Nor-Maali förstärker sin organisation i Sverige – Anna Strindlund har utsetts till Area Sales Manager

9/6/2021

Vi är nöjda, att kunna tillkännage , att Anna Strindlund från och med den 1.6.2021 är anställd som Area Sales Manager för Nor-Maali i Sverige. I denna nya funktion är Anna, tillsammans med Mikael Vårstrand, Country Manager Sweden, ansvarig för Nor-Maalis försäljningsaktiviteter i Sverige.

Vi är glada över att ha Anna i vårt team. Hennes vidsträckta erfarenhet av teknisk försäljning och hennes servicevilja är uppskattade egenskaper inom industrin. Vi kan tillsammans med Anna och vårt vidsträckta återförsäljarnät allsidigt backa upp marknaden och uppfylla vårt enkla mål: ”att leverera de högkvalitativa ytbehandlingsprodukter Du behöver just när Du behöver dem” , säger Mikael.

Välkommen till vårt team Anna!

Nor-Maali förstärker sin organisation i Sverige

Anna Strindlund från och med den 1.6.2021 är anställd som Area Sales Manager för Nor-Maali i Sverige

Kontakta oss:

Mikael Vårstrand
Country Manager
email: mikael.varstrand@nor-maali.fi
tel. + 46 70 537 64 04

Anna Strindlund
Area Sales Manager
email: anna.strindlund@nor-maali.fi
tel.  + 46 70 537 64 14

Nor-Maali förstärker sin organisation i Sverige

Country Manager Mikael Vårstrand och Area Sales Manager Anna Strindlund

Du kan redan  få Nor-Maalis industrifärger från nio återförsäljare i Sverige. Nor-Maalis högkvalitativa industrifärgsystem inkluderar lösningar för allmänna stålkonstruktioner, maskiner och utrustning samt för broar. Vi kan redan med vårt breda sortiment av lösningsmedelfattiga, hybrid- och vattenburna färger allsidigt backa upp Dina mål för en mera miljövänlig affärsverksamhet. För mer information kontakta vårt sales team.

Läs mer: Söker du efter yrkeskunnighet, hög servicenivå samt premium kvalitet, så finns Nor-Maalis produkter på lager hos 9 återförsäljare samt på Nor-Maalis egna lager i Sverige

En unik flygplansbro på Moskvas Sheremetyevo flygfält ytbehandlad med Nor-Maalis produkter

31/5/2021 En unik flygplansbro, som förenar den tredje start- och landningsbanan med passagerarterminalen, blev under år 2020 färdigställd på Moskvas Sheremetyevo flygfält. Bron går över motorvägen och klarar av alla typer av flygplan som finns, inkluderande det största fraktflygplanet  MRIA AN-225.

Nor-Maalis nya Norepox Aqua DTM är den ideella lösningen för att förbättra arbetssäkerheten och minska VOC-utsläppen

31/5/2021 Krävande betingelser sätter standarden högt för industrifärgerna. Du kan nå samma korrosionsskydd med Nor-Maalis Norepox Aqua DTM som med en traditionell lösningsmedelbaserad ytbeläggning. Den här gröna lösningen säkrar ett överlägset slutresultat.

Söker du efter yrkeskunnighet, hög servicenivå samt premium kvalitet, så finns Nor-Maalis produkter på lager hos 9 återförsäljare samt på Nor-Maalis egna lager i Sverige

29/4/2021 Nor-Maali förstärker sin position i Sverige och utökar sitt återförsäljarnätverk med två nya återförsäljare!

Letar du efter mer miljövänlig ACT-godkänd beläggning? Svaret är Nor-Maalis Normadur Aqua DTM och Akvanor 100 SG!

23/4/2021 Nor-Maalis nya vattenburna Normadur Aqua DTM polyuretan och Akvanor 100 SG akryl uppfyller kravet enligt ACT (Volvo’s STD 423-0014 rev. 6).

Möt vår Miika Bergdahl – här är hans råd för att applicera Nor-Maalis nya vattenburna Normadur Aqua DTM

1/4/2021 Stabila målningsförhållanden garanterar en robust och förstklassig yta när man målar med Nor-Maalis vattenburna produkter som t.ex. Normadur Aqua DTM. Förutom de omgivande faktorerna, såsom luftfuktighet och temperatur, finns det flera praktiska råd att följa säger Nor-Maalis tekniker Miika Bergdahl. Läs här nedan mera om Miika och om hans appliceringstips.