Nor-Maalin uudet isommat toimitilat Ruotsissa

31/3/2022

Nor-Maali jatkaa palveluiden ja myyntiverkoston kehittämistä Ruotsissa ja on muuttanut omiin, suurempiin toimitiloihin.

Uuden myyntitoimiston ja suuremman varaston tavoitteena on parantaa palvelun tasoa ja toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jakelijoiden tarpeisiin. Nor-Maali Group AB:n uudet toimisto- ja varastotilat sijaitsevat Enköpingissä, noin 70 km Tukholmasta länteen.

Nor-Maalin uudet isommat toimitilat Ruotsissa

Nor-Maalin uudet isommat toimitilat Ruotsissa Enköpingissä, Varggatan 23.

Uusista, suuremmista varastotiloista löytyy kattava valikoima Nor-Maalin teollisuusmaaleja, sekä vesi- että liuotinohenteisina vaihtoehtoina. Valikoima sisältää epokseja, polyuretaaneja, alkydeja, akryyleja sekä muutamia erikoisempia sideainesysteemeitä. Ruotsissa myytävät tuotteet on suunnattu pääasiassa kevyempään teollisuuteen, tärkeässä roolissa tätä ovat nopeat kertamaaliratkaisut (direct-to-metal). Lue lisää tuotteistamme täältä.

Varaston yhteydessä toimii sävytys, sekä vesiohenteisille että liuotinohenteisille tuotteille. Pystymme siten toimittamaan pohjamaalit sekä sävytettävät pinta- ja kertamaalit nopeasti asiakkaidemme ja jälleenmyyjiemme tarpeisiin.

Nor-Maalin uudet isommat toimitilat Ruotsissa

Nor-Maali Group AB:n aluemyyntipäällikkö Anna Strindlund ja maajohtaja Mikael Vårstrand.

Ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot:

Nor-Maali Group AB
Varggatan 23,
749 40 Enköping
forsaljning@normaali.se

Mikael Vårstrand
Country Manager
email: mikael.varstrand@nor-maali.fi
puh. + 46 70 537 64 04

Anna Strindlund
Area Sales Manager
email: anna.strindlund@nor-maali.fi
puh. + 46 70 537 64 14

Kestävä maalipinta säiliöihin ja putkistoihin – huoltomaalaus Normadur 65 HS:llä

27/9/2022 Nord Terminal Paldiskin öljytuoteterminaalin säiliöt ja putkistot huoltomaalattiin Normadur 65 HS:llä. Maalaustyön urakoitsijana toimi Oü Nor-Maalin pitkäaikainen asiakas Oü Korund.

Akvanor 100 SG, Akvanor 81 Primer sekä Norepox Aqua DTM ovat saaneet M1-hyväksynnän!

23/9/2022 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Akvanor 100 SG, Akvanor 81 Primer ja Norepox Aqua DTM ovat saaneet M1-hyväksynnän. Tuotteet ovat läpäisseet Sisäilmayhdistys ry:n tiukimman rakennusmateriaalipäästöluokituksen, joka kertoo, että tuote on hajuton ja vähäpäästöinen.

”Voiko pakkasella maalata?” – Lämmön säästö teollisuusmaalaamoissa

7/9/2022 Energiakriisi on tuonut esille kysymyksiä lämmön säästämisestä märkämaalaamoissa. Sähkön, kaasun, öljyn, pellettien tms. lämmönlähteiden hinnat ovat nousseet merkittävästi sekä saatavuus heikentynyt ja toimitusajat venyneet liian pitkiksi. Voidaanko lämpötilaa laskea maalaamoissa? Mitä tällöin pitää huomioida? Nor-Maalin Teknisen Palvelun päällikkö Juhani Korajoki kertoo kylmempien maalausolosuhteiden vaikutuksista tuotantoprosessiin.

Vastuullisempia valintoja maalausprosessiin – vesiohenteiset teollisuusmaalit

7/9/2022 Teollinen maalausprosessi voidaan toteuttaa vastuullisesti. Valitsemalla maaliksi vesiohenteinen tuote, prosessi muuttuu sekä ympäristöystävällisemmäksi että käyttäjäturvallisemmaksi. Vesiohenteiset ratkaisut yleistyvät tulevaisuudessa myös teollisuusmaalauksessa.

Nor-Maalin teollisuusmaaleille uusia jälleenmyyjiä Ruotsiin: Färg-In Skellefteå ja Leksands Industrifärg

1/9/2022 Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpina tulokkaina Färg-In Skellefteå ja Leksands Industrifärg (LIFAB). Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla Ruotsissa nyt kymmeneltä jälleenmyyjältä.