Viron myyntiyksikkömme OÜ Nor-Maali ja kone- ja metallitekniikkayritys OÜ PMT ovat tehneet yhteistyötä jo yli 20 vuoden ajan. OÜ PMT valmistaa metallirakenteita paperi- ja metsäteollisuuteen, sekä kaivoslaitteita. OÜ Nor-Maali on toiminut yrityksen pääasiallisena maalitoimittajana viime vuosien ajan.

Kymmenen vuotta sitten OÜ PMT aloitti ammattikäyttöön tarkoitettujen lumiaurojen valmistuksen paikallisille ja Norjan markkinoille. Asiakkaan toive oli löytää yksinkertainen, mutta kestävä maalausjärjestelmä. Alussa käytettiin yhden kerroksen maalausjärjestelmää Normadur 65 HS, 120 μm. Järjestelmä osoittautui toimivan käyttötarkoituksessaan hyvin ja OÜ PMT oli tyytyväinen saavutettuihin tuloksiin. Myöhemmin päädyttiin vaihtamaan uudempaan järjestelmään, jossa Normadur 65 HS maalattiin paksummalla 240 μm kalvolla, antaen entistä pidempiaikaisen suojan. Kun maalaussysteemiä lähdettiin muuttamaan, asiakas ei kokenut tarpeelliseksi kysyä muilta toimittajilta vastaavanlaisia maalausjärjestelmiä, sillä Normadur 65 HS:n maalaus- ja kestävyysominaisuudet olivat osoittautuneet hyviksi. Tuote on osoittanut antavansa hyvän suojan sekä kestävyyden maalatulle tuotteelle. Nykyään OÜ PMT toimittaa lumiauransa tuotenimellä Meiren. Olemme toimittaneet kymmeniä tuhansia litroja Normadur 65 HS:ää ilman yhtäkään reklamaatiota. Se on saavutus, josta voimme olla ylpeitä.

PMT_article1.jpg

Muutamia vuosia sitten OÜ PMT aloitti maatalouskoneiden valmistuksen Humus -tuotenimen alla. Humus valmistaa trailereita, kauhoja, kouria ja muita laitteita. Näille tuotteille ratkaisuksi tarjottiin korkea kuiva-aineista ja kiiltävää yhden maalauskerran maalausjärjestelmää. Teimme useita testimaalauksia ja lopulta asiakas valitsi tuotteeksi Normafine HS:n. Se on osoittautunut täydelliseksi tuotteeksi heille, täyttäen kaikki vaatimukset. Humus on ensimmäinen asiakkaamme, joka on aloittanut Normafine HS:n käyttämisen Virossa.

PMT_article3.jpg

Normadur 65 HS, yksi lippulaivatuotteistamme, on joustava ja iskunkestävä polyuretaanimaali, joka soveltuu käytettäväksi monenlaisille pohjamaaleille eri rasitusluokissa. Normadur 65 HS:ää käytetään myös huoltomaalina vanhojen maalipinnoitteiden päällä.

Normafine HS on korkea kuiva-aineinen, erittäin kiiltävä akryylipolyuretaanimaali, joka sisältää ruosteenestopigmenttejä. Tuotetta käytetään kertamaalijärjestelmänä rasitusluokissa C2-C3, helposti maalattavien terästuotteiden suojana. Rasitusluokissa C2-C5 sitä voidaan käyttää pintamaalina useiden pohjamaalien päällä, sekä huoltomaalina vanhoille maalipinnoille.

Lisää uutisia

Avoin työpaikka - Kemisti

Development of products and solutions for industrial surface treatment of metal are an area of great importance for Nor-Maali. Therefore, we are looking for a Chemist to strengthen Nor-Maali Oy laboratory resources in Lahti. Lue lisää

Sig Sistemi ja Nor-Maali Oy jakelijasopimukseen Kroatian markkinoille

Sig Sistemi on vuonna 1991 perustettu perheyritys Novakista (Zagrebin alue) ja on tunnettu markkinallaan korkealaatuisten tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen yhdistämisestä ratkaisuiksi maalauksen, pinnoittamisen ja rakentamisen tarpeisiin. Lue lisää