Ett omfattande urval av Nor-Maalis produkter är nu godkända av Sundahus och Byggvarubedömningen

30/6/2021

Nor-Maali erbjuder färdiga lösningar för utvalda industrisegment, såsom för allmänna stålkonstruktioner, maskiner och utrustning, broar, lagringstankar och för golvytor. På sidan nor-maali.fi/se/losningar hittar du mera information.

Allmänna stålkonstruktioner

Nor-Maali erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa ytbeläggningar och färger för stålkonstruktioner inkluderande produkter för både nybyggnation och underhållsmålning. Målad med rätt produkt garanterar vi även under de tuffaste miljöförhållandena ett långvarigt skydd för din produkt.

Vi skapar lösningar som uppfyller dina behov:

  • Enskiktssystem
  • Kostnadseffektiva system
  • Snabbtorkande system
  • Högt korrosionsskydd
  • Din önskade glansgrad
  • Lågt VOC-innehåll
  • Korrosionsklass C2 – C5
  • Brett kulörsortiment

Dessa ISO 12944-5: 2018 målningssystem har utvecklats och testats i samarbete med vår försäljning, produktutveckling och laboratoriepersonal.

Sundahus och Byggvarubedömningen

I vårt sortiment har vi nu ett omfattande urval av produkter som är godkända av Sundahus och Byggvarubedömningen. Produkterna finns också här.

Om du behöver ytterligare information för att hitta den rätta lösningen för dig, tveka inte att ringa! Vår försäljning hjälper dig gärna at välja den rätta lösningen!

I Nor-Maalis sortiment har vi nu ett omfattande urval av produkter som är godkända av Sundahus och Byggvarubedömningen

 

Syntema Norr i nytt internationellt samarbete med finska Nor-Maali – storsatsar i norr

21/3/2024 Syntema Norr har tecknat partnerskapsavtal med finländska färgtillverkaren Nor-Maali. Samarbetet innebär att små och stora industriföretag erbjuds färgsystem som är särskilt anpassade för nordiska förhållanden med stort fokus på miljö- och användarvänliga produkter.

EPD-miljödeklaration för Normafine 40 HS

19/3/2024 Nor-Maalis lösningsmedelsbaserade Normafine 40 HS polyuretanfärg är nu EPD miljövarudeklaration verifierad. Flera av Nor-Maalis produkter, exempelvis den vattenbaserade Norepox Aqua DTM samt sex lösningsmedelsbaserade färger, har redan EPD miljövarudeklaration verifierats.

Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland

14/3/2024 Nor-Maali Oy:s dotterbolag Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland. Företaget har öppnat ett nytt kontor i Narva, känd som det industriella navet i östra Estland. Denna nya anläggning är en del av Nor-Maalis strategi att stärka sin närvaro i regionen i östra Estland.

Förbättra Er produktionshastighet med Nor-Maalis Normathane 50 FD polyuretantäckfärg

7/2/2024 Normathane 50 FD är Nor-Maalis nya lösningsmedelsbaserade polyuretantäckfärg, designad för att säkerställa ett snabbt produktionsflöde. Tillsammans med en snabbtorkande epoxigrundfärg, kan denna halvblanka polyuretantäckfärg minska Er produktionstid.

Förbättrad opacitet med färgade baser

15/12/2023 Nor-Maali erbjuder sina kunder ett omfattande sortiment av polyuretanfärger för korrosionsskyddsmålning av stålytor. Färgerna på objekten som ska målas varierar från ljusa till mörka, inklusive klara nyanser. I Nor-Maalis polyuretanfärger har även de klara gula och röda nyanserna god opacitet.