TUOTETIEDOT:

  • Korkea kuiva-ainepitoisuus (78 t-%)
  • Alhainen VOC (190 g/l)
  • Kustannustehokas
  • Toimii pohja-, pinta- ja kertamaalina
  • Sävytettävä
  • Kertamaalauksella 100 - 200 μm DFT
  • Hyvät kuivumis- ja pakattavuusominaisuudet

norecoat_hs_suolasumu.jpg

Uusi kustannustehokas epoksimaali – NorECOat HS

NorECOat HS tarjoaa asiakkaille aiemmin hyväksi havaittua tunnettua teknologiaa, lisättynä tuotekehityksen uusilla ideoilla. Kustannustehokas korroosiosuojaus korkeakuiva-ainepitoisella, matalan VOC:n epoksimaalilla on mahdollista tämän tuotteen myötä. NorECOat HS on käyttäjäystävällinen, helposti ruiskutettava tuote, jolla voidaan maalata vaivatta 100 - 200 µm:n kuivakalvo kertamaalauksella.

Konepaja Survonen Oy Norecoat HS_2.jpgKuva: Konepaja Survonen Oy

Alhaisen liuotinpitoisuuden ansiosta tuote sopii erityisen hyvin käyttäjille, jotka haluavat vähentää tuotannossa syntyviä VOC päästöjä.

NorECOat HS:n maalista saadaan sävyttämällä kaikki tummat sävyt, sekä rajoituksin vaaleita sävyjä. Tuote soveltuu myös pinta- ja kertamaaliksi.

NorECOat HS:n hyvät kuivumisominaisuudet mahdollistavat nopeamman läpimenon tuotannossa ja vähentävät asennusvaurioiden määrää.

NorECOat HS soveltuu rakennusten teräsrunkoihin, putkisiltoihin, kuljettimiin ja prosessiteollisuuden kantaviin rakenteisiin. Tuote on päällemaalattavissa epoksi- ja polyuretaanimaaleilla.

Konepaja Survonen Oy Norecoat HS_3.jpgKuva: Konepaja Survonen Oy

Lisää uutisia

Avoin työpaikka - Kemisti

Development of products and solutions for industrial surface treatment of metal are an area of great importance for Nor-Maali. Therefore, we are looking for a Chemist to strengthen Nor-Maali Oy laboratory resources in Lahti. Lue lisää

Sig Sistemi ja Nor-Maali Oy jakelijasopimukseen Kroatian markkinoille

Sig Sistemi on vuonna 1991 perustettu perheyritys Novakista (Zagrebin alue) ja on tunnettu markkinallaan korkealaatuisten tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen yhdistämisestä ratkaisuiksi maalauksen, pinnoittamisen ja rakentamisen tarpeisiin. Lue lisää

Pitkäkestoista yhteistyötä OÜ PMT Ltd:n kanssa

Viron myyntiyksikkömme OÜ Nor-Maali ja kone- ja metallitekniikkayritys OÜ PMT ovat tehneet yhteistyötä jo yli 20 vuoden ajan... Lue lisää