Ajankohtaista

Nor-Maalin tuotteet saatavilla Romaniassa uuden jakelijan kautta

Nor-Maali Oy on laatinut uuden jakelijasopimuksen Bukarestilaisen Mediator Co:n kanssa. Mediator on vuonna 1991 perustettu perheyritys joka keskittyy... Lue lisää.

Puolalainen Arcobaleno ja Nor-Maali Oy laativat jakelijasopimuksen

Voimme ylpeänä ilmoittaa uudesta jakelijasopimuksestamme Varsovalaisen Arcobaleno Marcin Janczyk -yhtiön kanssa. Arcobaleno on... Lue lisää.

Työturvallinen työpaikka

Nor-Maalin Lahden tehtaalla on työskennelty yli kolme vuotta ilman sairauslomaa vaatinutta työtapaturmaa. Tähän ei ole päästy pelkällä tuurilla... Lue lisää.

Tuoteuutisia - Normatop Clear

Normatop Clear on Nor-Maali Oy:n kehittämä uusi liuotinohenteinen polyuretaanilakka. Kuivuttuaan lakka saavuttaa nopeasti hyvän pintakovuuden ja muodostaa... Lue lisää.

Korkealaatuiset teollisuus- ja laivamaalit

Osaamisemme perustuu suurelta osin omaan tuotekehittelyymme sekä Jotunilta saatuun tietotaitoon. Yrityksemme tunnetaankin innovaativisesta tuotekehittelystä niin metalliteollisuusmaalien, kuin betonipinnoitteiden tuotealueilla. Yhteistyö Jotunin kanssa on kehittänyt yrityksestämme Suomen merkittävimmän laivamaalien valmistajan, sekä rajojemme ulkopuolellakin arvostetun maalitoimittajan. Lisäksi yhteistyömme Jotunin kanssa mahdollistaa sen, että voimme palvella asiakkaitamme kaikilla mantereilla.