Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla

9/12/2021

Marraskuussa Turun Logomon kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskuksessa avattiin uusi näyttävä Logomon silta.

Teräsrakenteinen 140 metriä pitkä silta maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla, Väylän Silko-maalausjärjestelmällä LIVI A.1.

LIVI A.1
EPZn(R)EPPUR 320/5-FeSa2½
Normazinc SE – 40 μm
Epocoat 21 MIO – 2 x 90 μm
Normadur HB – 2 x 50 μm
Yhteensä: 320 μm

Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla

Logomon silta sisältä. Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla.

Teollisuusmaalaamo KSP Kaarina Oy esikäsitteli ja maalasi teräsrakenteet. ”Logomon silta koostuu 18 suuresta moduulista ja useista pienemmistä osista. Tilamme soveltuvat erittäin hyvin suurien moduulien käsittelyyn, sekä tietysti myös pienempien osien maalaukseen. Lisäksi läheinen sijaintimme helpotti kuljetusta”, kertoo Mikko Hannula KSP Kaarinasta.

Logomon silta Turussa maalattiin Nor-Maalin teollisuusmaaleilla

KSP Kaarinan maalaama siltamoduuli.

”Moduulien kiinnittämisen jälkeen, sillan kolmio-osa pintamaalattiin vielä kohteessa”, kertoo Nor-Maalin myynti-insinööri Terhi Heininen.

Nor-Maalin myynti-insinööri Terhi Heininen Logomon työmaalla.

Nor-Maali tarjoaa laajan valikoiman maalausjärjestelmiä siltojen korroosiosuojaukseen. Jos tarvitset lisätietoja oikean ratkaisun valinnassa, ota yhteyttä tekniseen tukeemme: +358 387 4650 tai myynti@nor-maali.fi.

Tallinkin MyStar maalattiin Nor-Maalin toimittamilla maaleilla

3/1/2023 Rauma Marine Construction on luovuttanut asiakkaalleen Tallinkille MyStar –matkustaja-autolautan Helsingin ja Tallinnan väliseen liikenteeseen. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin maaleilla. Käytössä olleita tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop XPF ja Marathon IQ2.

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan!

13/12/2022 Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpana tulokkaana Sadolin Glostrup A/S. Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt myös Tanskassa.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali – nopeampaa kuivumista alhaisessa lämpötilassa

23/11/2022 Maalauskustannuksien alentamista mietitään tällä hetkellä monessa teollisuusmaalaamossa. Miten säästää energiaa, mutta kuitenkin säilyttää laatu ja nopeus? Maalauskustannuksiin voidaan vaikuttaa mm. maalin kuivumislämpötilalla ja maalaussysteemin kerroslukumäärällä. Oikeanlaisella tuotevalinnalla on siis suuri merkitys prosessin kokonaiskustannuksiin. Nykyisessä energiatilanteessa Normafine 40 HS on kustannustehokas vaihtoehto sekä pinta- että kertamaaliksi.

Carnival Celebration -loistoristeilijän teräspinnat maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

10/11/2022 Meyer Turun telakka on luovuttanut asiakkaalleen Carnival Corporationille Carnival Celebration -loistoristeilijän. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX, Baltoflake ja Chemflake Special.

Norecryl 50: säänkestävä vaihtoehto epoksimaalille – ilman isosyanaattia

14/10/2022 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.