Vaatiiko projektisi SSG-hyväksytyn maalausjärjestelmän? Nor-Maalin SSG-maalausjärjestelmät ovat nyt käytettävissäsi.

30/3/2022

Nor-Maali tarjoaa SSG-hyväksytyt maalausjärjestelmät yrityksille, jotka noudattavat SSG:n standardeja. Neljä Nor-Maalin maalausjärjestelmää on saanut SSG-hyväksynnän ja ne on julkaistu SSG 1006E uusimmassa painoksessa (painos 12, 2022-03-23). Järjestelmät on testattu ja hyväksytty SSG 1100E:n mukaisesti.

Järjetelmät ovat:

GS80 TA60

Tuote DFT (µm)
GS NorECOat FD MIO Primer 80
TA Epocoat 21 N 60

GB40 TD160

Tuote DFT (µm)
GB Normazinc Plus 40
TD Noreguard HS 160

GB40 GS100 TB60

Tuote DFT (µm)
GB Normazinc Plus 40
GS NorECOat FD MIO Primer 100
TB Normafine HS 60

GK120 TB80

Tuote DFT (µm)
GK Normastic 405 120
TB Normafine HS 80

Systeemit ovat nähtävilä myös täällä.

Nor-Maalin SSG-maalausjärjestelmät

SSG – Standardoidut palvelut turvallisemman, tehokkaamman ja kestävämmän ruotsalaisen teollisuuden luomiseksi

SSG – Standard Solutions Group (Skogsindustriella Standardiseringsgruppen)– tarjoaa standardoituja palveluita Ruotsin teollisuudelle. SSG on työskennellyt yli 60 vuoden ajan tehdäkseen ruotsalaisesta teollisuudesta turvallisempaa, tuottavampaa, kestävämpää ja kilpailukykyisempää.

Monilla eri aloilla ja toimialoilla on samat haasteet; haasteet, jotka edellyttävät standardoitujen työtapojen, ratkaisujen ja menetelmien kehittämistä. Sen sijaan, että jokainen yritys panostaisi resursseja omien ratkaisujen luomiseen, SSG tarjoaa standardisoituja palveluita, standardeja ja kursseja niiden käyttöön.

SSG:n omistavat yhdessä Ruotsin kuusi suurinta metsäteollisuusyritystä: BillerudKorsnäs, Holmen, Metsä Board, SCA, Stora Enso ja Södra. SSG:n jäsenyritykset ovat useilta eri toimialoilta, mm. auto-, rakennus-, prosessi-, saha- ja puu- sekä terästeollisuudesta.

Pintakäsittelytoimikunta

SSG:llä on toimikuntia useilla eri teollisuuden aloilla, joissa jäsenyritysten edustajilla on mahdollisuus tavata muita jäseniä ja kehittää yhdessä standardoituja ratkaisuja. Pintakäsittelytoimikunta vastaa pintakäsittelyn standardoinnista ja tutkimuksesta.

SSG:n pintakäsittelytoimikunta seuraa tilanteita teollisuudessa ja pyrkii jakamaan pintakäsittelyyn liittyviä kokemuksia sekä työskentelee jatkuvasti pitääkseen dokumentaation ajan tasalla ja varmistaakseen, että kentällä kehitetään uusia standardeja ja apuvälineitä.

Valiokuntaan kuuluu edustajia teollisuudesta, kansainvälisistä maalintoimittajista, urakoitsijoista ja alan teknisistä asiantuntijoista. Toimikunta pyrkii jakamaan tietoa oikean pintasuojauksen valinnan tärkeydestä sekä lisäämään tietoisuutta siitä, kuinka SSG-standardit voivat yksinkertaistaa ja parantaa työtä.

Kestävä maalipinta säiliöihin ja putkistoihin – huoltomaalaus Normadur 65 HS:llä

27/9/2022 Nord Terminal Paldiskin öljytuoteterminaalin säiliöt ja putkistot huoltomaalattiin Normadur 65 HS:llä. Maalaustyön urakoitsijana toimi Oü Nor-Maalin pitkäaikainen asiakas Oü Korund.

Akvanor 100 SG, Akvanor 81 Primer sekä Norepox Aqua DTM ovat saaneet M1-hyväksynnän!

23/9/2022 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Akvanor 100 SG, Akvanor 81 Primer ja Norepox Aqua DTM ovat saaneet M1-hyväksynnän. Tuotteet ovat läpäisseet Sisäilmayhdistys ry:n tiukimman rakennusmateriaalipäästöluokituksen, joka kertoo, että tuote on hajuton ja vähäpäästöinen.

”Voiko pakkasella maalata?” – Lämmön säästö teollisuusmaalaamoissa

7/9/2022 Energiakriisi on tuonut esille kysymyksiä lämmön säästämisestä märkämaalaamoissa. Sähkön, kaasun, öljyn, pellettien tms. lämmönlähteiden hinnat ovat nousseet merkittävästi sekä saatavuus heikentynyt ja toimitusajat venyneet liian pitkiksi. Voidaanko lämpötilaa laskea maalaamoissa? Mitä tällöin pitää huomioida? Nor-Maalin Teknisen Palvelun päällikkö Juhani Korajoki kertoo kylmempien maalausolosuhteiden vaikutuksista tuotantoprosessiin.

Vastuullisempia valintoja maalausprosessiin – vesiohenteiset teollisuusmaalit

7/9/2022 Teollinen maalausprosessi voidaan toteuttaa vastuullisesti. Valitsemalla maaliksi vesiohenteinen tuote, prosessi muuttuu sekä ympäristöystävällisemmäksi että käyttäjäturvallisemmaksi. Vesiohenteiset ratkaisut yleistyvät tulevaisuudessa myös teollisuusmaalauksessa.

Nor-Maalin teollisuusmaaleille uusia jälleenmyyjiä Ruotsiin: Färg-In Skellefteå ja Leksands Industrifärg

1/9/2022 Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpina tulokkaina Färg-In Skellefteå ja Leksands Industrifärg (LIFAB). Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla Ruotsissa nyt kymmeneltä jälleenmyyjältä.