Vaatiiko projektisi SSG-hyväksytyn maalausjärjestelmän? Nor-Maalin SSG-maalausjärjestelmät ovat nyt käytettävissäsi.

30/3/2022

Nor-Maali tarjoaa SSG-hyväksytyt maalausjärjestelmät yrityksille, jotka noudattavat SSG:n standardeja. Neljä Nor-Maalin maalausjärjestelmää on saanut SSG-hyväksynnän ja ne on julkaistu SSG 1006E uusimmassa painoksessa (painos 12, 2022-03-23). Järjestelmät on testattu ja hyväksytty SSG 1100E:n mukaisesti.

Järjetelmät ovat:

GS80 TA60

Tuote DFT (µm)
GS NorECOat FD MIO Primer 80
TA Epocoat 21 N 60

GB40 TD160

Tuote DFT (µm)
GB Normazinc Plus 40
TD Noreguard HS 160

GB40 GS100 TB60

Tuote DFT (µm)
GB Normazinc Plus 40
GS NorECOat FD MIO Primer 100
TB Normafine HS 60

GK120 TB80

Tuote DFT (µm)
GK Normastic 405 120
TB Normafine HS 80

Systeemit ovat nähtävilä myös täällä.

Nor-Maalin SSG-maalausjärjestelmät

SSG – Standardoidut palvelut turvallisemman, tehokkaamman ja kestävämmän ruotsalaisen teollisuuden luomiseksi

SSG – Standard Solutions Group (Skogsindustriella Standardiseringsgruppen)– tarjoaa standardoituja palveluita Ruotsin teollisuudelle. SSG on työskennellyt yli 60 vuoden ajan tehdäkseen ruotsalaisesta teollisuudesta turvallisempaa, tuottavampaa, kestävämpää ja kilpailukykyisempää.

Monilla eri aloilla ja toimialoilla on samat haasteet; haasteet, jotka edellyttävät standardoitujen työtapojen, ratkaisujen ja menetelmien kehittämistä. Sen sijaan, että jokainen yritys panostaisi resursseja omien ratkaisujen luomiseen, SSG tarjoaa standardisoituja palveluita, standardeja ja kursseja niiden käyttöön.

SSG:n omistavat yhdessä Ruotsin kuusi suurinta metsäteollisuusyritystä: BillerudKorsnäs, Holmen, Metsä Board, SCA, Stora Enso ja Södra. SSG:n jäsenyritykset ovat useilta eri toimialoilta, mm. auto-, rakennus-, prosessi-, saha- ja puu- sekä terästeollisuudesta.

Pintakäsittelytoimikunta

SSG:llä on toimikuntia useilla eri teollisuuden aloilla, joissa jäsenyritysten edustajilla on mahdollisuus tavata muita jäseniä ja kehittää yhdessä standardoituja ratkaisuja. Pintakäsittelytoimikunta vastaa pintakäsittelyn standardoinnista ja tutkimuksesta.

SSG:n pintakäsittelytoimikunta seuraa tilanteita teollisuudessa ja pyrkii jakamaan pintakäsittelyyn liittyviä kokemuksia sekä työskentelee jatkuvasti pitääkseen dokumentaation ajan tasalla ja varmistaakseen, että kentällä kehitetään uusia standardeja ja apuvälineitä.

Valiokuntaan kuuluu edustajia teollisuudesta, kansainvälisistä maalintoimittajista, urakoitsijoista ja alan teknisistä asiantuntijoista. Toimikunta pyrkii jakamaan tietoa oikean pintasuojauksen valinnan tärkeydestä sekä lisäämään tietoisuutta siitä, kuinka SSG-standardit voivat yksinkertaistaa ja parantaa työtä.

Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM on säänkestävä vaihtoehto korroosionestomaalaukseen – ilman isosyanaattia

27/9/2023 Norecryl Aqua DTM on Nor-Maalin uusi vesiohenteinen 2-komponenttinen akryylikertamaali, jossa yhdistyvät epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto. Tämä ympäristöystävällinen kertamaali on myös käyttäjäturvallinen tuote, koska se ei sisällä isosyanaattia.

Heurekan kevyen liikenteen silta korjausmaalattiin Nor-Maalin SILKO-maalausjärjestelmällä

26/9/2023 Korroosiotyö Korkal on korjausmaalannut Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Heurekan kevyen liikenteen sillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.

Uudenkaupungin Työvene rakentaa imuruoppaajaa Puolaan

8/9/2023 Uudenkaupungin Työvene rakentaa tällä hetkellä Puolaan toimitettavaa imuruoppaajaa. Teräsalus maalataan Nor-Maalin toimittamilla Jotunin maaleilla. Päätuotteena maalauksissa on Jotacote Universal S120, jonka avulla VOC-päästöt pystytään pitämään alhaisina. 

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin: Tinter Jönköping

4/9/2023 Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas – Tinter Jönköping. Nyt voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin Jönköpingin alueella. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla Ruotsissa jo 12 jälleenmyyjältä.

Nor-Maalin kertamaaleilla aika- ja kustannussäästöjä

15/8/2023 Perinteisesti teollisuusmaalauksessa maalaussysteemit on toteutettu kahden kerroksen maalauksella. Pohjamaalilla on luotu korroosioestokyky ja pintamaalilla haluttu ulkonäkö. Kertamaalijärjestelmien käyttö on kuitenkin yleistymässä, sillä ne tarjoavat säästöjä sekä ajassa että kustannuksissa.