Marraskuussa 2018 Nor-Maali Oy osallistui Väriteollisuusyhdistyksen
75-vuotisjuhlaseminaariin. Tilaisuudessa taiteilija Felix Bardy maalasi taideteoksen, jonka Nor-Maali hankki itselleen lahjoittamalla  7 000 euroa valitsemaamme hyväntekeväisyyskohteeseen. Valitsimme kohteeksi John Nurmisen Säätiön.

Vuonna 1992 perustetulla John Nurmisen Säätiöllä on tavoitteenaan Itämeren rehevöitymisen vähentäminen. Viimeisen reilun 10 vuoden aikana säätiöllä on aloitettu 31 Puhdas Itämeri –hanketta, joista 21 on jo saatu valmiiksi. Hankkeissa vähennetään Itämereen kohdistuvaa ravinnekuormitusta ja ympäristöriskejä.  10 euron lahjoituksella voidaan poistaa 50 kg levää Itämerestä. Nor-Maali Oy:n lahjoitussumma oli 7 000 euroa, jolla voidaan puhdistaa arviolta 35 000 kg Itämeressä sijaitsevasta levästä.

Jos haluat tietää aiheesta lisää, voit tutustua tämän hetken Puhdas Itämeri -hankkeisiin täällä: https://www.johnnurmisensaatio.fi/puhdas-itameri/kaynnissa-olevat-hankkeet/

Erkki Salo ja Lars JohansenJohn Nurmisen Säätiön Erkki Salo (vas) vieraili Nor-Maalilla kertomassa tehtaan työntekijöille säätiön toiminnasta Suomessa ja koko Itämeren alueella. Kuvassa Erkki Salo ja Nor-Maali Oy:n toimitusjohtaja Lars Johansen Felix Bardyn maalaaman teoksen vieressä.

Pyrimme tuotekehityksessämme kehittelemään ympäristöystävällisempiä tuotteita asiakkaillemme. Tehtaamme ympäristöpäästöjä tarkkaillaan jatkuvasti, jotta toimimme päästörajoitusten mukaisesti. Keräämme talteen tuotantoprosessissa syntyvät liuotin- ja kemikaalijäämät ja kierrätämme ne uudelleenkäyttöön. Tehtaallamme ei myöskään synny kaatopaikalle kulkeutuvaa jätettä, vaan ne hyödynnetään joko uusiokäytössä tai poltetaan energiaksi.

Nor-Maali Oy kuuluu myös Responsible Care - Vastuu Huomisesta –ohjelmaan, jonka mukaisesti olemme sitoutuneet parantamaan tuotantoamme ja tuotteitamme ympäristö-, terveys- ja tuotantoalueilla.

Nor-Maalin vesiohenteinen Akvanor –sarja:

AKVANOR 100 SG
AKVANOR 80 TOPCOAT
AKVANOR 81 PRIMER

Lisää uutisia

Nor-Maali Group toimittaa maalit Nexen Tire:n tehtaaseen Tšekissä

Nor-Maali Group valittiin maalien toimittajaksi Slovakian jälleenmyyjämme Valor s.r.o.:n kautta Etelä-Korealaisen Nexen Tire –rengasvalmistajan tehtaaseen Žatecissa. Lue lisää

MTM Ltd ja Nor-Maali Oy muodostavat jakelusopimuksen

Nor-Maali Oy on sopinut uuden jakelukumppanuuden Bulgarialaisen MTM Ltd:n kanssa. MTM Ltd on perustettu Varnassa vuonna 1999 ja viime vuosien aikana yritys on kasvattanut... Lue lisää