Nor-Maalis styrka är att noggrant lyssna, förstå behoven samt ge teknisk support med praktiska råd-en perfekt matchning till våra affärsprinciper, säger Johan Klahr på Tinter i Skaraborg AB.

3/9/2021

Tinter AB och Nor-Maali har ett långvarigt distributör samarbete, först i Göteborgsområdet och från 2021 även i Tinter AB´s lokation i Skövde, Tinter i Skaraborg AB.

”Vårt löfte sedan 1984 är att marknadsföra en kundservice på hög nivå inklusive teknisk support för ett brett sortiment av beläggningar, lacker, tätningsmedel och tillbehör för proffs i västra Sverige”, säger Niklas Folkesson på  Tinter AB.

“Vi är en komplett lösningsleverantör – vi arbetar serviceinriktat och nära våra kunder – ger råd om rätt produktval och service till exempel med färgmatchningstjänster och processoptimering. En nyckel till framgång är naturligtvis en hög kunskapsnivå och partnerskap både med våra kunder och leverantörer”, fortsätter Johan Klahr på Tinter i Skaraborg AB.

Tinter AB och Nor-Maali har ett långvarigt distributör samarbete

Niklas Folkesson och Mats Eriksson, Tinter AB tillsammans med Anna Strindlund, Nor-Maali Sverige.

Hur har samarbetet med Nor-Maali bidragit till er och era kunders verksamheter?

”Som jag ser på det arbetar vi uppriktigt som ett stort lag. Tillsammans lyssnar, hjälper och stöttar vi våra kunder med deras behov och utmaningar. Vi på Tinter i Skaraborg AB har kontinuerligt upplevt att Nor-Maali uppriktigt lyssnar och agerar snabbt. Det här är en perfekt matchning, och ett tillskott till vår breda produktportfölj, vi är kända för att svara snabbt, snabbt lösa ”problemen” eller kraven och Nor -Maali håller sitt löfte – beställ idag och måla i morgon”, säger Johan Klahr.

Tinter AB och Nor-Maali har ett långvarigt distributör samarbete

Johan Klahr, Tinter AB tillsammans med Mikael Vårstrand, Nor-Maali Sverige.

Mer information om Nor-Maali Sverige och kontaktinformation finns på vår webbsida: www.nor-maali.fi/se

Distributörer i Sverige.

Läs mer: Söker du efter yrkeskunnighet, hög servicenivå samt premium kvalitet, så finns Nor-Maalis produkter på lager hos 9 återförsäljare samt på Nor-Maalis egna lager i Sverige.

Syntema Norr i nytt internationellt samarbete med finska Nor-Maali – storsatsar i norr

21/3/2024 Syntema Norr har tecknat partnerskapsavtal med finländska färgtillverkaren Nor-Maali. Samarbetet innebär att små och stora industriföretag erbjuds färgsystem som är särskilt anpassade för nordiska förhållanden med stort fokus på miljö- och användarvänliga produkter.

EPD-miljödeklaration för Normafine 40 HS

19/3/2024 Nor-Maalis lösningsmedelsbaserade Normafine 40 HS polyuretanfärg är nu EPD miljövarudeklaration verifierad. Flera av Nor-Maalis produkter, exempelvis den vattenbaserade Norepox Aqua DTM samt sex lösningsmedelsbaserade färger, har redan EPD miljövarudeklaration verifierats.

Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland

14/3/2024 Nor-Maali Oy:s dotterbolag Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland. Företaget har öppnat ett nytt kontor i Narva, känd som det industriella navet i östra Estland. Denna nya anläggning är en del av Nor-Maalis strategi att stärka sin närvaro i regionen i östra Estland.

Förbättra Er produktionshastighet med Nor-Maalis Normathane 50 FD polyuretantäckfärg

7/2/2024 Normathane 50 FD är Nor-Maalis nya lösningsmedelsbaserade polyuretantäckfärg, designad för att säkerställa ett snabbt produktionsflöde. Tillsammans med en snabbtorkande epoxigrundfärg, kan denna halvblanka polyuretantäckfärg minska Er produktionstid.

Förbättrad opacitet med färgade baser

15/12/2023 Nor-Maali erbjuder sina kunder ett omfattande sortiment av polyuretanfärger för korrosionsskyddsmålning av stålytor. Färgerna på objekten som ska målas varierar från ljusa till mörka, inklusive klara nyanser. I Nor-Maalis polyuretanfärger har även de klara gula och röda nyanserna god opacitet.