Nor-Maalin teollisuusmaaleille uusia jälleenmyyjiä Ruotsiin: Färg-In Skellefteå ja Leksands Industrifärg

1/9/2022

Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpina tulokkaina Färg-In Skellefteå ja Leksands Industrifärg (LIFAB). Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla Ruotsissa nyt kymmeneltä jälleenmyyjältä.

Nor-Maali on iloinen voidessaan esitellä Färg-In Skellefteå:n ja Leksands Industrifärg (LIFAB):n uusina jälleenmyyjinään. Yhteistyö laajentaa edelleen Nor-Maalin tuotteiden saatavuutta Ruotsissa, sillä Färg-In Skellefteå palvelee Pohjois-Ruotsin asiakkaita.

Färg-In / LIFAB – Kumppanisi teollisuusmaalien toimittajana

Färg-In / LIFAB on toiminut teollisuusmaalimyyjänä vuodesta 1974 lähtien ja yrityksellä on laaja kokemus teollisuusmaalien käytöstä. Pitkää kokemustaan apuna käyttäen Färg-In / LIFAB auttaa asiakkaitaan saamaan mahdollisimman tehokkaan pintakäsittelyn. Heille onkin tunnusomaista toimittaa täydellinen konsepti asiakkaan maalausprosessiin.

Färg-In / LIFAB:n varastot ovat asiakaslähtöisiä ja aina hyvin varustettuja välitöntä toimitusta varten. Jakelu on mukautettu toimittamaan tuotteet asiakkaalle mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. Yrityksellä on toimipaikat Kristinehamnissa, Leksandissa ja Skellefteåssa. Näistä Färg-In / LIFAB:n toimipisteistä Nor-Maalin jälleenmyyjinä aloittavat Leksand ja Skellefteå.

Nor-Maalin teollisuusmaaleille uusia jälleenmyyjiä Ruotsiin

Nor-Maali vierailemassa Leksandissa. Vasemmalta: Kent Andersson, Mikael Vårstrand Nor-Maalista, Johan Thynell, Stefan Sundberg ja Ulf Lundgren.

Nor-Maalin jälleenmyyjät Ruotsissa

Våra tio professionella samarbetspartners:

 

Nor-Maalin teollisuusmaaleille uusia jälleenmyyjiä Ruotsiin

Nor-Maalin teollisuusmaaleille uusia jälleenmyyjiä Ruotsiin.

Toivotamme Färg-In Skellefteå:n ja Leksands Industrifärg:n tervetulleeksi Nor-Maalin tiimiin! Tämän ammattimaisten jälleenmyyjien ketjun sekä oman Enköpingissä sijaitsevan varaston avulla voimme palvella asiakkaita entistä paremmin ja nopeammin Ruotsissa!

Lisätietoja Markku Tuomiselta tai Mikael Vårstrandilta.

Kestävä maalipinta säiliöihin ja putkistoihin – huoltomaalaus Normadur 65 HS:llä

27/9/2022 Nord Terminal Paldiskin öljytuoteterminaalin säiliöt ja putkistot huoltomaalattiin Normadur 65 HS:llä. Maalaustyön urakoitsijana toimi Oü Nor-Maalin pitkäaikainen asiakas Oü Korund.

Akvanor 100 SG, Akvanor 81 Primer sekä Norepox Aqua DTM ovat saaneet M1-hyväksynnän!

23/9/2022 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Akvanor 100 SG, Akvanor 81 Primer ja Norepox Aqua DTM ovat saaneet M1-hyväksynnän. Tuotteet ovat läpäisseet Sisäilmayhdistys ry:n tiukimman rakennusmateriaalipäästöluokituksen, joka kertoo, että tuote on hajuton ja vähäpäästöinen.

”Voiko pakkasella maalata?” – Lämmön säästö teollisuusmaalaamoissa

7/9/2022 Energiakriisi on tuonut esille kysymyksiä lämmön säästämisestä märkämaalaamoissa. Sähkön, kaasun, öljyn, pellettien tms. lämmönlähteiden hinnat ovat nousseet merkittävästi sekä saatavuus heikentynyt ja toimitusajat venyneet liian pitkiksi. Voidaanko lämpötilaa laskea maalaamoissa? Mitä tällöin pitää huomioida? Nor-Maalin Teknisen Palvelun päällikkö Juhani Korajoki kertoo kylmempien maalausolosuhteiden vaikutuksista tuotantoprosessiin.

Vastuullisempia valintoja maalausprosessiin – vesiohenteiset teollisuusmaalit

7/9/2022 Teollinen maalausprosessi voidaan toteuttaa vastuullisesti. Valitsemalla maaliksi vesiohenteinen tuote, prosessi muuttuu sekä ympäristöystävällisemmäksi että käyttäjäturvallisemmaksi. Vesiohenteiset ratkaisut yleistyvät tulevaisuudessa myös teollisuusmaalauksessa.

Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua – Esittelyssä Nor-Maalin kotimaan myyntiosasto

20/6/2022 Nor-Maalissa kotimaan teollisuusmaalien myyntityötä tekee asiantunteva ja monipuolinen myyntitiimi. Osaamista löytyy niin käytännön maalaustyöstä kuin teknisestä maalitietoudestakin. Kun asiakkaalla on kysymyksiä, myyntitiimimme vastaa niihin nopeasti ja ammattitaitoisesti.