NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali – turvallinen ja kestävä

5/11/2021

Kun tuote vaatii huolitellun, turvallisen ja kestävän pinnan, on pintamaaliuutuutemme NoreFast HS valintasi. NoreFast HS nopeuttaa maalausprosessia uuden teknologian mahdollistamilla ennennäkemättömillä ominaisuuksillaan: vaikka käyttöaika on huikeat kolme tuntia, on kova, sileä maalipinta valmis pakattavaksi jo tunnissa huoneenlämmössä kuivumisen jälkeen.

NoreFast HS:n loistavat ominaisuudet perustuvat uutuusteknologiaan, jonka ansiosta säästät valmistusprosessissa niin energiaa kuin aikaa. Pinta kestää haastaviakin sääolosuhteita ja ohittaa perinteiset polyuretaanimaalit erinomaisella UV-kestollaan.

Uudella teknologialla taloudellisempi, turvallisempi ja kestävämpi pintamaali

Uuden teknologian ansiosta maalin ominaisuudet ovat verrattavissa polyuretaaneihin, mutta maalissa ei ole käytetty isosyanaattia. Perinteisiin polyuretaaneihin verrattuna NoreFast HS:n käyttöaika on pitempi, mutta kuivumisaika selkeästi lyhyempi. Tuote onkin kuivumisnopeudeltaan valikoimamme nopein – samaa luokkaa kuin nopeimmat polyaspartics maalit, mutta ilman isosyanaattia.

Nopeasti kuivuva pintamaali laskee maalausprosessin kokonaiskustannuksia säästämällä aikaa, energiaa ja työvoimaa. Pitkä käyttöaika puolestaan takaa, että pinnan lopputuloksesta ei tarvitse tinkiä maalaamista kiirehtimällä.

Tuotevalikoimamme uusin jäsen ei tingi laadusta, eikä myöskään tyylistä. Kestävän ja täyskiiltävän pinnan luova NoreFast HS -pintamaali sopiikin erinomaisesti esimerkiksi koneille ja laitteille, joiden maalipinnalta vaaditaan viimeisteltyä ulkonäköä.

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS:llä säästät niin ympäristöä kuin resursseja

Me Nor-Maalilla tunnemme teollisuusmaalit ja niiden käyttäytymisen eri pinnoilla, maalausyhdistelmissä ja olosuhteissa. Teemme määrätietoista työtä teollisuusmaalien kehittämisessä sellaisiinkin kohteisiin, joissa perinteiset ratkaisut eivät toimi. Painotamme tuotteissamme erityisesti kestävyysominaisuuksia, VOC-päästöjen vähentämistä sekä hyvää maalattavuutta.

Myös uuden NoreFast HS:n kehityksessä on panostettu ekologisuuteen ja kestävyyteen haastavissakin oloissa. Maalin kuiva-ainepitoisuus (77 til- %) aiheuttaa perinteisiä ratkaisuja vähemmän ympäristölle ja ihmisille haitallisia VOC-päästöjä (Volatile Organic Compounds).

NoreFast HS säästääkin paitsi luontoa myös energiaresursseja, kun pinta kuivuu nopeasti ilman uunia. Tunnin kuivumisaika huoneenlämpötilassa tuo vuositasolla merkittäviä säästöjä niin sinulle kuin ympäristölle.

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

 

Näillä yhdistelmillä saat NoreFast HS maalista parhaan lopputuloksen:

Saadaksesi kestävimmän ja energiatehokkaimman lopputuloksen, suosittelemme käyttämään NoreFast HS -tuotetta kolmen epoksipohjamaalimme kanssa.

 • Loistavaa korroosiokestoa antava Normazinc Plus: Ylimaattavissa NoreFast HS:llä jo 30 minuutin kuluttua.
 • Maalaussysteemin kokonaisläpimenoaikaa nopeuttava Nor E-Primer: Ylimaalaus NoreFast HS:llä mahdollista kahden tunnin kuluttua.
 • Korkeakuiva-ainepitoinen ja nopea NorECOat FD Primer: Ylimaalaa jo kolmen tunnin kuluttua.
 • Korkeakuiva-ainepitoinen NorECOat HS Primer: Pienennä VOC-päästöjä korkeakuiva-ainepitoisella (78 til-%) vaihtoehdolla. Ylimaalaa neljän tunnin kuluttua.

Miksi valita NoreFast HS?

 • ERITTÄIN NOPEASTI KUIVUVA – PAKATTAVISSA TUNNIN KULUTTUA MAALAUKSESTA
 • ISOSYANAATTIVAPAA – TURVALLISEMPI VAIHTOEHTO KÄYTTÄJÄLLE
 • LAADUKAS LOPPUTULOS KIILTÄVÄLLÄ PINNALLA
 • ERINOMAINEN UV-KESTO
 • KORKEA KUIVA-AINEPITOISUUS – PIENEMMÄT VOC-PÄÄSTÖT
 • NOPEA KUIVUMINEN HUONEENLÄMPÖTILASSA – SÄÄSTÖJÄ ENERGIAKUSTANNUKSISSA
NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS

FAKTOJA PINNAN TAKAA

 • ERITTÄIN NOPEASTI KUIVUVA
 • EI SISÄLLÄ ISOSYANAATTIA
 • KIILTÄVÄ PINTAMAALI
 • KORKEA KUIVA-AINETILAVUUS (77 %)
 • 3 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
 • KUIVUMISAIKA 23 °C 1 H; 15 °C 1,5 H
 • ERINOMAINEN UV-KESTO

Lisätietoja tuotteesta saat myynnistämme.

 

NoreFast HS – tuoteseloste

NoreFast HS – tuote-esite

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali – nopeampaa kuivumista alhaisessa lämpötilassa

23/11/2022 Maalauskustannuksien alentamista mietitään tällä hetkellä monessa teollisuusmaalaamossa. Miten säästää energiaa, mutta kuitenkin säilyttää laatu ja nopeus? Maalauskustannuksiin voidaan vaikuttaa mm. maalin kuivumislämpötilalla ja maalaussysteemin kerroslukumäärällä. Oikeanlaisella tuotevalinnalla on siis suuri merkitys prosessin kokonaiskustannuksiin. Nykyisessä energiatilanteessa Normafine 40 HS on kustannustehokas vaihtoehto sekä pinta- että kertamaaliksi.

Carnival Celebration -loistoristeilijän teräspinnat maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

10/11/2022 Meyer Turun telakka on luovuttanut asiakkaalleen Carnival Corporationille Carnival Celebration -loistoristeilijän. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX, Baltoflake ja Chemflake Special.

Norecryl 50: säänkestävä vaihtoehto epoksimaalille – ilman isosyanaattia

14/10/2022 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.

Kestävä maalipinta säiliöihin ja putkistoihin – huoltomaalaus Normadur 65 HS:llä

27/9/2022 Nord Terminal Paldiskin öljytuoteterminaalin säiliöt ja putkistot huoltomaalattiin Normadur 65 HS:llä. Maalaustyön urakoitsijana toimi Oü Nor-Maalin pitkäaikainen asiakas Oü Korund.

Akvanor 100 SG, Akvanor 81 Primer sekä Norepox Aqua DTM ovat saaneet M1-hyväksynnän!

23/9/2022 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Akvanor 100 SG, Akvanor 81 Primer ja Norepox Aqua DTM ovat saaneet M1-hyväksynnän. Tuotteet ovat läpäisseet Sisäilmayhdistys ry:n tiukimman rakennusmateriaalipäästöluokituksen, joka kertoo, että tuote on hajuton ja vähäpäästöinen.