Nor-Maalis miljösystem har certifierats för ISO 14001:2015 och uppfyller nu alla kraven I standarden

29/9/2021

Nor-Maali har den 20.09.2021 blivit certifierad för ISO 14001:2015. Kvalitet, säkerhet och ansvar har alltid varit vägledande för vår verksamhet ända sedan grundandet av företaget.

I Nor-Maali strävar vi systematiskt till att minska den miljöpåverkan som vår verksamhet förorsakar. Vårt mål är, att våra produkter skall ha den längsta möjliga livslängden och den högsta möjliga kvaliteten. För att kunna minska användningen av energi och vatten försöker vi kontinuerligt att förbättra och effektivera vår användning av naturresurser och råvaror. Dessutom återanvänder vi också råvarorna  i en del av våra produkter.

”Vi har redan under många år deltagit i och varit en del av “Responsible Care” , ett hållbarhetsprogram som samordnas av Finlands Kemiska Industriförbund. ISO 14001 är därför ett naturligt steg framåt för oss”, säger Markku Tuominen, Director Offering and Products.

Nor-Maalis miljösystem är nu certifierat

Nor-Maalis Internal Audit Team: Från vänster Pasi Hippeläinen, Eero Leinonen, Sirutiina Hakulinen och Elina Syrjä.

Mer information: HSEQ Manager Elina Syrjä

ISO 14001:2015 -certifikat

 

Ny modern Normafine 40 HS – designad för målning med hög kapacitet

29/9/2021 Letar du efter ett kostnadseffektiv halvblank högvolymtorrhalts polyuretanfärg? Normafine 40 HS är utformad för allmänna stålkonstruktioner och maskiner & utrustning. Den här akryl polyuretanfärg kan användas som täckfärg eller som enskiktsfärg (DTM).

Alucroms underhållsavdelning målade Kalliokoski järnvägsbro med Nor-Maalis målningssystem godkänt av Trafikledsverket

28/9/2021 Alucrom Oy har underhållsmålat Kalliokoski järnvägsbro i Ristijärvi, Finland med Nor-Maalis bromålningssytem Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS. Systemet är godkänt av Trafikledsverket.

Nor-Maalis styrka är att noggrant lyssna, förstå behoven samt ge teknisk support med praktiska råd-en perfekt matchning till våra affärsprinciper, säger Johan Klahr på Tinter i Skaraborg AB.

3/9/2021 Tinter AB och Nor-Maali har ett långvarigt distributör samarbete, först i Göteborgsområdet och från 2021 även i Tinter AB´s lokation i Skövde, Tinter i Skaraborg AB.

Nor-Maalis Normafine 80 – modern högtorrhalts polyuretantäckfärg & DTM – designad för snabbt flöde

30/8/2021 Letar du efter en modern blank högvolymtorrhalts polyuretanfärg? Nor-Maalis Normafine 80 är utformad för ytor där kraven på hållbarhet och snyggt slutresultat värdesätts. Den har premium sprut appliceringsfunktioner, vilket säkerställer ett utmärkt utseende. Dessutom är färgfilmsytan hård – hållbar med toppmodern nötningsbeständighet.

Ett omfattande urval av Nor-Maalis produkter är nu godkända av Sundahus och Byggvarubedömningen

30/6/2021 I vårt sortiment har vi nu ett omfattande urval av produkter som är godkända av Sundahus och Byggvarubedömningen.