NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali – turvallinen ja kestävä

5/11/2021

Kun tuote vaatii huolitellun, turvallisen ja kestävän pinnan, on pintamaaliuutuutemme NoreFast HS valintasi. NoreFast HS nopeuttaa maalausprosessia uuden teknologian mahdollistamilla ennennäkemättömillä ominaisuuksillaan: vaikka käyttöaika on huikeat kolme tuntia, on kova, sileä maalipinta valmis pakattavaksi jo tunnissa huoneenlämmössä kuivumisen jälkeen.

NoreFast HS:n loistavat ominaisuudet perustuvat uutuusteknologiaan, jonka ansiosta säästät valmistusprosessissa niin energiaa kuin aikaa. Pinta kestää haastaviakin sääolosuhteita ja ohittaa perinteiset polyuretaanimaalit erinomaisella UV-kestollaan.

Uudella teknologialla taloudellisempi, turvallisempi ja kestävämpi pintamaali

Uuden teknologian ansiosta maalin ominaisuudet ovat verrattavissa polyuretaaneihin, mutta maalissa ei ole käytetty isosyanaattia. Perinteisiin polyuretaaneihin verrattuna NoreFast HS:n käyttöaika on pitempi, mutta kuivumisaika selkeästi lyhyempi. Tuote onkin kuivumisnopeudeltaan valikoimamme nopein – samaa luokkaa kuin nopeimmat polyaspartics maalit, mutta ilman isosyanaattia.

Nopeasti kuivuva pintamaali laskee maalausprosessin kokonaiskustannuksia säästämällä aikaa, energiaa ja työvoimaa. Pitkä käyttöaika puolestaan takaa, että pinnan lopputuloksesta ei tarvitse tinkiä maalaamista kiirehtimällä.

Tuotevalikoimamme uusin jäsen ei tingi laadusta, eikä myöskään tyylistä. Kestävän ja täyskiiltävän pinnan luova NoreFast HS -pintamaali sopiikin erinomaisesti esimerkiksi koneille ja laitteille, joiden maalipinnalta vaaditaan viimeisteltyä ulkonäköä.

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS:llä säästät niin ympäristöä kuin resursseja

Me Nor-Maalilla tunnemme teollisuusmaalit ja niiden käyttäytymisen eri pinnoilla, maalausyhdistelmissä ja olosuhteissa. Teemme määrätietoista työtä teollisuusmaalien kehittämisessä sellaisiinkin kohteisiin, joissa perinteiset ratkaisut eivät toimi. Painotamme tuotteissamme erityisesti kestävyysominaisuuksia, VOC-päästöjen vähentämistä sekä hyvää maalattavuutta.

Myös uuden NoreFast HS:n kehityksessä on panostettu ekologisuuteen ja kestävyyteen haastavissakin oloissa. Maalin kuiva-ainepitoisuus (77 til- %) aiheuttaa perinteisiä ratkaisuja vähemmän ympäristölle ja ihmisille haitallisia VOC-päästöjä (Volatile Organic Compounds).

NoreFast HS säästääkin paitsi luontoa myös energiaresursseja, kun pinta kuivuu nopeasti ilman uunia. Tunnin kuivumisaika huoneenlämpötilassa tuo vuositasolla merkittäviä säästöjä niin sinulle kuin ympäristölle.

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

 

Näillä yhdistelmillä saat NoreFast HS maalista parhaan lopputuloksen:

Saadaksesi kestävimmän ja energiatehokkaimman lopputuloksen, suosittelemme käyttämään NoreFast HS -tuotetta kolmen epoksipohjamaalimme kanssa.

 • Loistavaa korroosiokestoa antava Normazinc Plus: Ylimaattavissa NoreFast HS:llä jo 30 minuutin kuluttua.
 • Maalaussysteemin kokonaisläpimenoaikaa nopeuttava Nor E-Primer: Ylimaalaus NoreFast HS:llä mahdollista kahden tunnin kuluttua.
 • Korkeakuiva-ainepitoinen ja nopea NorECOat FD Primer: Ylimaalaa jo kolmen tunnin kuluttua.
 • Korkeakuiva-ainepitoinen NorECOat HS Primer: Pienennä VOC-päästöjä korkeakuiva-ainepitoisella (78 til-%) vaihtoehdolla. Ylimaalaa neljän tunnin kuluttua.

Miksi valita NoreFast HS?

 • ERITTÄIN NOPEASTI KUIVUVA – PAKATTAVISSA TUNNIN KULUTTUA MAALAUKSESTA
 • ISOSYANAATTIVAPAA – TURVALLISEMPI VAIHTOEHTO KÄYTTÄJÄLLE
 • LAADUKAS LOPPUTULOS KIILTÄVÄLLÄ PINNALLA
 • ERINOMAINEN UV-KESTO
 • KORKEA KUIVA-AINEPITOISUUS – PIENEMMÄT VOC-PÄÄSTÖT
 • NOPEA KUIVUMINEN HUONEENLÄMPÖTILASSA – SÄÄSTÖJÄ ENERGIAKUSTANNUKSISSA
NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS

FAKTOJA PINNAN TAKAA

 • ERITTÄIN NOPEASTI KUIVUVA
 • EI SISÄLLÄ ISOSYANAATTIA
 • KIILTÄVÄ PINTAMAALI
 • KORKEA KUIVA-AINETILAVUUS (77 %)
 • 3 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
 • KUIVUMISAIKA 23 °C 1 H; 15 °C 1,5 H
 • ERINOMAINEN UV-KESTO

Lisätietoja tuotteesta saat myynnistämme.

 

NoreFast HS – tuoteseloste

NoreFast HS – tuote-esite

Nor-Maalin ympäristönhallintajärjestelmä on nyt ISO 14001 -sertifioitu

29/9/2021 Nor-Maali Oy:lle on myönnetty ISO 14001 -sertifikaatti 20.9.2021 alkaen. Nor-Maalin toimintaa ohjaavat laatu, turvallisuus ja vastuullisuus. Vastuullista kehitystyötä ympäristön hyväksi on tehty Nor-Maalissa jo vuosia, mutta ISO 14001 -sertifikaatin myötä Nor-Maali saa toiminnalleen myös kansainvälisesti hyväksytyn viitekehyksen.

Helppoa maalattavuutta – Uusi korkeakuiva-ainepitoinen polyuretaanimaali Normafine 40 HS

29/9/2021 Jos etsit kustannustehokasta, korkeakuiva-ainepitoista, puolikiiltävää polyuretaanimaalia, nyt olet löytänyt sen: Normafine 40 HS on suunniteltu sekä teräsrakenteiden että koneiden ja laitteiden maalaukseen. Tämä akryylipolyuretaanimaali toimii sekä pinta- että kertamaalina.

Alucrom maalasi Ristijärven Kalliokosken ratasillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä

28/9/2021 Alucrom Oy on korjausmaalannut Ristijärvellä sijaitsevan Kalliokosken ratasillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.

Nor-Maali Oy toimitti maalit Wasalinen Aurora Botnia -alukseen

13/9/2021 Rauma Marine Construction on luovuttanut asiakkaalleen Kvarken Linkille Aurora Botnia -matkustajalautan Vaasan ja Uumajan väliseen liikenteeseen. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop XPF ja Marathon IQ2.

Nor-Maalin vahvuus on kuunnella tarkasti asiakkaan tarpeita ja tarjota teknistä tukea sekä käytännön vinkkejä, kertoo Nor-Maalin jälleenmyyjä Johan Klahr Tinter i Skaraborg AB.

3/9/2021 Jälleenmyyjä Tinter AB ja Nor-Maali ovat tehneet yhteistyötä jo kauan, ensin Göteborgin alueella ja tästä vuodesta lähtien myös Skövdessä, jossa sijaitsee  Tinter i Skaraborg AB.