Nor-Maalin Lahden tehtaalla on työskennelty yli kolme vuotta ilman sairauslomaa vaatinutta työtapaturmaa. Tähän ei ole päästy pelkällä tuurilla.

Työtilojen käytettävyyteen on tehty parannuksia, mutta merkittävin muutos on työntekemisen laadulla ja yhteisellä panostamisella turvallisuuteen. Turvallisuustietoisuutta on lisätty muun muassa työn riskejä arvioimalla ja säännöllisillä turvallisuuskoulutuksilla. Työturvallisuudesta huolehtiminen kuuluu olennaisena osana jokaiselle työntekijälle – otetaan vastuu omasta ja toisen turvallisuudesta.

Tekemisessä korostetaan työntekijöiden yhteispelin tärkeyttä ja sääntöjen tarkkaa noudattamista. Läheltä piti -tilanteita seurataan ja turvallisuushavaintoja kannustetaan kirjaamaan ylös.

Siistit työtilat ovat olleet suuressa osassa työturvallisuuden takaamisessa. Tämä on merkinnyt muun muassa sitä, että työvaiheen päätteeksi käyttämättömät materiaalit ja roskat siivotaan heti pois. Siisteys ja turvallisuus kulkevat käsi kädessä myös teollisuusmaalitehtaassa.

Lisää uutisia

Pitkäkestoista yhteistyötä OÜ PMT Ltd:n kanssa

Viron myyntiyksikkömme OÜ Nor-Maali ja kone- ja metallitekniikkayritys OÜ PMT ovat tehneet yhteistyötä jo yli 20 vuoden ajan... Lue lisää

Danube Shipping alus maalattiin Nor-Maalin tuotteilla Romaniassa

Nor-Maali Groupin Romanialainen jälleenmyyjä Mediator Co. Ltd. valittiin toimittajaksi huoltomaalausprojektiin Danube Shipping –operaattorin, Trading Linen... Lue lisää

Nor-Maali mukana Voikkaan vanhan ratasillan korjauksessa

Voikkaan ja Kuusaan välinen vanha rautatiesilta on ollut kevyen liikenteen kulkuväylänä 80-luvulta saakka... Lue lisää