Luotettavat maali- ja pinnoiteratkaisut – varmasti ja joustavasti

Ensimmäiset maalit syntyivät jo yli kolmekymmentä vuotta sitten, ja jatkamme samalla asialla. Palveluumme on aina kuulunut luotettavien maali- ja pinnoiteratkaisujen valmistaminen ja toimittaminen, ketterästi ja kestävästi.

Nor-Maalin palveluketjussa tärkeässä roolissa ovat jakelijamme. Tuemme heitä teknisellä ohjeistuksella ja varmistamme, että he pystyvät auttamaan asiakkaitamme myös tuotteidemme sävyttämisen kanssa.

Etsi lähin jakelijamme

JOTUN – yhteistyössä kanssamme vuodesta 1994

Toimimme Jotunin Suomen ja Baltian markkinoiden jakelijana. Valmistamme ja markkinoimme lisenssillä korkeasta laadustaan tunnettuja Jotunin laiva- ja teollisuusmaaleja.

Yhteistyö arvostetun norjalaisen toimijan kanssa on kehittänyt meistä kilpailukykyisesti palvelevan maalitoimittajan myös kansainvälisillä markkinoilla.

JOTUN A/S:

  • Vuonna 1926 perustettu norjalainen perheyritys
  • Henkilöstöä noin 10 000
  • 40 tuotantolaitosta ja 62 yritystä
  • Toimintaa kaikilla mantereilla ja yli sadassa maassa
  • Liikevaihto v. 2018 noin NOK 17,6 miljardia (noin 1,7 mrd. euroa)
Tutustu tarkemmin

WELESGARD – yhteistyötä vuodesta 2014

Nor-Maali toimii yhteistyössä myös ratkaisukehitykseen erikoistuneen Welesgardin kanssa. Welesgard tarjoaa erityisesti kosteuskovettuvia ratkaisuja. Tuotteemme ja asiantuntemuksemme muodostavat yhtenäisen osan Welesardin tarjoamissa ratkaisuissa.

Welesgard on kansainvälinen teollisuusmaalien kehittäjä ja valmistaja, jonka tuotteisiin kuuluu laaja valikoima korkeatasoisia teollisuus- ja siviilirakenteiden pinnoitteita.

WELESGARD:

  • Vuonna 2006 perustettu yritys, jonka toiminta perustuu tuotekehitykseen ja vahvoihin yhteistoimintamalleihin
  • Pääkonttori Sveitsissä
  • Erityisala: suojauspinnoitteet ja korroosionesto
Tutustu tarkemmin

HSEQ

Ympäristönsuojelun määräykset haastavat myös meidät kehittämään tuotteitamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Koemme vastuumme yhteisestä ympäristöstä tärkeäksi ja toimimme sen mukaan.

Pidämme huolta tuotantotilojemme suojauksesta ja päästörajoituksista. Keräämme tuotantoprosessissa syntyvät liuotin- ja kemikaalijäämät ja kierrätämme ne uudelleenkäyttöön. Tehtaallamme ei synny kaatopaikalle kulkeutuvaa jätettä, vaan ne hyödynnetään joko uusiokäytössä tai poltetaan energiaksi.

Nor-Maali Oy on sitoutunut toimimaan Kemianteollisuus ry:n koordinoiman Responsible Care – Vastuu Huomisesta -ohjelman mukaisesti parantamalla jatkuvasti tuotantoaan ja tuotteitaan ympäristö-, terveys- ja turvallisuusalueella.

TurvallisuusYmpäristöLaatu

Töihin meille?

Tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole avoimia työpaikkoja.
Jos sinua kiinnostaa ura Nor-Maalilla, voit laittaa hakemuksesi sekä ansioluettelon osoitteeseen

hakemukset@nor-maali.fi

Ura Nor-Maalilla