Tillväxt i Ryssland – Ett brett nätverk betjänar Dig snabbt

22/2/2021

Hälsningar från Ryssland! För Nor-Maali i Ryssland var året 2020 ett år av både tillväxt och geografisk expansion. Försäljningen av Nor-Maali-produkter ökade med över 25 % jämfört med föregående år och ett antal nya återförsäljare började sälja Nor-Maalis produkter runt om i Ryssland. Förutom från fabriken i Pskov kan man nu få våra produkter i Saint Petersburg, Moskva, Krasnodar, Perm Tseljabinsk, Ekaterinburg, Izhevsk, Kazan, Cherepovets, NizhniyTagil och i Nabereznie Chelny.

De största projekten till vilka vi i Ryssland levererade våra produkter var till stålkonstruktionerna för en guldgruva i Chukota regionen i östra Ryssland och till en kemisk fabrik i Tatarstan regionen samt till ett gasraffinaderi i Moskva regionen. De två sistnämnda projekten fortsätter ännu under innevarande år. Nor-Maalis högkvalitativa korrosionsskyddsfärger användes också till ett otal broar, oljecisterner, masugnar, långtradartrailers, spårvagnar, stålkonstruktioner, byggplatser och gasrör runt om i landet.

Trots de kraftigt stigande stålpriserna, som man sett under de senaste månaderna, har år 2021 börjat bra och vi förväntar oss en tvåsiffrig tillväxt för året. Vi fortsätter att expandera geografiskt inom Ryssland och den Eurasiska Tull Unionen för att kunna garantera snabba leveranser och för att kunna vara en flexibel partner för Dig.

För Nor-Maali i Ryssland var året 2020 ett år av tillväxt

Vesa Tukiainen

Nor-Maalis nya vattenburna målningssystem ger stora möjligheter att reducera VOC-utsläppen, vilket öppnar nya marknader för projekt där det krävs låg VOC- emission och var man värdesätter miljövänliga lösningar.

 

Med vänlig hälsning

Vesa Tukiainen
Director
OOO Nor-Maali

För Nor-Maali i Ryssland var året 2020 ett år av tillväxt

Möt Nor-Maalis Tekniker Miika Bergdahl – här är hans råd för att applicera Nor-Maalis nya vattenburna Normadur Aqua DTM

1/4/2021 Stabila målningsförhållanden garanterar en robust och förstklassig yta när man målar med Nor-Maalis vattenburna produkter som t.ex. Normadur Aqua DTM. Förutom de omgivande faktorerna, såsom luftfuktighet och temperatur, finns det flera praktiska råd att följa säger Nor-Maalis tekniker Miika Bergdahl. Läs här nedan mera om Miika och om hans appliceringstips.

Nor-Maalis NorECOat-producter med hög torrhalt gör ditt målande mer miljövänligt

29/3/2021 Nor-Maalis produkter med hög torrhalt NorECOat FD Primer, NorECOat HS Primer, Noreguard HS och Nor E-Primer använder teknik baserad på naturliga och förnybara råvaror.

Letar du efter mer miljövänlig och användarvänlig polyuretan? Normadur Aqua DTM är en miljövänlig enskiktsfärg för utmanande industriella applikationer!

26/2/2021 Nor-Maalis nya vattenburna Normadur Aqua DTM polyuretan förnyar ytbehandlingen. Normadur Aqua DTM gör det möjligt att välja en vattenburen polyuretanbeläggning även för utmanande industriella tillämpningar, såsom maskiner och utrustning (ACE & OEM).

Färger påverkar starkt – Nor-Maali erbjuder spektakulära nyanser

22/2/2021 Nor-Maali har ett omfattande utbud av rostskyddsfärger för stålytor. Färgnyansering är en väsentlig del av detta. Alla våra täckfärger går att få i olika kulörer bl.a. RAL, NCS S, SSG, RR kulörer. Färgnyanseringen är därför en viktig del av vår kundservice.

Nor-Maalis teknisk service

22/2/2021 Nor-Maali erbjuder högkvalitativ teknisk rådgivningar för att ge optimala resultat för kundernas behov. Juhani Korajoki är ansvarig för den tekniska servicen av Nor-Maali varumärke (bränd).