Torstaina 30. marraskuuta pidettiin Nor-Maali Groupin uuden tehtaan avajaiset Pihkovassa, Venäjällä. Tehtaan suunnittelu aloitettiin vuonna 2015, jolloin hyväksyttiin suunnitelma tehtaan rakentamisesta ja siihen sijoittamisesta. Rakentaminen aloitettiin keväällä 2016 ja saatiin päätökseen 2017 marraskuussa.

pihkovan_tehdas1.jpgPihkovan tehdas elokuussa 2017.

Sijoittajina tehtaalle toimivat Nor-Maali Group sekä AMEC, jälleenmyyjämme Venäjän markkinoille. Uuden yrityksen nimi on ”OOO” Nor-Maali.

Tehtaan avajaisiin osallistui yli 100 henkeä. Mukana oli edustajia Venäjän virkamiehistöstä, asiakkaita, liikemaailman yhteyshenkilöitä, sekä edustajia Nor-Maali Groupin ja AMEC:n hallituksista ja henkilökunnasta.

pihkovan_tehdas_avajaiset.jpgVenäjän virkamiehistön ja Pskovin alueen edustajat julistivat tehtaan avatuksi yhdessä omistajien kanssa.

Kaikki vieraat osallistuivat uuden tehtaan tutustumiskierrokseen ja keskustelivat hallituksen sekä johdon kanssa siitä, kuinka he voisivat hyötyä yhteistyöstä Nor-Maali Groupin kanssa tulevaisuudessa.

Tulevaisuudessa tehdasta pystytään laajentamaan tarpeen mukaan lisäämällä tiloihin raaka-ainetankkeja sekä liuotinsäiliöitä. Tehtaaseen on sijoitettu noin 6 miljoonaa euroa ja nykyisellä laitteistolla tehtaan vuosittainen tuotantomäärä tulee olemaan jopa noin 3 miljoonaa litraa.

Lisää uutisia

Avoin työpaikka - Kemisti

Development of products and solutions for industrial surface treatment of metal are an area of great importance for Nor-Maali. Therefore, we are looking for a Chemist to strengthen Nor-Maali Oy laboratory resources in Lahti. Lue lisää

Sig Sistemi ja Nor-Maali Oy jakelijasopimukseen Kroatian markkinoille

Sig Sistemi on vuonna 1991 perustettu perheyritys Novakista (Zagrebin alue) ja on tunnettu markkinallaan korkealaatuisten tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen yhdistämisestä ratkaisuiksi maalauksen, pinnoittamisen ja rakentamisen tarpeisiin. Lue lisää

Pitkäkestoista yhteistyötä OÜ PMT Ltd:n kanssa

Viron myyntiyksikkömme OÜ Nor-Maali ja kone- ja metallitekniikkayritys OÜ PMT ovat tehneet yhteistyötä jo yli 20 vuoden ajan... Lue lisää