Nor-Maalis snabba färgleveranser garanterar effektiv produktion för Shroma

Shroma Oü har använt Nor-Maalis industriella färger för att måla sina containrar sedan 2017. Företaget värderar högt Nor-Maalis snabba och tillförlitliga leverans; färgen är alltid tillgänglig när den behövs. För närvarande använder Shroma främst Normadur 65 HS i sin ytbehandling.

Läs mer
Referens

KSP Kaarina målar med Nor-Maalis färger

KSP Kaarina Ab är specialiserade på sandblästring och målning av stålkonstruktioner. Samarbetet mellan Nor-Maali och KSP Kaarina har pågått sedan 2010 och Nor-Maali har levererat färger till många av företagets projekt.

Referens

Pohjanmaan Tiekoneet Oy:s Snow-Line-produkter är ytbehandlade med Nor-Maalis Normafine HS enskiktsfärg

Baserat på många års tillverkningserfarenhet och utvecklingsidéer från yrkesverksamma har produkterna förnyats och utvecklats för att bättre möta utmaningarna på våra nordliga vägar. Pohjanmaan Tiekoneet Oy:s Snow-Line-produkter är ytbehandlade med Nor-Maalis Normafine HS enskiktsfärg.

Referens

Kuopion Rakenneasennus målar metallkonstruktioner med Nor-Maalis industrifärger

Kuopion Rakenneasennus Oy har målat sina stålprodukter med Nor-Maalis industriella ytbeläggningar sedan 2011. Genom åren har företaget vuxit i takt med att marknaden har expanderat och produktionsanläggningarna har ändrats därefter. I januari introducerade företaget en ny ytbehandlingsanläggning som gör det möjligt att måla större objekt mer energieffektivt.

Referens

ROXONs materialhanteringsutrustning målas med rostskyddsfärger från Nor-Maali

ROXON har en lång historia med Nor-maali – ROXONs materialhanteringsutrustning har ytbelagts med Nor-maalis färger i 20 år. Det senaste projektet som målades med Nor-Maali-produkter färdigställdes i Björneborgs hamn.

Referens

Euran Pintakäsittely målar med Normafine 40 HS från Nor-Maali

Euran Pintakäsittely Oy är specialiserat på högkvalitativ sandblästring och målning av stålkonstruktioner. Samarbetet mellan Nor-Maali och Euran Pintakäsittely har pågått i 15 år och under dessa år har Nor-Maali levererat färger till flera av företagets projekt. För närvarande målar Euran Pintakäsittely bland annat med Normafine 40 HS.

Referens

Kavamet litar på snabba Nor-Maali

Samarbetet mellan Nor-Maali och maskinverkstaden Kavamet har pågått i nästan tjugo år. Kavamet är känt som tillverkare av högkvalitativa stålstommar och verkstadsprodukter för Finland och utlandet. Nor-Maali har genom åren levererat färger till flera av företagets projekt. Kavamet arbetar just nu med ett stort rörbroprojekt, som målas med Nor-Maalis målningssystem Normazinc SE – NOR E-Primer – Normafine 40 HS.

Referens

Mik-Rip Teräs Oy

Our customer Mik-Rip Teräs Oy uses Nor-Maali's polyurethane topcoats and direct-to-metal coatings, as well as our epoxy primers. Easy to use and the possibility to a fast turnaround time are important factors when Mik-Rip chooses what products to use.

Referens

Serco

Samarbetet mellan Nor-Maali och JPT Jaskari, som tillverkar servicemaskiner och utrustning för underhåll av gator och gårdar under varumärket SERCO, har redan pågått i tio år. JPT Jaskaris verkställande direktör Juha-Pekka Jaskari berättar om SERCO arbetsmaskiner och om Nor-Maalis andel i tillverkningsprocessen.