Ajankohtaista

Tuoteuutisia - Normatop Clear

Normatop Clear on Nor-Maali Oy:n kehittämä uusi liuotinohenteinen polyuretaanilakka. Kuivuttuaan lakka saavuttaa nopeasti hyvän pintakovuuden ja muodostaa... Lue lisää.

Terveisiä Pihkovan tehtaaltamme

Tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun Nor-Maalin ensimmäinen tehdas Venäjällä sai tuotantoluvan ja purkitti ensimmäisen maalieränsä. Nor-Maalin ja Venäjän jälleenmyyjä AMESin yhteistyön... Lue lisää.

Nor-Maali Group toimittaa maalit Slovakiaan jalkapallostadionille

Nor-Maali Groupin tehdas Slovakiassa toimittaa jälleenmyyjämme Valor s.r.o.:n kautta uuden kansallisen jalkapallostadionin korroosionkestävät pinnoitteet... Lue lisää.

Nor-Maali Oy mukana Finnlinesin energiatehokkuusohjelmassa

Laivamaaliosastomme asiakkaalla Finnlinesillä on käynnissä 70 miljoonan euron energiatehokkuus ja päästövähennys –ohjelma. Ohjelmassa pidennetään kuutta Breeze-sarjan... Lue lisää.

Korkealaatuiset teollisuus- ja laivamaalit

Osaamisemme perustuu suurelta osin omaan tuotekehittelyymme sekä Jotunilta saatuun tietotaitoon. Yrityksemme tunnetaankin innovaativisesta tuotekehittelystä niin metalliteollisuusmaalien, kuin betonipinnoitteiden tuotealueilla. Yhteistyö Jotunin kanssa on kehittänyt yrityksestämme Suomen merkittävimmän laivamaalien valmistajan, sekä rajojemme ulkopuolellakin arvostetun maalitoimittajan. Lisäksi yhteistyömme Jotunin kanssa mahdollistaa sen, että voimme palvella asiakkaitamme kaikilla mantereilla.