Ett omfattande urval av Nor-Maalis produkter är nu godkända av Sundahus och Byggvarubedömningen

30/6/2021

Nor-Maali erbjuder färdiga lösningar för utvalda industrisegment, såsom för allmänna stålkonstruktioner, maskiner och utrustning, broar, lagringstankar och för golvytor. På sidan nor-maali.fi/se/losningar hittar du mera information.

Allmänna stålkonstruktioner

Nor-Maali erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa ytbeläggningar och färger för stålkonstruktioner inkluderande produkter för både nybyggnation och underhållsmålning. Målad med rätt produkt garanterar vi även under de tuffaste miljöförhållandena ett långvarigt skydd för din produkt.

Vi skapar lösningar som uppfyller dina behov:

  • Enskiktssystem
  • Kostnadseffektiva system
  • Snabbtorkande system
  • Högt korrosionsskydd
  • Din önskade glansgrad
  • Lågt VOC-innehåll
  • Korrosionsklass C2 – C5
  • Brett kulörsortiment

Dessa ISO 12944-5: 2018 målningssystem har utvecklats och testats i samarbete med vår försäljning, produktutveckling och laboratoriepersonal.

Sundahus och Byggvarubedömningen

I vårt sortiment har vi nu ett omfattande urval av produkter som är godkända av Sundahus och Byggvarubedömningen. Produkterna finns också här.

Om du behöver ytterligare information för att hitta den rätta lösningen för dig, tveka inte att ringa! Vår försäljning hjälper dig gärna at välja den rätta lösningen!

I Nor-Maalis sortiment har vi nu ett omfattande urval av produkter som är godkända av Sundahus och Byggvarubedömningen

 

Lena Ammosova, F&U kemist på Nor-Maali, berättar om utvecklingen av den vattenburna epoxifärgen Norepox Aqua DTM

23/6/2021 Norepox Aqua DTM är designad för en mer miljövänlig och säkrare målning, utan att för den skull kompromissa med de tekniska egenskaperna. Den snabbtorkande, vattenburna epoxifärgen innehåller aktiva rostskyddspigment, vilket garanterar ett utmärkt rostskydd. 

Nor-Maali förstärker sin organisation i Sverige – Anna Strindlund har utsetts till Area Sales Manager

9/6/2021 Vi är nöjda, att kunna tillkännage , att Anna Strindlund från och med den 1.6.2021 är anställd som Area Sales Manager för Nor-Maali i Sverige. I denna nya funktion är Anna, tillsammans med Mikael Vårstrand, Country Manager Sweden, ansvarig för Nor-Maalis försäljningsaktiviteter i Sverige.

En unik flygplansbro på Moskvas Sheremetyevo flygfält ytbehandlad med Nor-Maalis produkter

31/5/2021 En unik flygplansbro, som förenar den tredje start- och landningsbanan med passagerarterminalen, blev under år 2020 färdigställd på Moskvas Sheremetyevo flygfält. Bron går över motorvägen och klarar av alla typer av flygplan som finns, inkluderande det största fraktflygplanet  MRIA AN-225.

Nor-Maalis nya Norepox Aqua DTM är den ideella lösningen för att förbättra arbetssäkerheten och minska VOC-utsläppen

31/5/2021 Krävande betingelser sätter standarden högt för industrifärgerna. Du kan nå samma korrosionsskydd med Nor-Maalis Norepox Aqua DTM som med en traditionell lösningsmedelbaserad ytbeläggning. Den här gröna lösningen säkrar ett överlägset slutresultat.

Söker du efter yrkeskunnighet, hög servicenivå samt premium kvalitet, så finns Nor-Maalis produkter på lager hos 9 återförsäljare samt på Nor-Maalis egna lager i Sverige

29/4/2021 Nor-Maali förstärker sin position i Sverige och utökar sitt återförsäljarnätverk med två nya återförsäljare!