NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali – turvallinen ja kestävä

5/11/2021

Kun tuote vaatii huolitellun, turvallisen ja kestävän pinnan, on pintamaaliuutuutemme NoreFast HS valintasi. NoreFast HS nopeuttaa maalausprosessia uuden teknologian mahdollistamilla ennennäkemättömillä ominaisuuksillaan: vaikka käyttöaika on huikeat kolme tuntia, on kova, sileä maalipinta valmis pakattavaksi jo tunnissa huoneenlämmössä kuivumisen jälkeen.

NoreFast HS:n loistavat ominaisuudet perustuvat uutuusteknologiaan, jonka ansiosta säästät valmistusprosessissa niin energiaa kuin aikaa. Pinta kestää haastaviakin sääolosuhteita ja ohittaa perinteiset polyuretaanimaalit erinomaisella UV-kestollaan.

Uudella teknologialla taloudellisempi, turvallisempi ja kestävämpi pintamaali

Uuden teknologian ansiosta maalin ominaisuudet ovat verrattavissa polyuretaaneihin, mutta maalissa ei ole käytetty isosyanaattia. Perinteisiin polyuretaaneihin verrattuna NoreFast HS:n käyttöaika on pitempi, mutta kuivumisaika selkeästi lyhyempi. Tuote onkin kuivumisnopeudeltaan valikoimamme nopein – samaa luokkaa kuin nopeimmat polyaspartics maalit, mutta ilman isosyanaattia.

Nopeasti kuivuva pintamaali laskee maalausprosessin kokonaiskustannuksia säästämällä aikaa, energiaa ja työvoimaa. Pitkä käyttöaika puolestaan takaa, että pinnan lopputuloksesta ei tarvitse tinkiä maalaamista kiirehtimällä.

Tuotevalikoimamme uusin jäsen ei tingi laadusta, eikä myöskään tyylistä. Kestävän ja täyskiiltävän pinnan luova NoreFast HS -pintamaali sopiikin erinomaisesti esimerkiksi koneille ja laitteille, joiden maalipinnalta vaaditaan viimeisteltyä ulkonäköä.

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS:llä säästät niin ympäristöä kuin resursseja

Me Nor-Maalilla tunnemme teollisuusmaalit ja niiden käyttäytymisen eri pinnoilla, maalausyhdistelmissä ja olosuhteissa. Teemme määrätietoista työtä teollisuusmaalien kehittämisessä sellaisiinkin kohteisiin, joissa perinteiset ratkaisut eivät toimi. Painotamme tuotteissamme erityisesti kestävyysominaisuuksia, VOC-päästöjen vähentämistä sekä hyvää maalattavuutta.

Myös uuden NoreFast HS:n kehityksessä on panostettu ekologisuuteen ja kestävyyteen haastavissakin oloissa. Maalin kuiva-ainepitoisuus (77 til- %) aiheuttaa perinteisiä ratkaisuja vähemmän ympäristölle ja ihmisille haitallisia VOC-päästöjä (Volatile Organic Compounds).

NoreFast HS säästääkin paitsi luontoa myös energiaresursseja, kun pinta kuivuu nopeasti ilman uunia. Tunnin kuivumisaika huoneenlämpötilassa tuo vuositasolla merkittäviä säästöjä niin sinulle kuin ympäristölle.

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

 

Näillä yhdistelmillä saat NoreFast HS maalista parhaan lopputuloksen:

Saadaksesi kestävimmän ja energiatehokkaimman lopputuloksen, suosittelemme käyttämään NoreFast HS -tuotetta kolmen epoksipohjamaalimme kanssa.

 • Loistavaa korroosiokestoa antava Normazinc Plus: Ylimaattavissa NoreFast HS:llä jo 30 minuutin kuluttua.
 • Maalaussysteemin kokonaisläpimenoaikaa nopeuttava Nor E-Primer: Ylimaalaus NoreFast HS:llä mahdollista kahden tunnin kuluttua.
 • Korkeakuiva-ainepitoinen ja nopea NorECOat FD Primer: Ylimaalaa jo kolmen tunnin kuluttua.
 • Korkeakuiva-ainepitoinen NorECOat HS Primer: Pienennä VOC-päästöjä korkeakuiva-ainepitoisella (78 til-%) vaihtoehdolla. Ylimaalaa neljän tunnin kuluttua.

Miksi valita NoreFast HS?

 • ERITTÄIN NOPEASTI KUIVUVA – PAKATTAVISSA TUNNIN KULUTTUA MAALAUKSESTA
 • ISOSYANAATTIVAPAA – TURVALLISEMPI VAIHTOEHTO KÄYTTÄJÄLLE
 • LAADUKAS LOPPUTULOS KIILTÄVÄLLÄ PINNALLA
 • ERINOMAINEN UV-KESTO
 • KORKEA KUIVA-AINEPITOISUUS – PIENEMMÄT VOC-PÄÄSTÖT
 • NOPEA KUIVUMINEN HUONEENLÄMPÖTILASSA – SÄÄSTÖJÄ ENERGIAKUSTANNUKSISSA
NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali

NoreFast HS

FAKTOJA PINNAN TAKAA

 • ERITTÄIN NOPEASTI KUIVUVA
 • EI SISÄLLÄ ISOSYANAATTIA
 • KIILTÄVÄ PINTAMAALI
 • KORKEA KUIVA-AINETILAVUUS (77 %)
 • 3 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
 • KUIVUMISAIKA 23 °C 1 H; 15 °C 1,5 H
 • ERINOMAINEN UV-KESTO

Lisätietoja tuotteesta saat myynnistämme.

 

NoreFast HS – tuoteseloste

NoreFast HS – tuote-esite

ESL Shippingin M/S Arkadia huoltomaalattiin Jotunin tuotteilla

28/4/2022 M/S Arkadia huoltomaalattiin Jotunin maaleilla joulukuun lopussa. Kuivatelakointina tehty huolto kesti kymmenen päivää, jonka aikana alus sai kestävät, uudet maalipinnat lastiruumiin ja runkoon. Käytettyjä tuotteita olivat Jotaguard 660, Jotamastic 90 GF, Jotaprime 500 ja Hardtop XP.

Nor-Maalin uudet isommat toimitilat Ruotsissa

31/3/2022 Nor-Maali jatkaa palveluiden ja myyntiverkoston kehittämistä Ruotsissa ja on muuttanut omiin, suurempiin toimitiloihin. Uuden myyntitoimiston ja suuremman varaston tavoitteena on parantaa palvelun tasoa ja toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jakelijoiden tarpeisiin. Nor-Maali Group AB:n uudet toimisto- ja varastotilat sijaitsevat Enköpingissä, noin 70 km Tukholmasta länteen.

Vaatiiko projektisi SSG-hyväksytyn maalausjärjestelmän? Nor-Maalin SSG-maalausjärjestelmät ovat nyt käytettävissäsi.

30/3/2022 Nor-Maali tarjoaa SSG-hyväksytyt maalausjärjestelmät yrityksille, jotka noudattavat SSG:n standardeja. Neljä Nor-Maalin maalausjärjestelmää on saanut SSG-hyväksynnän ja ne on julkaistu SSG 1006E uusimmassa painoksessa (painos 12, 2022-03-23). Järjestelmät on testattu ja hyväksytty SSG 1100E:n mukaisesti.

Kurikan Hykoteam testasi vesiohenteista Normadur Aqua DTM polyuretaanimaalia

3/3/2022 Kurikan Hykoteam Oy valmistaa työlaitteita ja koneita maatalouden, kiinteistöhuollon, viherrakentamisen ja urakoinnin tarpeisiin. Tuotteiden pintakäsittelyssä käytetään yleensä liuotinohenteisia maaleja. Kun Hykoteamille tarjottiin mahdollisuus testata vesiohenteista Normadur Aqua DTM polyuretaanimaalia, he olivat heti valmiita kokeiluun.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen NorECOat HS Primer sopii myös upotusrasituskohteisiin

23/2/2022 Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen epoksipohjamaali NorECOat HS Primer vähentää maalausprosessin VOC-päästöjä. Tämä uusiutuviin luonnonmateriaaleihin perustuva epoksipohjamaali tarjoaa ympäristöystävällisemmän ja kustannustehokkaamman maalausprosessin. NorECOat HS Primer tarjoaa lisäksi loistavan korroosiosuojan, myös upotusrasituskohteissa.