Nor-Maalin ympäristönhallintajärjestelmä on nyt ISO 14001 -sertifioitu

29/9/2021

Nor-Maali Oy:lle on myönnetty ISO 14001:2015 -sertifikaatti 20.9.2021 alkaen.

Nor-Maalin toimintaa ohjaavat laatu, turvallisuus ja vastuullisuus. Vastuullista kehitystyötä ympäristön hyväksi on tehty Nor-Maalissa jo vuosia, mutta ISO 14001 -sertifikaatin myötä Nor-Maali saa toiminnalleen myös kansainvälisesti hyväksytyn viitekehyksen.

Nor-Maali Oy pyrkii systemaattisesti pienentämään oman toimintansa ja valmistettavien tuotteiden aiheuttamaa ympäristövaikutusta muun muassa kehittämällä tuotteita, joilla saavutetaan mahdollisimman pitkäikäinen kesto. Omassa toiminnassa käytetään luonnonvaroja säästäväisesti, tehostetaan tuotantoprosesseja ja tuotantolaitoksen resurssitehokkuutta. Resurssitehokas toiminta keskittyy raaka-aineiden, energian ja veden käytön tehostamiseen sekä jätteiden määrän vähentämiseen ja kierrätykseen.

Osana prosessikehitystä Nor-Maalissa perustettiin neljän hengen sisäinen auditoinnin tiimi, jota johti Nor-Maalin HSEQ-päällikkö Elina Syrjä. Tiimi suoritti yrityksessä sisäiset auditoinnit, jotka valmistivat Nor-Maalia ISO 14001 -sertifikaatin hankintaan. Lisäksi koko henkilöstö koulutettiin ympäristöjärjestelmään.

”Sertifioitu ympäristöjärjestelmämme kertoo, että ympäristöasiat otetaan huomioon Nor-Maalissa. Auditoinnissa toiminnan eri osa-alueet käydään tarkasti läpi. Se on samalla loistava mahdollisuus nähdä menetelmien toimivuus ja pohtia mahdolliset kehitystarpeet”, sanoo HSEQ-päällikkö Elina Syrjä.

Nor-Maalin ympäristönhallintajärjestelmä on nyt ISO 14001 -sertifioitu

Nor-Maalin sisäisen auditoinnin tiimi: Vasemmalta Pasi Hippeläinen, Eero Leinonen, Sirutiina Hakulinen ja Elina Syrjä.

Lisätietoja: HSEQ-päällikkö Elina Syrjä

ISO 14001:2015 -sertifikaatti

 

Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla

9/12/2021 Marraskuussa Turun Logomon kulttuurin, taiteen, ja luovan talouden keskuksessa avattiin uusi näyttävä Logomon silta. Teräsrakenteinen 140 metriä pitkä silta maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla, Väylän Silko-maalausjärjestelmällä LIVI A.1.

Tuotekehitystyö Nor-Maalissa – WE MAKE IT TO LAST

9/12/2021 Nor-Maali on toimintansa alusta saakka kehittänyt asiakkailleen korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä tuotteita. Uusien ratkaisujen, teknologioiden ja toimintatapojen löytäminen ovat olleet aina tärkeässä asemassa yrityksessä. Viime vuosikymmenten aikana asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet - toimivuuden ja kestävyyden lisäksi ympäristöystävällisyys ja turvallisuus ovat koko ajan tärkeämmässä roolissa. Päätavoitteemme on tarjota asiakkaidemme tarpeisiin oikea ratkaisu yhdistettynä korkeatasoiseen tekniseen tukeen - olipa kyseessä liuotinpohjainen tai vesiohenteinen tai esimerkiksi moderni isosyanaattivapaa (NISO) ratkaisu.

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali – turvallinen ja kestävä

5/11/2021 Kun tuote vaatii huolitellun, turvallisen ja kestävän pinnan, on pintamaaliuutuutemme NoreFast HS valintasi. NoreFast HS nopeuttaa maalausprosessia uuden teknologian mahdollistamilla ennennäkemättömillä ominaisuuksillaan: vaikka käyttöaika on huikeat kolme tuntia, on kova, sileä maalipinta valmis pakattavaksi jo tunnissa huoneenlämmössä kuivumisen jälkeen.

Helppoa maalattavuutta – Uusi korkeakuiva-ainepitoinen polyuretaanimaali Normafine 40 HS

29/9/2021 Jos etsit kustannustehokasta, korkeakuiva-ainepitoista, puolikiiltävää polyuretaanimaalia, nyt olet löytänyt sen: Normafine 40 HS on suunniteltu sekä teräsrakenteiden että koneiden ja laitteiden maalaukseen. Tämä akryylipolyuretaanimaali toimii sekä pinta- että kertamaalina.

Alucrom maalasi Ristijärven Kalliokosken ratasillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä

28/9/2021 Alucrom Oy on korjausmaalannut Ristijärvellä sijaitsevan Kalliokosken ratasillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.