Pohjanmaan Tiekoneet Oy:n ammattikäyttöön suunnitellut Snow-Line tuotteet pintakäsitellään Nor-Maalin Normafine HS kertamaalilla

Snow-Line tuotteet on suunniteltu vaativaan ammattilaiskäyttöön. Tuoteperheestä löytyy ratkaisuja erityyppisten teiden auraukseen, hiekoittimia, katupesureita ja säiliöitä asennettavaksi kuorma-autoihin, pyöräkuormaajiin ja traktoreihin. Snow-Line tuotteet pintakäsitellään Nor-Maalin Normafine HS polyuretaanikertamaalilla.

Lue lisää
Referenssi

Kuopion Rakenneasennus maalaa metallirakenteita Nor-Maalin teollisuusmaaleilla

Kuopion Rakenneasennus Oy on maalannut terästuotteitaan Nor-Maalin teollisuusmaaleilla jo vuodesta 2011 lähtien. Vuosien saatossa yritys on kasvanut markkinoiden laajennuttua ja tuotantotilat ovat muuttuneet sen myötä. Yritys otti tammikuussa käyttöön uudet pintakäsittelytilat, jotka mahdollistavat suurempien kappaleiden maalauksen energiatehokkaammin.

Referenssi

ROXONin materiaalinkäsittelylaitteet maalataan Nor-Maalin toimittamilla korroosionestomaaleilla

ROXONilla on pitkä historia Nor-maalin kanssa - heidän toimittamat maalit ovat pinnoittaneet ROXONin materiaalinkäsittelylaitteita jo 20 vuoden ajan. Viimeisin Nor-Maalin tuotteilla maalattu projekti valmistui Porin satamaan.

Referenssi

Euran Pintakäsittely maalaa Nor-Maalin Normafine 40 HS:llä

Euran Pintakäsittely Oy on erikoistunut teräsrakenteiden korkealaatuisiin hiekkapuhallus- ja maalaustöihin. Nor-Maalin ja Euran Pintakäsittelyn yhteistyö on kestänyt jo 15 vuotta ja näiden vuosien aikana Nor-Maali on toimittanut maalit useisiin yrityksen projekteihin. Tällä hetkellä Euran Pintakäsittely maalaa mm. Normafine 40 HS:llä.

Referenssi

Kavamet luottaa Nor-Maalin nopeuteen

Nor-Maalin ja konepaja Kavametin yhteistyö on kestänyt jo lähes kaksikymmentä vuotta. Kavamet tunnetaan laadukkaiden teräsrunkorakenteiden ja konepajatuotteiden valmistajana Suomeen ja ulkomaille. Vuosien varrella Nor-Maali on toimittanut maalit useisiin yrityksen projekteihin. Tällä hetkellä Kavametilla on käynnissä suuri putkisiltaprojekti, johon maalataan Nor-Maalin maalaussysteemi Normazinc SE – NOR E-Primer – Normafine 40 HS.

Referenssi

SERCO

Nor-Maalin ja SERCO-tuotemerkkisiä kiinteistönhoidon työlaitteita valmistavan JPT Jaskarin yhteistyö on kestänyt jo kymmenen vuotta. JPT Jaskarin toimitusjohtaja Juha-Pekka Jaskari kertoo SERCO-työlaitteista sekä Nor-Maalin osuudesta heidän valmistusprosessissaan.

Referenssi

AJ&J Service Oy

AJ&J Servicen ja Nor-Maalin yhteistyö alkoi vuonna 2001. Toimivien tuotteiden lisäksi AJ&J Service arvostaa Nor-Maalin toiminnassa hyvää toimitusvarmuutta sekä välitöntä palvelua ja teknistä tukea.

Referenssi

Mik-Rip Teräs Oy

Sipoolainen Mik-Rip Teräs Oy on käyttänyt vuodesta 2013 saakka Nor-Maalin tuotteista erityisesti polyuretaani pinta- ja kertamaaleja, sekä epoksipohjamaaleja. Tuotteiden helppokäyttöisyys ja nopean läpimenoajan mahdollisuus ovat vaikuttavia tekijöitä tuotteiden valinnassa.

Referenssi

OÜ PMT Ltd

Viron myyntiyksikkömme OÜ Nor-Maali ja kone- ja metallitekniikkayritys OÜ PMT ovat tehneet yhteistyötä jo yli 20 vuoden ajan. OÜ PMT valmistaa metallirakenteita paperi- ja metsäteollisuuteen, sekä kaivoslaitteita. OÜ Nor-Maali on toiminut yrityksen pääasiallisena maalitoimittajana viime vuosien ajan.

Referenssi

Molslinjen – M/S Hammershus

Rauma Marine Constructionin ensimmäinen kokonaan Raumalla rakennettu uudisrakennuslaiva, matkustaja-autolautta M/S Hammershus pinnoitettiin Nor-Maalin toimittamilla maaleilla.

Referenssi

Finnlines – Energia­tehokkuus­ohjelma

Nor-Maali Oy / Jotun osallistui Finnlines energiatehokkuus- ja päästövähennysohjelmaan maalitoimittajan roolissa. Ohjelmassa pidennettiin neljää Breeze-sarjan roro alusta Remontowa Shipyardilla, Gdanskissa.