Vaatiiko projektisi SSG-hyväksytyn maalausjärjestelmän? Nor-Maalin SSG-maalausjärjestelmät ovat nyt käytettävissäsi.

30/3/2022

Nor-Maali tarjoaa SSG-hyväksytyt maalausjärjestelmät yrityksille, jotka noudattavat SSG:n standardeja. Neljä Nor-Maalin maalausjärjestelmää on saanut SSG-hyväksynnän ja ne on julkaistu SSG 1006E uusimmassa painoksessa (painos 12, 2022-03-23). Järjestelmät on testattu ja hyväksytty SSG 1100E:n mukaisesti.

Järjetelmät ovat:

GS80 TA60

Tuote DFT (µm)
GS NorECOat FD MIO Primer 80
TA Epocoat 21 N 60

GB40 TD160

Tuote DFT (µm)
GB Normazinc Plus 40
TD Noreguard HS 160

GB40 GS100 TB60

Tuote DFT (µm)
GB Normazinc Plus 40
GS NorECOat FD MIO Primer 100
TB Normafine HS 60

GK120 TB80

Tuote DFT (µm)
GK Normastic 405 120
TB Normafine HS 80

Systeemit ovat nähtävilä myös täällä.

Nor-Maalin SSG-maalausjärjestelmät

SSG – Standardoidut palvelut turvallisemman, tehokkaamman ja kestävämmän ruotsalaisen teollisuuden luomiseksi

SSG – Standard Solutions Group (Skogsindustriella Standardiseringsgruppen)– tarjoaa standardoituja palveluita Ruotsin teollisuudelle. SSG on työskennellyt yli 60 vuoden ajan tehdäkseen ruotsalaisesta teollisuudesta turvallisempaa, tuottavampaa, kestävämpää ja kilpailukykyisempää.

Monilla eri aloilla ja toimialoilla on samat haasteet; haasteet, jotka edellyttävät standardoitujen työtapojen, ratkaisujen ja menetelmien kehittämistä. Sen sijaan, että jokainen yritys panostaisi resursseja omien ratkaisujen luomiseen, SSG tarjoaa standardisoituja palveluita, standardeja ja kursseja niiden käyttöön.

SSG:n omistavat yhdessä Ruotsin kuusi suurinta metsäteollisuusyritystä: BillerudKorsnäs, Holmen, Metsä Board, SCA, Stora Enso ja Södra. SSG:n jäsenyritykset ovat useilta eri toimialoilta, mm. auto-, rakennus-, prosessi-, saha- ja puu- sekä terästeollisuudesta.

Pintakäsittelytoimikunta

SSG:llä on toimikuntia useilla eri teollisuuden aloilla, joissa jäsenyritysten edustajilla on mahdollisuus tavata muita jäseniä ja kehittää yhdessä standardoituja ratkaisuja. Pintakäsittelytoimikunta vastaa pintakäsittelyn standardoinnista ja tutkimuksesta.

SSG:n pintakäsittelytoimikunta seuraa tilanteita teollisuudessa ja pyrkii jakamaan pintakäsittelyyn liittyviä kokemuksia sekä työskentelee jatkuvasti pitääkseen dokumentaation ajan tasalla ja varmistaakseen, että kentällä kehitetään uusia standardeja ja apuvälineitä.

Valiokuntaan kuuluu edustajia teollisuudesta, kansainvälisistä maalintoimittajista, urakoitsijoista ja alan teknisistä asiantuntijoista. Toimikunta pyrkii jakamaan tietoa oikean pintasuojauksen valinnan tärkeydestä sekä lisäämään tietoisuutta siitä, kuinka SSG-standardit voivat yksinkertaistaa ja parantaa työtä.

ESL Shippingin M/S Arkadia huoltomaalattiin Jotunin tuotteilla

28/4/2022 M/S Arkadia huoltomaalattiin Jotunin maaleilla joulukuun lopussa. Kuivatelakointina tehty huolto kesti kymmenen päivää, jonka aikana alus sai kestävät, uudet maalipinnat lastiruumiin ja runkoon. Käytettyjä tuotteita olivat Jotaguard 660, Jotamastic 90 GF, Jotaprime 500 ja Hardtop XP.

Nor-Maalin uudet isommat toimitilat Ruotsissa

31/3/2022 Nor-Maali jatkaa palveluiden ja myyntiverkoston kehittämistä Ruotsissa ja on muuttanut omiin, suurempiin toimitiloihin. Uuden myyntitoimiston ja suuremman varaston tavoitteena on parantaa palvelun tasoa ja toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jakelijoiden tarpeisiin. Nor-Maali Group AB:n uudet toimisto- ja varastotilat sijaitsevat Enköpingissä, noin 70 km Tukholmasta länteen.

Kurikan Hykoteam testasi vesiohenteista Normadur Aqua DTM polyuretaanimaalia

3/3/2022 Kurikan Hykoteam Oy valmistaa työlaitteita ja koneita maatalouden, kiinteistöhuollon, viherrakentamisen ja urakoinnin tarpeisiin. Tuotteiden pintakäsittelyssä käytetään yleensä liuotinohenteisia maaleja. Kun Hykoteamille tarjottiin mahdollisuus testata vesiohenteista Normadur Aqua DTM polyuretaanimaalia, he olivat heti valmiita kokeiluun.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen NorECOat HS Primer sopii myös upotusrasituskohteisiin

23/2/2022 Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen epoksipohjamaali NorECOat HS Primer vähentää maalausprosessin VOC-päästöjä. Tämä uusiutuviin luonnonmateriaaleihin perustuva epoksipohjamaali tarjoaa ympäristöystävällisemmän ja kustannustehokkaamman maalausprosessin. NorECOat HS Primer tarjoaa lisäksi loistavan korroosiosuojan, myös upotusrasituskohteissa.

Jotunin Marathon IQ2 suojaa SH Minervaa napa-alueiden vesillä

3/2/2022 Helsinki Shipyard luovutti joulukuussa asiakkaalleen Swan Hellenic -varustamolle SH Minerva expedition-risteilyaluksen. Alus tulee liikennöimään kaikilla mantereilla erikoistuen napa-alueille. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytössä olleita tuotteita olivat mm. Marathon IQ2, SeaQuantum Classic S ja Tankguard DW.