Effektivare industrimålning med Nor-Maalis halvblanka Normathane 50 FD och Norecryl 50

Vi presenterar två premiumlösningar från Nor-Maalis produktsortiment som är designade för att förbättra din målningsprocess och ge långvarigt skydd för målade object: Normathane 50 FD och Norecryl 50. Dessa halvblanka färger är lämpliga för en mängd olika applikationer, allmänna stålkonstruktioner, maskineri och utrustning, både inomhus och utomhus. Båda produkterna har sina unika egenskaper.

Läs mer

Lär känna våra medarbetare: Oü Nor-Maalis Aleksandr Radtsenko

28/9/2024

Aleksandr Radtsenko arbetar på Oü Nor-Maali som försäljningschef med ansvar för östra Estland och delar av Tallinns område. Som en del av Oü Nor-Maalis säljteam erbjuder han våra kunder sakkunnig och pålitlig service.

Läs mer

Nor-Maali deltar i Centralhandelskammarens Klimatprogram – koldioxidavtryck beräknat

5/9/2024

Nor-Maali Oy deltar i Centralhandelskammarens Klimatprogram som startade i januari 2024. Nor-Maali är ett av de 218 företag som valts ut till programmet. Nor-Maalis koldioxidavtryck för scope 1 och 2 har beräknats.

Läs mer

Normafloor Aqua – Vattenburen skydd för betongytor

14/6/2024

Normafloor Aqua är en vattenburen epoxifärg från Nor-Maali, CE-märkt och M1-godkänd, lämplig för betonggolv. Normafloor Aqua är ett utmärkt val för golv i offentliga utrymmen, lager, källare, garage, ishallar, fabriker och pappersmaskinhallar.

Läs mer

Kavamet ökar sin processeffektivitet med investeringar och Normathane 50 FD

13/6/2024

Verkstaden Kavamet har gjort betydande investeringar för att utveckla sin produktion genom att bygga en ny blästringsanläggning och måleriverkstad. Polyuretantäckfärgen Normathane 50 FD, som företaget använder, har också medfört många fördelar i processen.

Läs mer

Lär känna våra medarbetare:

11/6/2024

Nor-Maalis finska försäljningsteam erbjuder expertservice inom industrifärger. Försäljningschef Vesa Kolehmainen leder teamet, som inkluderar Marko Patrikainen, Niko Kallio, Juhani Korajoki, Pasi Hippeläinen och Ilia Stefanov. Teamet betonar samarbete och snabb, högkvalitativ kundservice, som anpassas sig till kundernas föränderliga behov. Nor-Maali värdesätter långvariga kundrelationer som återspeglar ömsesidigt förtroende.

Läs mer