NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali – turvallinen ja kestävä

5/11/2021

Kun tuote vaatii huolitellun, turvallisen ja kestävän pinnan, on pintamaaliuutuutemme NoreFast HS valintasi. NoreFast HS nopeuttaa maalausprosessia uuden teknologian mahdollistamilla ennennäkemättömillä ominaisuuksillaan: vaikka käyttöaika on huikeat kolme tuntia, on kova, sileä maalipinta valmis pakattavaksi jo tunnissa huoneenlämmössä kuivumisen jälkeen.

NoreFast HS:n loistavat ominaisuudet perustuvat uutuusteknologiaan, jonka ansiosta säästät valmistusprosessissa niin energiaa kuin aikaa. Pinta kestää haastaviakin sääolosuhteita ja ohittaa perinteiset polyuretaanimaalit erinomaisella UV-kestollaan.

Uudella teknologialla taloudellisempi, turvallisempi ja kestävämpi pintamaali

Uuden teknologian ansiosta maalin ominaisuudet ovat verrattavissa polyuretaaneihin, mutta maalissa ei ole käytetty isosyanaattia. Perinteisiin polyuretaaneihin verrattuna NoreFast HS:n käyttöaika on pitempi, mutta kuivumisaika selkeästi lyhyempi. Tuote onkin kuivumisnopeudeltaan valikoimamme nopein – samaa luokkaa kuin nopeimmat polyaspartics maalit, mutta ilman isosyanaattia.

Nopeasti kuivuva pintamaali laskee maalausprosessin kokonaiskustannuksia säästämällä aikaa, energiaa ja työvoimaa. Pitkä käyttöaika puolestaan takaa, että pinnan lopputuloksesta ei tarvitse tinkiä maalaamista kiirehtimällä.

Tuotevalikoimamme uusin jäsen ei tingi laadusta, eikä myöskään tyylistä. Kestävän ja täyskiiltävän pinnan luova NoreFast HS -pintamaali sopiikin erinomaisesti esimerkiksi koneille ja laitteille, joiden maalipinnalta vaaditaan viimeisteltyä ulkonäköä.

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS:llä säästät niin ympäristöä kuin resursseja

Me Nor-Maalilla tunnemme teollisuusmaalit ja niiden käyttäytymisen eri pinnoilla, maalausyhdistelmissä ja olosuhteissa. Teemme määrätietoista työtä teollisuusmaalien kehittämisessä sellaisiinkin kohteisiin, joissa perinteiset ratkaisut eivät toimi. Painotamme tuotteissamme erityisesti kestävyysominaisuuksia, VOC-päästöjen vähentämistä sekä hyvää maalattavuutta.

Myös uuden NoreFast HS:n kehityksessä on panostettu ekologisuuteen ja kestävyyteen haastavissakin oloissa. Maalin kuiva-ainepitoisuus (77 til- %) aiheuttaa perinteisiä ratkaisuja vähemmän ympäristölle ja ihmisille haitallisia VOC-päästöjä (Volatile Organic Compounds).

NoreFast HS säästääkin paitsi luontoa myös energiaresursseja, kun pinta kuivuu nopeasti ilman uunia. Tunnin kuivumisaika huoneenlämpötilassa tuo vuositasolla merkittäviä säästöjä niin sinulle kuin ympäristölle.

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

 

Näillä yhdistelmillä saat NoreFast HS maalista parhaan lopputuloksen:

Saadaksesi kestävimmän ja energiatehokkaimman lopputuloksen, suosittelemme käyttämään NoreFast HS -tuotetta kolmen epoksipohjamaalimme kanssa.

  • Loistavaa korroosiokestoa antava Normazinc Plus: Ylimaattavissa NoreFast HS:llä jo 30 minuutin kuluttua.
  • Maalaussysteemin kokonaisläpimenoaikaa nopeuttava Nor E-Primer: Ylimaalaus NoreFast HS:llä mahdollista kahden tunnin kuluttua.
  • Korkeakuiva-ainepitoinen ja nopea NorECOat FD Primer: Ylimaalaa jo kolmen tunnin kuluttua.
  • Korkeakuiva-ainepitoinen NorECOat HS Primer: Pienennä VOC-päästöjä korkeakuiva-ainepitoisella (78 til-%) vaihtoehdolla. Ylimaalaa neljän tunnin kuluttua.

Miksi valita NoreFast HS?

  • ERITTÄIN NOPEASTI KUIVUVA – PAKATTAVISSA TUNNIN KULUTTUA MAALAUKSESTA
  • ISOSYANAATTIVAPAA – TURVALLISEMPI VAIHTOEHTO KÄYTTÄJÄLLE
  • LAADUKAS LOPPUTULOS KIILTÄVÄLLÄ PINNALLA
  • ERINOMAINEN UV-KESTO
  • KORKEA KUIVA-AINEPITOISUUS – PIENEMMÄT VOC-PÄÄSTÖT
  • NOPEA KUIVUMINEN HUONEENLÄMPÖTILASSA – SÄÄSTÖJÄ ENERGIAKUSTANNUKSISSA
NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS

FAKTOJA PINNAN TAKAA

  • ERITTÄIN NOPEASTI KUIVUVA
  • EI SISÄLLÄ ISOSYANAATTIA
  • KIILTÄVÄ PINTAMAALI
  • KORKEA KUIVA-AINETILAVUUS (77 %)
  • 3 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
  • KUIVUMISAIKA 23 °C 1 H; 15 °C 1,5 H
  • ERINOMAINEN UV-KESTO

Lisätietoja tuotteesta saat myynnistämme.

 

NoreFast HS – tuoteseloste

NoreFast HS – tuote-esite

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024 Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.

Normafine 40 HS:lle EPD-ympäristöseloste

15/3/2024 Nor-Maalin liuotinohenteinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali on saanut EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä kuudella liuotinohenteisella maalilla.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.