Nor-Maali Sverige presenterar stolt vår nya samarbetspartner: Färg-In Skellefteå och Leksands Industrifärg

1/9/2022

Nor-Maali Sverige kan stolt presentera att Färg-In Skellefteå och Leksands Industrifärg (LIFAB) är våra nya samarbetspartners. Tillsammans kommer vi att ytterligare utöka tillgängligheten av Nor-Maalis produkter i Sverige. Nor-Maali finns nu, tillsammans med våra tio samarbetspartners, representerade från norr till söder!

Färg-In / LIFAB – Er partner inom industrifärg

Färg-In / LIFAB har försett industrin med färg sedan 1974 och de har en bred erfarenhet vad gäller applicering av färg industriellt. Med sin långa erfarenhet hjälper Färg-In / LIFAB sina kunder att få en så effektiv ytbehandling som möjligt. Färg-In och LIFAB har som signum att leverera ett helhetskoncept för våra kunders målningsprocess.

Färg-In / LIFAB:s lager är kundstyrda och alltid välfyllt för omedelbar leverans. Distributionen är anpassad för att så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt leverera materialet till kunden. Företaget har kontor i Kristinehamn, Leksand och Skellefteå. Av dessa Färg-In / LIFAB platser kommer Leksand och Skellefteå att börja som distributörer av Nor-Maali.

Nya distributörer för Nor-Maalis industrifärger

Nor-Maali på besök i Leksand. Från vänster: Kent Andersson, Mikael Vårstrand från Nor-Maali, Johan Thynell, Stefan Sundberg och Ulf Lundgren.

Nor-Maalis samarbetspartners i Sverige

Våra tio professionella samarbetspartners:

 

Nya distributörer för Nor-Maalis industrifärger

Vi välkomnar Färg-In Skellefteå och Leksands Industrifärg med i Nor-Maali teamet! Med våra tio professionella samarbetspartners och vårt egna lager i Enköping ser vi framemot att kunna betjäna våra kunder runtom hela Sverige!

För mer information, kontakta Mikael Vårstrand eller Anna Strindlund.

Nor-Maalis polyuretanfärg Normafine 40 HS med hög volymtorrhalt – är ett kostnadseffektivt alternativ för dagens utmaningar vid målning

21/12/2022 Många industriella lackeringsanläggningar funderar just nu på hur man ska minska kostnaderna, exempelvis hur man kan minska energiförbrukningen men ändå behålla kvaliteten. Lackeringskostnaderna kan påverkas bland annat genom temperaturen i ugnen och antalet skikt i målningssystemet. Rätt produktval av färg har stor betydelse för processens totala kostnader. I en problematisk energisituation är Normafine 40 HS är ett kostnadseffektivt alternativ och kan användas både som täck- och enskiktsfärg.

Nor-Maali presenterar stolt vår nya samarbetspartner: Sadolin Glostrup A/S

15/12/2022 Nor-Maali kan stolt presentera att Sadolin Glostrup A/S är vår nya samarbetspartner. Med denna professionella återförsäljare ser vi framemot att kunna betjäna kunder också i Danmark.

Norecryl 50: ett väderbeständigt alternativ till epoxifärg – utan isocyanat

20/10/2022 Hur uppnår man korrosionsbeständighet hos epoxier och väderbeständighet hos polyuretaner i ett målningssystem där man inte vill använda isocyanater? Svaret är Norecryl 50, en isocyanatfri akrylenskiktsfärg.

Normadur 65 HS är ett perfekt val även för underhållsmålning – passar väl till tankar och rörledningar.

28/9/2022 Tankarna och rörledningarna i Nord Terminal Paldiski petroleums terminal i Estland underhållsmålades med Normadur 65 HS. Entreprenör för målningsprojektet var Nor-Maalis långvariga kund, Oü Korund.

Mer ansvarsfulla alternativ i målningsprocessen – vattenbaserade industrifärger

28/9/2022 Industriella målningsprocesser kan genomföras ansvarsfullt. Genom att välja en vattenbaserad färg blir processen både miljövänligare och säkrare för användaren. I framtiden kommer vattenbaserad färg att bli vanligare även inom industrimålning.