Vaatiiko projektisi SSG-hyväksytyn maalausjärjestelmän? Nor-Maalin SSG-maalausjärjestelmät ovat nyt käytettävissäsi.

30/3/2022

Nor-Maali tarjoaa SSG-hyväksytyt maalausjärjestelmät yrityksille, jotka noudattavat SSG:n standardeja. Neljä Nor-Maalin maalausjärjestelmää on saanut SSG-hyväksynnän ja ne on julkaistu SSG 1006E uusimmassa painoksessa (painos 12, 2022-03-23). Järjestelmät on testattu ja hyväksytty SSG 1100E:n mukaisesti.

Järjetelmät ovat:

GS80 TA60

Tuote DFT (µm)
GS NorECOat FD MIO Primer 80
TA Epocoat 21 N 60

GB40 TD160

Tuote DFT (µm)
GB Normazinc Plus 40
TD Noreguard HS 160

GB40 GS100 TB60

Tuote DFT (µm)
GB Normazinc Plus 40
GS NorECOat FD MIO Primer 100
TB Normafine HS 60

GK120 TB80

Tuote DFT (µm)
GK Normastic 405 120
TB Normafine HS 80

Systeemit ovat nähtävilä myös täällä.

Nor-Maalin SSG-maalausjärjestelmät

SSG – Standardoidut palvelut turvallisemman, tehokkaamman ja kestävämmän ruotsalaisen teollisuuden luomiseksi

SSG – Standard Solutions Group (Skogsindustriella Standardiseringsgruppen)– tarjoaa standardoituja palveluita Ruotsin teollisuudelle. SSG on työskennellyt yli 60 vuoden ajan tehdäkseen ruotsalaisesta teollisuudesta turvallisempaa, tuottavampaa, kestävämpää ja kilpailukykyisempää.

Monilla eri aloilla ja toimialoilla on samat haasteet; haasteet, jotka edellyttävät standardoitujen työtapojen, ratkaisujen ja menetelmien kehittämistä. Sen sijaan, että jokainen yritys panostaisi resursseja omien ratkaisujen luomiseen, SSG tarjoaa standardisoituja palveluita, standardeja ja kursseja niiden käyttöön.

SSG:n omistavat yhdessä Ruotsin kuusi suurinta metsäteollisuusyritystä: BillerudKorsnäs, Holmen, Metsä Board, SCA, Stora Enso ja Södra. SSG:n jäsenyritykset ovat useilta eri toimialoilta, mm. auto-, rakennus-, prosessi-, saha- ja puu- sekä terästeollisuudesta.

Pintakäsittelytoimikunta

SSG:llä on toimikuntia useilla eri teollisuuden aloilla, joissa jäsenyritysten edustajilla on mahdollisuus tavata muita jäseniä ja kehittää yhdessä standardoituja ratkaisuja. Pintakäsittelytoimikunta vastaa pintakäsittelyn standardoinnista ja tutkimuksesta.

SSG:n pintakäsittelytoimikunta seuraa tilanteita teollisuudessa ja pyrkii jakamaan pintakäsittelyyn liittyviä kokemuksia sekä työskentelee jatkuvasti pitääkseen dokumentaation ajan tasalla ja varmistaakseen, että kentällä kehitetään uusia standardeja ja apuvälineitä.

Valiokuntaan kuuluu edustajia teollisuudesta, kansainvälisistä maalintoimittajista, urakoitsijoista ja alan teknisistä asiantuntijoista. Toimikunta pyrkii jakamaan tietoa oikean pintasuojauksen valinnan tärkeydestä sekä lisäämään tietoisuutta siitä, kuinka SSG-standardit voivat yksinkertaistaa ja parantaa työtä.

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024 Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.

Normafine 40 HS:lle EPD-ympäristöseloste

15/3/2024 Nor-Maalin liuotinohenteinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali on saanut EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä kuudella liuotinohenteisella maalilla.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.