Tillväxt i Ryssland – Ett brett nätverk betjänar Dig snabbt

22/2/2021

Hälsningar från Ryssland! För Nor-Maali i Ryssland var året 2020 ett år av både tillväxt och geografisk expansion. Försäljningen av Nor-Maali-produkter ökade med över 25 % jämfört med föregående år och ett antal nya återförsäljare började sälja Nor-Maalis produkter runt om i Ryssland. Förutom från fabriken i Pskov kan man nu få våra produkter i Saint Petersburg, Moskva, Krasnodar, Perm Tseljabinsk, Ekaterinburg, Izhevsk, Kazan, Cherepovets, NizhniyTagil och i Nabereznie Chelny.

De största projekten till vilka vi i Ryssland levererade våra produkter var till stålkonstruktionerna för en guldgruva i Chukota regionen i östra Ryssland och till en kemisk fabrik i Tatarstan regionen samt till ett gasraffinaderi i Moskva regionen. De två sistnämnda projekten fortsätter ännu under innevarande år. Nor-Maalis högkvalitativa korrosionsskyddsfärger användes också till ett otal broar, oljecisterner, masugnar, långtradartrailers, spårvagnar, stålkonstruktioner, byggplatser och gasrör runt om i landet.

Trots de kraftigt stigande stålpriserna, som man sett under de senaste månaderna, har år 2021 börjat bra och vi förväntar oss en tvåsiffrig tillväxt för året. Vi fortsätter att expandera geografiskt inom Ryssland och den Eurasiska Tull Unionen för att kunna garantera snabba leveranser och för att kunna vara en flexibel partner för Dig.

För Nor-Maali i Ryssland var året 2020 ett år av tillväxt

Vesa Tukiainen

Nor-Maalis nya vattenburna målningssystem ger stora möjligheter att reducera VOC-utsläppen, vilket öppnar nya marknader för projekt där det krävs låg VOC- emission och var man värdesätter miljövänliga lösningar.

 

Med vänlig hälsning

Vesa Tukiainen
Director
OOO Nor-Maali

För Nor-Maali i Ryssland var året 2020 ett år av tillväxt

Syntema Norr i nytt internationellt samarbete med finska Nor-Maali – storsatsar i norr

21/3/2024 Syntema Norr har tecknat partnerskapsavtal med finländska färgtillverkaren Nor-Maali. Samarbetet innebär att små och stora industriföretag erbjuds färgsystem som är särskilt anpassade för nordiska förhållanden med stort fokus på miljö- och användarvänliga produkter.

EPD-miljödeklaration för Normafine 40 HS

19/3/2024 Nor-Maalis lösningsmedelsbaserade Normafine 40 HS polyuretanfärg är nu EPD miljövarudeklaration verifierad. Flera av Nor-Maalis produkter, exempelvis den vattenbaserade Norepox Aqua DTM samt sex lösningsmedelsbaserade färger, har redan EPD miljövarudeklaration verifierats.

Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland

14/3/2024 Nor-Maali Oy:s dotterbolag Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland. Företaget har öppnat ett nytt kontor i Narva, känd som det industriella navet i östra Estland. Denna nya anläggning är en del av Nor-Maalis strategi att stärka sin närvaro i regionen i östra Estland.

Förbättra Er produktionshastighet med Nor-Maalis Normathane 50 FD polyuretantäckfärg

7/2/2024 Normathane 50 FD är Nor-Maalis nya lösningsmedelsbaserade polyuretantäckfärg, designad för att säkerställa ett snabbt produktionsflöde. Tillsammans med en snabbtorkande epoxigrundfärg, kan denna halvblanka polyuretantäckfärg minska Er produktionstid.

Förbättrad opacitet med färgade baser

15/12/2023 Nor-Maali erbjuder sina kunder ett omfattande sortiment av polyuretanfärger för korrosionsskyddsmålning av stålytor. Färgerna på objekten som ska målas varierar från ljusa till mörka, inklusive klara nyanser. I Nor-Maalis polyuretanfärger har även de klara gula och röda nyanserna god opacitet.