Nor-Maalin uudet isommat toimitilat Ruotsissa

31/3/2022

Nor-Maali jatkaa palveluiden ja myyntiverkoston kehittämistä Ruotsissa ja on muuttanut omiin, suurempiin toimitiloihin.

Uuden myyntitoimiston ja suuremman varaston tavoitteena on parantaa palvelun tasoa ja toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jakelijoiden tarpeisiin. Nor-Maali Group AB:n uudet toimisto- ja varastotilat sijaitsevat Enköpingissä, noin 70 km Tukholmasta länteen.

Nor-Maalin uudet isommat toimitilat Ruotsissa

Nor-Maalin uudet isommat toimitilat Ruotsissa Enköpingissä, Varggatan 23.

Uusista, suuremmista varastotiloista löytyy kattava valikoima Nor-Maalin teollisuusmaaleja, sekä vesi- että liuotinohenteisina vaihtoehtoina. Valikoima sisältää epokseja, polyuretaaneja, alkydeja, akryyleja sekä muutamia erikoisempia sideainesysteemeitä. Ruotsissa myytävät tuotteet on suunnattu pääasiassa kevyempään teollisuuteen, tärkeässä roolissa tätä ovat nopeat kertamaaliratkaisut (direct-to-metal). Lue lisää tuotteistamme täältä.

Varaston yhteydessä toimii sävytys, sekä vesiohenteisille että liuotinohenteisille tuotteille. Pystymme siten toimittamaan pohjamaalit sekä sävytettävät pinta- ja kertamaalit nopeasti asiakkaidemme ja jälleenmyyjiemme tarpeisiin.

Nor-Maalin uudet isommat toimitilat Ruotsissa

Nor-Maali Group AB:n aluemyyntipäällikkö Anna Strindlund ja maajohtaja Mikael Vårstrand.

Ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot:

Nor-Maali Group AB
Varggatan 23,
749 40 Enköping
forsaljning@normaali.se

Mikael Vårstrand
Country Manager
email: mikael.varstrand@nor-maali.fi
puh. + 46 70 537 64 04

Anna Strindlund
Area Sales Manager
email: anna.strindlund@nor-maali.fi
puh. + 46 70 537 64 14

ESL Shippingin M/S Arkadia huoltomaalattiin Jotunin tuotteilla

28/4/2022 M/S Arkadia huoltomaalattiin Jotunin maaleilla joulukuun lopussa. Kuivatelakointina tehty huolto kesti kymmenen päivää, jonka aikana alus sai kestävät, uudet maalipinnat lastiruumiin ja runkoon. Käytettyjä tuotteita olivat Jotaguard 660, Jotamastic 90 GF, Jotaprime 500 ja Hardtop XP.

Vaatiiko projektisi SSG-hyväksytyn maalausjärjestelmän? Nor-Maalin SSG-maalausjärjestelmät ovat nyt käytettävissäsi.

30/3/2022 Nor-Maali tarjoaa SSG-hyväksytyt maalausjärjestelmät yrityksille, jotka noudattavat SSG:n standardeja. Neljä Nor-Maalin maalausjärjestelmää on saanut SSG-hyväksynnän ja ne on julkaistu SSG 1006E uusimmassa painoksessa (painos 12, 2022-03-23). Järjestelmät on testattu ja hyväksytty SSG 1100E:n mukaisesti.

Kurikan Hykoteam testasi vesiohenteista Normadur Aqua DTM polyuretaanimaalia

3/3/2022 Kurikan Hykoteam Oy valmistaa työlaitteita ja koneita maatalouden, kiinteistöhuollon, viherrakentamisen ja urakoinnin tarpeisiin. Tuotteiden pintakäsittelyssä käytetään yleensä liuotinohenteisia maaleja. Kun Hykoteamille tarjottiin mahdollisuus testata vesiohenteista Normadur Aqua DTM polyuretaanimaalia, he olivat heti valmiita kokeiluun.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen NorECOat HS Primer sopii myös upotusrasituskohteisiin

23/2/2022 Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen epoksipohjamaali NorECOat HS Primer vähentää maalausprosessin VOC-päästöjä. Tämä uusiutuviin luonnonmateriaaleihin perustuva epoksipohjamaali tarjoaa ympäristöystävällisemmän ja kustannustehokkaamman maalausprosessin. NorECOat HS Primer tarjoaa lisäksi loistavan korroosiosuojan, myös upotusrasituskohteissa.

Jotunin Marathon IQ2 suojaa SH Minervaa napa-alueiden vesillä

3/2/2022 Helsinki Shipyard luovutti joulukuussa asiakkaalleen Swan Hellenic -varustamolle SH Minerva expedition-risteilyaluksen. Alus tulee liikennöimään kaikilla mantereilla erikoistuen napa-alueille. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytössä olleita tuotteita olivat mm. Marathon IQ2, SeaQuantum Classic S ja Tankguard DW.