Förbättra Er produktionshastighet med Nor-Maalis Normathane 50 FD polyuretantäckfärg

Normathane 50 FD är Nor-Maalis nya lösningsmedelsbaserade polyuretantäckfärg, designad för att säkerställa ett snabbt produktionsflöde. Tillsammans med en snabbtorkande epoxigrundfärg, kan denna halvblanka polyuretantäckfärg minska Er produktionstid.

Läs mer

Syntema Norr i nytt internationellt samarbete med finska Nor-Maali – storsatsar i norr

21/3/2024

Syntema Norr har tecknat partnerskapsavtal med finländska färgtillverkaren Nor-Maali. Samarbetet innebär att små och stora industriföretag erbjuds färgsystem som är särskilt anpassade för nordiska förhållanden med stort fokus på miljö- och användarvänliga produkter.

Läs mer

EPD-miljödeklaration för Normafine 40 HS

19/3/2024

Nor-Maalis lösningsmedelsbaserade Normafine 40 HS polyuretanfärg är nu EPD miljövarudeklaration verifierad. Flera av Nor-Maalis produkter, exempelvis den vattenbaserade Norepox Aqua DTM samt sex lösningsmedelsbaserade färger, har redan EPD miljövarudeklaration verifierats.

Läs mer

Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland

14/3/2024

Nor-Maali Oy:s dotterbolag Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland. Företaget har öppnat ett nytt kontor i Narva, känd som det industriella navet i östra Estland. Denna nya anläggning är en del av Nor-Maalis strategi att stärka sin närvaro i regionen i östra Estland.

Läs mer

Förbättrad opacitet med färgade baser

15/12/2023

Nor-Maali erbjuder sina kunder ett omfattande sortiment av polyuretanfärger för korrosionsskyddsmålning av stålytor. Färgerna på objekten som ska målas varierar från ljusa till mörka, inklusive klara nyanser. I Nor-Maalis polyuretanfärger har även de klara gula och röda nyanserna god opacitet.

Läs mer

Nor-Maalis vattenburna industrifärger förnyar industriell målning

13/11/2023

Vattenburna industrifärger är ett miljövänligare alternativ till traditionella lösningsmedelsbaserade färger. Deras popularitet har gradvis ökat inom industriell målning, där det är viktigt att minimera VOC-utsläpp. Vattenburna industrifärger avsedda för metalliska ytor erbjuder användare flera fördelar.

Läs mer