Luotettavat maali- ja pinnoite­ratkaisut – varmasti ja joustavasti

Nor-Maali tunnetaan innovatiivisesta tuotekehityksestä niin metalliteollisuusmaaleissa kuin betonipinnoitteissa. Tämän lisäksi valmistamme telakoille ja varustamoille korkealaatuisia laivamaaleja.

Olemme uudistaneet teollisuusmaalien ja pinnoitteiden toimivuutta teräs- ja betonipinnoilla, parantaneet maalien helppokäyttöisyyttä sekä luoneet toimintamallin, joka näyttää, mitä oikeasti tarkoittaa nopea toimitus. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti omiin kohteisiinne toimivat ratkaisut.

Ensimmäiset maalit sekoitimme jo yli kolmekymmentä vuotta sitten, ja jatkamme samalla asialla. Palveluumme on aina kuulunut luotettavien maali- ja pinnoiteratkaisujen valmistaminen ja toimittaminen, ketterästi ja kestävästi.

Nor-Maalin palveluketjussa tärkeässä roolissa ovat jakelijamme. Tuemme heitä teknisellä ohjeistuksella ja varmistamme, että he pystyvät auttamaan asiakkaitamme myös tuotteidemme sävyttämisen kanssa.

Etsi lähin jakelijamme
Nor-Maali - Meistä

Historia

Maalissa jo aivan alusta alkaen

Yrityksemme perustettiin vuonna 1987 neljän maalialan ammattilaisten ostaessa Lahden Lakka ja Väriteollisuus -maalitehtaan. Nor-Maali on alusta saakka keskittynyt teollisuusmaaleihin ja -pinnoitteisiin. Alussa keskityimme lähinnä Suomen markkinoihin ja melko nopeasti kehityimme yhdeksi Suomen johtavista teollisuusmaalien ja laivamaalien toimittajista.

Perustajaosakkaille oli alusta asti selvää, että menestyksemme avaimia ovat korkealaatuisten tuotteiden lisäksi asiakkaidemme kuuntelu herkällä korvalla, tekninen tuki sekä käytännönläheinen neuvonta. Uudistuminen ja jatkuva kehitys huomattiin tärkeiksi heti. Nor-Maali toi ensimmäisenä Suomessa markkinoille kertamaalattavan polyuretaanimaalin, jonka avulla asiakkaamme ovat pystyneet nopeuttamaan läpimenoaikojaan ja parantamaan liiketoimintaansa.

Kunnia-asiamme on ollut myöskin joustava asiakaspalvelu – uskomme, että olemme onnistuneet siinä paremmin kuin kukaan muu. Kehitimme jakelijaverkostomme koko Suomen kattavaksi. Jakelijat auttavat meitä olemaan lähellä asiakkaitamme ja varmistamaan, että toimitusaikamme ovat kohdallaan kaikkialla Suomessa.

Vuonna 1994 aloitimme yhteistyön arvostetun norjalaisen maalialan suuryritys Jotunin kanssa. Jotun on nykyään yksi maailman suurimmista alan yrityksistä, joka työllistää yli 10 000 työntekijää. Nykyään olemme kilpailukykyinen toimija myös kansainvälisillä markkinoilla. Niin omalla tuotevalikoimallamme useissa eri maissa kuin Jotunin maailmanlaajuisen jakeluverkon kautta tarjoamalla asiakkaillemme myös Jotun-brändin tuotteita Suomen ja Baltian markkinoilla.

Ja tässä olemme nyt. Suomen yksikkömme liikevaihto on ylittänyt 25 miljoonaa euroa ja palvelemme sinua yhä monipuolisemmin. Ja mikä meille on tärkeää: edelleen nopeasti.

Tuotekehitys

Vieläkin parempaa kestävyyttä ja maalattavuutta

Tuotekehityksemme tekee määrätietoista työtä teollisuusmaalien kehittämiseksi yhä paremmiksi ja ratkoakseen teollisuusmaalaamisen kirjavia haasteita.

Tärkeä osa tuotekehitystyötämme on vesiohenteisten maalien kehittäminen. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota teollisuusmaalit useimpiin kohteisiin myös vesiohenteisina. Tunnemme teollisuusmaalit ja niiden käyttäytymisen erilaisilla pinnoilla, maalausyhdistelmissä ja olosuhteissa. Ja tuotekehityksemme kehittää uusia maalilaatuja ja maalausyhdistelmiä sellaisiinkin kohteisiin, missä perinteiset ratkaisut eivät toimi.

Laboratoriomme ja tuotekehitysosastomme on varustettu tämän päivän haasteisiin vastaavilla laitteilla ja ohjelmistoilla. Painotamme tuotteissamme erityisesti kestävyysominaisuuksia, alenevia VOC-päästöjä sekä hyvää maalattavuutta.

JOTUN – yhteistyössä kanssamme vuodesta 1994

Toimimme Jotunin Suomen ja Baltian markkinoiden jakelijana. Valmistamme ja markkinoimme lisenssillä korkeasta laadustaan tunnettuja Jotunin laiva- ja teollisuusmaaleja.

Yhteistyö arvostetun norjalaisen toimijan kanssa on kehittänyt meistä kilpailukykyisesti palvelevan maalitoimittajan myös kansainvälisillä markkinoilla.

JOTUN A/S:

  • Vuonna 1926 perustettu norjalainen perheyritys
  • Henkilöstöä noin 10 000
  • 40 tuotantolaitosta ja 67 yritystä
  • Toimintaa kaikilla mantereilla ja yli sadassa maassa
  • Liikevaihto v. 2023 noin NOK 31,8 miljardia (noin 2,8 mrd. euroa)
Tutustu tarkemmin

Vastuullisuus

Kestävä ja vastuullinen liiketoiminta

Pyrimme huomioimaan toiminnassamme ympäristölliset, taloudelliset ja sosiaaliset vaikutukset.

Ympäristönsuojelun tiukentuneet määräykset ja viestit luonnon hyvinvoinnista haastavat meidät kehittämään toimintaamme ja tuotteitamme yhä paremmiksi ja ympäristöä vähemmän kuormittaviksi.

Olemme sitoutuneet toimimaan Suomen Kemianteollisuus ry:n koordinoiman Responsible Care – Vastuu huomisesta -ohjelman mukaisesti parantamalla jatkuvasti tuotantoamme ja tuotteitamme niin ympäristön, terveyden kuin turvallisuuden saroilla.

Haluamme olla luotettava työnantaja ja yhteistyökumppani. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. Alan asiantuntijana voimme tarjota asiakkaillemme liiketoiminnan kannattavuutta parantavia, kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja.

Vastuullisuus

Töihin meille?

Tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole avoimia työpaikkoja.
Jos sinua kiinnostaa ura Nor-Maalilla, voit laittaa hakemuksesi sekä ansioluettelon osoitteeseen

hakemukset@nor-maali.fi