Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla

9/12/2021

Marraskuussa Turun Logomon kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskuksessa avattiin uusi näyttävä Logomon silta.

Teräsrakenteinen 140 metriä pitkä silta maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla, Väylän Silko-maalausjärjestelmällä LIVI A.1.

LIVI A.1
EPZn(R)EPPUR 320/5-FeSa2½
Normazinc SE – 40 μm
Epocoat 21 MIO – 2 x 90 μm
Normadur HB – 2 x 50 μm
Yhteensä: 320 μm

Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla

Logomon silta sisältä. Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla.

Teollisuusmaalaamo KSP Kaarina Oy esikäsitteli ja maalasi teräsrakenteet. ”Logomon silta koostuu 18 suuresta moduulista ja useista pienemmistä osista. Tilamme soveltuvat erittäin hyvin suurien moduulien käsittelyyn, sekä tietysti myös pienempien osien maalaukseen. Lisäksi läheinen sijaintimme helpotti kuljetusta”, kertoo Mikko Hannula KSP Kaarinasta.

Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla

KSP Kaarinan maalaama siltamoduuli.

”Moduulien kiinnittämisen jälkeen, sillan kolmio-osa pintamaalattiin vielä kohteessa”, kertoo Nor-Maalin myynti-insinööri Terhi Heininen.

Nor-Maalin myynti-insinööri Terhi Heininen Logomon työmaalla.

Nor-Maali tarjoaa laajan valikoiman maalausjärjestelmiä siltojen korroosiosuojaukseen. Jos tarvitset lisätietoja oikean ratkaisun valinnassa, ota yhteyttä tekniseen tukeemme: +358 387 4650 tai myynti@nor-maali.fi.

Tuotekehitystyö Nor-Maalissa – WE MAKE IT TO LAST

9/12/2021 Nor-Maali on toimintansa alusta saakka kehittänyt asiakkailleen korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä tuotteita. Uusien ratkaisujen, teknologioiden ja toimintatapojen löytäminen ovat olleet aina tärkeässä asemassa yrityksessä. Viime vuosikymmenten aikana asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet - toimivuuden ja kestävyyden lisäksi ympäristöystävällisyys ja turvallisuus ovat koko ajan tärkeämmässä roolissa. Päätavoitteemme on tarjota asiakkaidemme tarpeisiin oikea ratkaisu yhdistettynä korkeatasoiseen tekniseen tukeen - olipa kyseessä liuotinpohjainen tai vesiohenteinen tai esimerkiksi moderni isosyanaattivapaa (NISO) ratkaisu.

NoreFast HS: nopea isosyanaattivapaa pintamaali – turvallinen ja kestävä

5/11/2021 Kun tuote vaatii huolitellun, turvallisen ja kestävän pinnan, on pintamaaliuutuutemme NoreFast HS valintasi. NoreFast HS nopeuttaa maalausprosessia uuden teknologian mahdollistamilla ennennäkemättömillä ominaisuuksillaan: vaikka käyttöaika on huikeat kolme tuntia, on kova, sileä maalipinta valmis pakattavaksi jo tunnissa huoneenlämmössä kuivumisen jälkeen.

Nor-Maalin ympäristönhallintajärjestelmä on nyt ISO 14001 -sertifioitu

29/9/2021 Nor-Maali Oy:lle on myönnetty ISO 14001 -sertifikaatti 20.9.2021 alkaen. Nor-Maalin toimintaa ohjaavat laatu, turvallisuus ja vastuullisuus. Vastuullista kehitystyötä ympäristön hyväksi on tehty Nor-Maalissa jo vuosia, mutta ISO 14001 -sertifikaatin myötä Nor-Maali saa toiminnalleen myös kansainvälisesti hyväksytyn viitekehyksen.

Helppoa maalattavuutta – Uusi korkeakuiva-ainepitoinen polyuretaanimaali Normafine 40 HS

29/9/2021 Jos etsit kustannustehokasta, korkeakuiva-ainepitoista, puolikiiltävää polyuretaanimaalia, nyt olet löytänyt sen: Normafine 40 HS on suunniteltu sekä teräsrakenteiden että koneiden ja laitteiden maalaukseen. Tämä akryylipolyuretaanimaali toimii sekä pinta- että kertamaalina.

Alucrom maalasi Ristijärven Kalliokosken ratasillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä

28/9/2021 Alucrom Oy on korjausmaalannut Ristijärvellä sijaitsevan Kalliokosken ratasillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.