Nor-Maali presenterar stolt vår nya samarbetspartner: Sadolin Glostrup A/S

15/12/2022

Nor-Maali kan stolt presentera att Sadolin Glostrup A/S är vår nya samarbetspartner. Med denna professionella återförsäljare ser vi framemot att kunna betjäna kunder också i Danmark.

Nor-Maali är glad över att kunna presentera Sadolin Glostrup A/S  som vår nya återförsäljare. Samarbetet kommer att utöka tillgängligheten för Nor-Maalis produkter i Danmark.

Sadolin Glostrup A/S – Danmarks bästa färgaffär

Sadolin Glostrup A/S har försett industrin med färg sedan 1997 och de har en bred erfarenhet vad gäller applicering av färg industriellt. Sadolin Glostrup A/S har kontor och lager i Glostrup nära Köpenhamn, varifrån de snabbt kan betjäna kunderna.

Nor-Maalis samarbetspartners i Skandinavien

Nor-Maali har 11 samarbetspartners i Skandinavien:

Nor-Maali presenterar stolt vår ny samarbetspartner: Sadolin Glostrup A/S

Nor-Maali presenterar stolt vår ny samarbetspartner: Sadolin Glostrup A/S.

Vi välkomnar Sadolin Glostrup A/S med i Nor-Maali teamet!

För mer information, kontakta Mikael Vårstrand eller Anna Strindlund.

Normafloor Aqua – vattenbaserad nyhet för betongytor

21/3/2023 Normafloor Aqua är den nya epoxifärgen i Nor-Maalis växande utbud av vattenbaserade produkter. Produkten är också vår första vattenbaserade lösning för betonggolv. CE-certifierade och M1-godkända Normafloor Aqua är ett utmärkt val för byggarbetsplatser där golvfärgen måste vara lågutsläppande och användarvänlig.

Nor-Maalis polyuretanfärg Normafine 40 HS med hög volymtorrhalt – är ett kostnadseffektivt alternativ för dagens utmaningar vid målning

21/12/2022 Många industriella lackeringsanläggningar funderar just nu på hur man ska minska kostnaderna, exempelvis hur man kan minska energiförbrukningen men ändå behålla kvaliteten. Lackeringskostnaderna kan påverkas bland annat genom temperaturen i ugnen och antalet skikt i målningssystemet. Rätt produktval av färg har stor betydelse för processens totala kostnader. I en problematisk energisituation är Normafine 40 HS är ett kostnadseffektivt alternativ och kan användas både som täck- och enskiktsfärg.

Norecryl 50: ett väderbeständigt alternativ till epoxifärg – utan isocyanat

20/10/2022 Hur uppnår man korrosionsbeständighet hos epoxier och väderbeständighet hos polyuretaner i ett målningssystem där man inte vill använda isocyanater? Svaret är Norecryl 50, en isocyanatfri akrylenskiktsfärg.

Normadur 65 HS är ett perfekt val även för underhållsmålning – passar väl till tankar och rörledningar.

28/9/2022 Tankarna och rörledningarna i Nord Terminal Paldiski petroleums terminal i Estland underhållsmålades med Normadur 65 HS. Entreprenör för målningsprojektet var Nor-Maalis långvariga kund, Oü Korund.

Mer ansvarsfulla alternativ i målningsprocessen – vattenbaserade industrifärger

28/9/2022 Industriella målningsprocesser kan genomföras ansvarsfullt. Genom att välja en vattenbaserad färg blir processen både miljövänligare och säkrare för användaren. I framtiden kommer vattenbaserad färg att bli vanligare även inom industrimålning.