Committed to coating

Vi levererar ytbeläggningar av hög kvalitet när du behöver dem

På Nor-Maali är vi flexibla och snabba och ger varje kund den bästa servicen vi kan. Vårt mål är enkelt: att leverera högkvalitativa ytbeläggningar när du behöver dem.

Du kan beställa din färg idag och du får den imorgon, allt med en vänlig, kunnig och snabb service. Faktum är att nästan alla våra produkter finns på vårt lager direkt.

För att stödja dig och ditt företag har vi vår produktutvecklingsenhet i Lahtis, Finland. Vår försäljningspersonal och tekniska support lyssnar på dig och ger dig råd så att vi tillsammans kan göra din process snabbare och enklare.

Utbildningskrav för användare av diisocyanater

Från den 24 augusti 2023 krävs utbildning för användning av diisocyanater för att skydda arbetstagare. Arbetsgivare måste se till att användare av diisocyanat har genomgått utbildning i säker användning.

Hur går utbildningen till?

  • Utbildningen äger rum på webbplatsen Safe Use and Handling of Diisocyanates : https://www.safeusediisocyanates.eu/
  • Utbildningsmaterialet och kurserna finns på de officiella språken i medlemsstater till vilka ämnena eller blandningarna levereras.
  • Utbildningarna är indelade i tre nivåer efter exponeringsrisk.
  • För personel som sprutarbeten och färghanterare (distributörer) rekommenderar vi modul 034 (Coatings => 034 Yrkesmålning – Sprutning av beläggningar utomhus), som omfattar utbildning på fördjupad nivå.

Läs mer:

Lösningar

Vi presenterar stolt: nya Normafloor Aqua

Normafloor Aqua är den nya epoxifärgen i Nor-Maalis växande utbud av vattenbaserade produkter. Produkten är också vår första vattenbaserade lösning för betonggolv.

CE-certifierade och M1-godkända Normafloor Aqua är ett utmärkt val för byggarbetsplatser där golvfärgen måste vara lågutsläppande och användarvänlig.

Läs merProduktinformation

MEDDELANDE OM NOR-MAALIS VERKSAMHET I RYSSLAND

Läs mer här.

Nyheter

Kommentarer för oss?

Frågor, feedback, åsikter, insikter, kommentarer - vad som helst. Låt oss veta!

Kontakta oss

ISO 9001 CERTIFIKAT

ISO 14001 CERTIFIKAT

Nor-Maali tillämpar i Sverige allmänna villkor för exportförsäljning, General Conditions of Export Sales.