Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla

9/12/2021

Marraskuussa Turun Logomon kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskuksessa avattiin uusi näyttävä Logomon silta.

Teräsrakenteinen 140 metriä pitkä silta maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla, Väylän Silko-maalausjärjestelmällä LIVI A.1.

LIVI A.1
EPZn(R)EPPUR 320/5-FeSa2½
Normazinc SE – 40 μm
Epocoat 21 MIO – 2 x 90 μm
Normadur HB – 2 x 50 μm
Yhteensä: 320 μm

Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla

Logomon silta sisältä. Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla.

Teollisuusmaalaamo KSP Kaarina Oy esikäsitteli ja maalasi teräsrakenteet. ”Logomon silta koostuu 18 suuresta moduulista ja useista pienemmistä osista. Tilamme soveltuvat erittäin hyvin suurien moduulien käsittelyyn, sekä tietysti myös pienempien osien maalaukseen. Lisäksi läheinen sijaintimme helpotti kuljetusta”, kertoo Mikko Hannula KSP Kaarinasta.

Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla

KSP Kaarinan maalaama siltamoduuli.

”Moduulien kiinnittämisen jälkeen, sillan kolmio-osa pintamaalattiin vielä kohteessa”, kertoo Nor-Maalin myynti-insinööri Terhi Heininen.

Nor-Maalin myynti-insinööri Terhi Heininen Logomon työmaalla.

Nor-Maali tarjoaa laajan valikoiman maalausjärjestelmiä siltojen korroosiosuojaukseen. Jos tarvitset lisätietoja oikean ratkaisun valinnassa, ota yhteyttä tekniseen tukeemme: +358 387 4650 tai myynti@nor-maali.fi.

ESL Shippingin M/S Arkadia huoltomaalattiin Jotunin tuotteilla

28/4/2022 M/S Arkadia huoltomaalattiin Jotunin maaleilla joulukuun lopussa. Kuivatelakointina tehty huolto kesti kymmenen päivää, jonka aikana alus sai kestävät, uudet maalipinnat lastiruumiin ja runkoon. Käytettyjä tuotteita olivat Jotaguard 660, Jotamastic 90 GF, Jotaprime 500 ja Hardtop XP.

Nor-Maalin uudet isommat toimitilat Ruotsissa

31/3/2022 Nor-Maali jatkaa palveluiden ja myyntiverkoston kehittämistä Ruotsissa ja on muuttanut omiin, suurempiin toimitiloihin. Uuden myyntitoimiston ja suuremman varaston tavoitteena on parantaa palvelun tasoa ja toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jakelijoiden tarpeisiin. Nor-Maali Group AB:n uudet toimisto- ja varastotilat sijaitsevat Enköpingissä, noin 70 km Tukholmasta länteen.

Vaatiiko projektisi SSG-hyväksytyn maalausjärjestelmän? Nor-Maalin SSG-maalausjärjestelmät ovat nyt käytettävissäsi.

30/3/2022 Nor-Maali tarjoaa SSG-hyväksytyt maalausjärjestelmät yrityksille, jotka noudattavat SSG:n standardeja. Neljä Nor-Maalin maalausjärjestelmää on saanut SSG-hyväksynnän ja ne on julkaistu SSG 1006E uusimmassa painoksessa (painos 12, 2022-03-23). Järjestelmät on testattu ja hyväksytty SSG 1100E:n mukaisesti.

Kurikan Hykoteam testasi vesiohenteista Normadur Aqua DTM polyuretaanimaalia

3/3/2022 Kurikan Hykoteam Oy valmistaa työlaitteita ja koneita maatalouden, kiinteistöhuollon, viherrakentamisen ja urakoinnin tarpeisiin. Tuotteiden pintakäsittelyssä käytetään yleensä liuotinohenteisia maaleja. Kun Hykoteamille tarjottiin mahdollisuus testata vesiohenteista Normadur Aqua DTM polyuretaanimaalia, he olivat heti valmiita kokeiluun.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen NorECOat HS Primer sopii myös upotusrasituskohteisiin

23/2/2022 Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen epoksipohjamaali NorECOat HS Primer vähentää maalausprosessin VOC-päästöjä. Tämä uusiutuviin luonnonmateriaaleihin perustuva epoksipohjamaali tarjoaa ympäristöystävällisemmän ja kustannustehokkaamman maalausprosessin. NorECOat HS Primer tarjoaa lisäksi loistavan korroosiosuojan, myös upotusrasituskohteissa.