NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali – turvallinen ja kestävä

5/11/2021

Kun tuote vaatii huolitellun, turvallisen ja kestävän pinnan, on pintamaaliuutuutemme NoreFast HS valintasi. NoreFast HS nopeuttaa maalausprosessia uuden teknologian mahdollistamilla ennennäkemättömillä ominaisuuksillaan: vaikka käyttöaika on huikeat kolme tuntia, on kova, sileä maalipinta valmis pakattavaksi jo tunnissa huoneenlämmössä kuivumisen jälkeen.

NoreFast HS:n loistavat ominaisuudet perustuvat uutuusteknologiaan, jonka ansiosta säästät valmistusprosessissa niin energiaa kuin aikaa. Pinta kestää haastaviakin sääolosuhteita ja ohittaa perinteiset polyuretaanimaalit erinomaisella UV-kestollaan.

Uudella teknologialla taloudellisempi, turvallisempi ja kestävämpi pintamaali

Uuden teknologian ansiosta maalin ominaisuudet ovat verrattavissa polyuretaaneihin, mutta maalissa ei ole käytetty isosyanaattia. Perinteisiin polyuretaaneihin verrattuna NoreFast HS:n käyttöaika on pitempi, mutta kuivumisaika selkeästi lyhyempi. Tuote onkin kuivumisnopeudeltaan valikoimamme nopein – samaa luokkaa kuin nopeimmat polyaspartics maalit, mutta ilman isosyanaattia.

Nopeasti kuivuva pintamaali laskee maalausprosessin kokonaiskustannuksia säästämällä aikaa, energiaa ja työvoimaa. Pitkä käyttöaika puolestaan takaa, että pinnan lopputuloksesta ei tarvitse tinkiä maalaamista kiirehtimällä.

Tuotevalikoimamme uusin jäsen ei tingi laadusta, eikä myöskään tyylistä. Kestävän ja täyskiiltävän pinnan luova NoreFast HS -pintamaali sopiikin erinomaisesti esimerkiksi koneille ja laitteille, joiden maalipinnalta vaaditaan viimeisteltyä ulkonäköä.

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS:llä säästät niin ympäristöä kuin resursseja

Me Nor-Maalilla tunnemme teollisuusmaalit ja niiden käyttäytymisen eri pinnoilla, maalausyhdistelmissä ja olosuhteissa. Teemme määrätietoista työtä teollisuusmaalien kehittämisessä sellaisiinkin kohteisiin, joissa perinteiset ratkaisut eivät toimi. Painotamme tuotteissamme erityisesti kestävyysominaisuuksia, VOC-päästöjen vähentämistä sekä hyvää maalattavuutta.

Myös uuden NoreFast HS:n kehityksessä on panostettu ekologisuuteen ja kestävyyteen haastavissakin oloissa. Maalin kuiva-ainepitoisuus (77 til- %) aiheuttaa perinteisiä ratkaisuja vähemmän ympäristölle ja ihmisille haitallisia VOC-päästöjä (Volatile Organic Compounds).

NoreFast HS säästääkin paitsi luontoa myös energiaresursseja, kun pinta kuivuu nopeasti ilman uunia. Tunnin kuivumisaika huoneenlämpötilassa tuo vuositasolla merkittäviä säästöjä niin sinulle kuin ympäristölle.

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

 

Näillä yhdistelmillä saat NoreFast HS maalista parhaan lopputuloksen:

Saadaksesi kestävimmän ja energiatehokkaimman lopputuloksen, suosittelemme käyttämään NoreFast HS -tuotetta kolmen epoksipohjamaalimme kanssa.

 • Loistavaa korroosiokestoa antava Normazinc Plus: Ylimaattavissa NoreFast HS:llä jo 30 minuutin kuluttua.
 • Maalaussysteemin kokonaisläpimenoaikaa nopeuttava Nor E-Primer: Ylimaalaus NoreFast HS:llä mahdollista kahden tunnin kuluttua.
 • Korkeakuiva-ainepitoinen ja nopea NorECOat FD Primer: Ylimaalaa jo kolmen tunnin kuluttua.
 • Korkeakuiva-ainepitoinen NorECOat HS Primer: Pienennä VOC-päästöjä korkeakuiva-ainepitoisella (78 til-%) vaihtoehdolla. Ylimaalaa neljän tunnin kuluttua.

Miksi valita NoreFast HS?

 • ERITTÄIN NOPEASTI KUIVUVA – PAKATTAVISSA TUNNIN KULUTTUA MAALAUKSESTA
 • ISOSYANAATTIVAPAA – TURVALLISEMPI VAIHTOEHTO KÄYTTÄJÄLLE
 • LAADUKAS LOPPUTULOS KIILTÄVÄLLÄ PINNALLA
 • ERINOMAINEN UV-KESTO
 • KORKEA KUIVA-AINEPITOISUUS – PIENEMMÄT VOC-PÄÄSTÖT
 • NOPEA KUIVUMINEN HUONEENLÄMPÖTILASSA – SÄÄSTÖJÄ ENERGIAKUSTANNUKSISSA
NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS

FAKTOJA PINNAN TAKAA

 • ERITTÄIN NOPEASTI KUIVUVA
 • EI SISÄLLÄ ISOSYANAATTIA
 • KIILTÄVÄ PINTAMAALI
 • KORKEA KUIVA-AINETILAVUUS (77 %)
 • 3 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
 • KUIVUMISAIKA 23 °C 1 H; 15 °C 1,5 H
 • ERINOMAINEN UV-KESTO

Lisätietoja tuotteesta saat myynnistämme.

 

NoreFast HS – tuoteseloste

NoreFast HS – tuote-esite

Nor-Maalin vesiohenteiset teollisuusmaalit uudistavat teollista maalausta

26/10/2023 Vesiohenteiset teollisuusmaalit ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja perinteisille liuotinohenteisille maaleille. Niiden suosio on vähitellen kasvanut teollisuusmaalauksessa, jossa on tärkeää minimoida VOC-päästöt. Metallipinnoille tarkoitetut vesiohenteiset teollisuusmaalit tarjoavat useita etuja käyttäjille.

Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM on säänkestävä vaihtoehto korroosionestomaalaukseen – ilman isosyanaattia

27/9/2023 Norecryl Aqua DTM on Nor-Maalin uusi vesiohenteinen 2-komponenttinen akryylikertamaali, jossa yhdistyvät epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto. Tämä ympäristöystävällinen kertamaali on myös käyttäjäturvallinen tuote, koska se ei sisällä isosyanaattia.

Heurekan kevyen liikenteen silta korjausmaalattiin Nor-Maalin SILKO-maalausjärjestelmällä

26/9/2023 Korroosiotyö Korkal on korjausmaalannut Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Heurekan kevyen liikenteen sillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.

Uudenkaupungin Työvene rakentaa imuruoppaajaa Puolaan

8/9/2023 Uudenkaupungin Työvene rakentaa tällä hetkellä Puolaan toimitettavaa imuruoppaajaa. Teräsalus maalataan Nor-Maalin toimittamilla Jotunin maaleilla. Päätuotteena maalauksissa on Jotacote Universal S120, jonka avulla VOC-päästöt pystytään pitämään alhaisina. 

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin: Tinter Jönköping

4/9/2023 Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas – Tinter Jönköping. Nyt voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin Jönköpingin alueella. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla Ruotsissa jo 12 jälleenmyyjältä.