Nor-Maali Sverige presenterar stolt vår nya samarbetspartner: Färg-In Skellefteå och Leksands Industrifärg

1/9/2022

Nor-Maali Sverige kan stolt presentera att Färg-In Skellefteå och Leksands Industrifärg (LIFAB) är våra nya samarbetspartners. Tillsammans kommer vi att ytterligare utöka tillgängligheten av Nor-Maalis produkter i Sverige. Nor-Maali finns nu, tillsammans med våra tio samarbetspartners, representerade från norr till söder!

Färg-In / LIFAB – Er partner inom industrifärg

Färg-In / LIFAB har försett industrin med färg sedan 1974 och de har en bred erfarenhet vad gäller applicering av färg industriellt. Med sin långa erfarenhet hjälper Färg-In / LIFAB sina kunder att få en så effektiv ytbehandling som möjligt. Färg-In och LIFAB har som signum att leverera ett helhetskoncept för våra kunders målningsprocess.

Färg-In / LIFAB:s lager är kundstyrda och alltid välfyllt för omedelbar leverans. Distributionen är anpassad för att så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt leverera materialet till kunden. Företaget har kontor i Kristinehamn, Leksand och Skellefteå. Av dessa Färg-In / LIFAB platser kommer Leksand och Skellefteå att börja som distributörer av Nor-Maali.

Nya distributörer för Nor-Maalis industrifärger

Nor-Maali på besök i Leksand. Från vänster: Kent Andersson, Mikael Vårstrand från Nor-Maali, Johan Thynell, Stefan Sundberg och Ulf Lundgren.

Nor-Maalis samarbetspartners i Sverige

Våra tio professionella samarbetspartners:

 

Nya distributörer för Nor-Maalis industrifärger

Vi välkomnar Färg-In Skellefteå och Leksands Industrifärg med i Nor-Maali teamet! Med våra tio professionella samarbetspartners och vårt egna lager i Enköping ser vi framemot att kunna betjäna våra kunder runtom hela Sverige!

För mer information, kontakta Mikael Vårstrand eller Anna Strindlund.

Syntema Norr i nytt internationellt samarbete med finska Nor-Maali – storsatsar i norr

21/3/2024 Syntema Norr har tecknat partnerskapsavtal med finländska färgtillverkaren Nor-Maali. Samarbetet innebär att små och stora industriföretag erbjuds färgsystem som är särskilt anpassade för nordiska förhållanden med stort fokus på miljö- och användarvänliga produkter.

EPD-miljödeklaration för Normafine 40 HS

19/3/2024 Nor-Maalis lösningsmedelsbaserade Normafine 40 HS polyuretanfärg är nu EPD miljövarudeklaration verifierad. Flera av Nor-Maalis produkter, exempelvis den vattenbaserade Norepox Aqua DTM samt sex lösningsmedelsbaserade färger, har redan EPD miljövarudeklaration verifierats.

Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland

14/3/2024 Nor-Maali Oy:s dotterbolag Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland. Företaget har öppnat ett nytt kontor i Narva, känd som det industriella navet i östra Estland. Denna nya anläggning är en del av Nor-Maalis strategi att stärka sin närvaro i regionen i östra Estland.

Förbättra Er produktionshastighet med Nor-Maalis Normathane 50 FD polyuretantäckfärg

7/2/2024 Normathane 50 FD är Nor-Maalis nya lösningsmedelsbaserade polyuretantäckfärg, designad för att säkerställa ett snabbt produktionsflöde. Tillsammans med en snabbtorkande epoxigrundfärg, kan denna halvblanka polyuretantäckfärg minska Er produktionstid.

Förbättrad opacitet med färgade baser

15/12/2023 Nor-Maali erbjuder sina kunder ett omfattande sortiment av polyuretanfärger för korrosionsskyddsmålning av stålytor. Färgerna på objekten som ska målas varierar från ljusa till mörka, inklusive klara nyanser. I Nor-Maalis polyuretanfärger har även de klara gula och röda nyanserna god opacitet.