ROXONin materiaalinkäsittelylaitteet maalataan Nor-Maalin toimittamilla korroosionestomaaleilla

ROXONilla on pitkä historia Nor-maalin kanssa - heidän toimittamat maalit ovat pinnoittaneet ROXONin materiaalinkäsittelylaitteita jo 20 vuoden ajan. Viimeisin Nor-Maalin tuotteilla maalattu projekti valmistui Porin satamaan.

Lue lisää
Referenssi

Euran Pintakäsittely maalaa Nor-Maalin Normafine 40 HS:llä

Euran Pintakäsittely Oy on erikoistunut teräsrakenteiden korkealaatuisiin hiekkapuhallus- ja maalaustöihin. Nor-Maalin ja Euran Pintakäsittelyn yhteistyö on kestänyt jo 15 vuotta ja näiden vuosien aikana Nor-Maali on toimittanut maalit useisiin yrityksen projekteihin. Tällä hetkellä Euran Pintakäsittely maalaa mm. Normafine 40 HS:llä.

Referenssi

Kavamet luottaa Nor-Maalin nopeuteen

Nor-Maalin ja konepaja Kavametin yhteistyö on kestänyt jo lähes kaksikymmentä vuotta. Kavamet tunnetaan laadukkaiden teräsrunkorakenteiden ja konepajatuotteiden valmistajana Suomeen ja ulkomaille. Vuosien varrella Nor-Maali on toimittanut maalit useisiin yrityksen projekteihin. Tällä hetkellä Kavametilla on käynnissä suuri putkisiltaprojekti, johon maalataan Nor-Maalin maalaussysteemi Normazinc SE – NOR E-Primer – Normafine 40 HS.

Referenssi

SERCO

Nor-Maalin ja SERCO-tuotemerkkisiä kiinteistönhoidon työlaitteita valmistavan JPT Jaskarin yhteistyö on kestänyt jo kymmenen vuotta. JPT Jaskarin toimitusjohtaja Juha-Pekka Jaskari kertoo SERCO-työlaitteista sekä Nor-Maalin osuudesta heidän valmistusprosessissaan.

Referenssi

AJ&J Service Oy

AJ&J Servicen ja Nor-Maalin yhteistyö alkoi vuonna 2001. Toimivien tuotteiden lisäksi AJ&J Service arvostaa Nor-Maalin toiminnassa hyvää toimitusvarmuutta sekä välitöntä palvelua ja teknistä tukea.

Referenssi

Mik-Rip Teräs Oy

Sipoolainen Mik-Rip Teräs Oy on käyttänyt vuodesta 2013 saakka Nor-Maalin tuotteista erityisesti polyuretaani pinta- ja kertamaaleja, sekä epoksipohjamaaleja. Tuotteiden helppokäyttöisyys ja nopean läpimenoajan mahdollisuus ovat vaikuttavia tekijöitä tuotteiden valinnassa.

Referenssi

OÜ PMT Ltd

Viron myyntiyksikkömme OÜ Nor-Maali ja kone- ja metallitekniikkayritys OÜ PMT ovat tehneet yhteistyötä jo yli 20 vuoden ajan. OÜ PMT valmistaa metallirakenteita paperi- ja metsäteollisuuteen, sekä kaivoslaitteita. OÜ Nor-Maali on toiminut yrityksen pääasiallisena maalitoimittajana viime vuosien ajan.

Referenssi

Molslinjen – M/S Hammershus

Rauma Marine Constructionin ensimmäinen kokonaan Raumalla rakennettu uudisrakennuslaiva, matkustaja-autolautta M/S Hammershus pinnoitettiin Nor-Maalin toimittamilla maaleilla.

Referenssi

Finnlines – Energia­tehokkuus­ohjelma

Nor-Maali Oy / Jotun osallistui Finnlines energiatehokkuus- ja päästövähennysohjelmaan maalitoimittajan roolissa. Ohjelmassa pidennettiin neljää Breeze-sarjan roro alusta Remontowa Shipyardilla, Gdanskissa.