin. Uuden myyntitoimiston ja suuremman varaston tavoitteena on parantaa palvelun tasoa ja toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jakelijoiden tarpeisiin. Nor-Maali Group AB:n uudet toimisto- ja varastotilat sijaitsevat Enköpingissä, noin 70 km Tukholmasta länteen.