KSP Kaarina maalaa Nor-Maalin maaleilla

KSP Kaarina Oy

KSP Kaarina Oy on erikoistunut teräsrakenteiden hiekkapuhallus- ja maalaustöihin. Nor-Maalin ja KSP Kaarinan yhteistyö on kestänyt jo vuodesta 2010 saakka ja näiden vuosien aikana Nor-Maali on toimittanut maalit useisiin yrityksen projekteihin.

KSP Kaarina Oy

KSP Kaarina on vuonna 2010 perustettu teollisuusmaalaamo. Yritys sijaitsee Kaarinassa ja palvelee sieltä käsin Turun talousalueen asiakkaita. KSP Kaarinan liikevaihto on noin kolme miljoonaa euroa ja yritys työllistää keskimäärin 17 työntekijää. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Mikko Hannula.

KSP Kaarinan tarjoamat palvelut kattavat teräksen esikäsittelyn, märkämaalauksen ja tarkastuspalvelut. Yritys suorittaa korroosionestomaalausta kaikkiin ilmastorasitusluokkiin ja erikoisosaamiseen kuuluvat mm. palosuojamaalaus, liuotteettomien 2K maalien maalaus, laivojen huoltomaalaus sekä suurikokoisten kappaleiden maalaus. Yrityksen Frosio Level III -tarkastajalla on myös Teräsrakenneyhdistyksen hyväksymä palosuojatarkastajan pätevyys. KSP Kaarinan kilpailuetuja ovat nopea toimitus ja korkea laatu.

Uusi maalaamo

Viime vuonna KSP Kaarinalle valmistui uusi maalaamo, joka vastasi vanhojen tilojen ylikuormitukseen ja tarjosi mahdollisuuden kapasiteetin kasvattamiseen. Kolmen vanhan maalaamon yhteenlaskettu pinta-ala on noin 2500 m2 (1000 m2 + 1000 m2 + 500 m2) ja vanhoissa maalaamoissa on yhteensä neljä nosturia, joiden nostokyvyt ovat viidestä kymmeneen tonniin.

Uusi maalaamo on selkeästi suurempi, 1600 m2, ja siellä on käytössä 10 tonnin nosturikapasiteetti ja uudempaa tekniikkaa, mukaan lukien tehokkaampi ilmanvaihto ja tarkemmin säätyvä lämpötila, mikä parantaa energiatehokkuutta.

Yhteistyössä Nor-Maalin kanssa

KSP Kaarina on ollut Nor-Maalin asiakas yrityksen perustamisesta vuodesta 2010 saakka. KSP Kaarina on erityisen tyytyväinen Nor-Maalin maalien toimitusnopeuteen. Kun maalin tilaa kahteen mennessä iltapäivällä, saapuu se seuraavaan aamupäivään mennessä. Jos jossain tapauksissa tuotetta ei ole saatavilla tulevassa kuljetuksessa, ilmoitetaan siitä aina etukäteen ennen toimituksen saapumista.

Parin viime vuoden aikana KSP Kaarinan käyttämiä tuotteita ovat olleet mm. epoksipohjamaalit Epocoat 21 Primer ja Norecoat FD Primer, puolikiiltävä epoksipintamaali Norepox HS sekä polyuretaanipintamaaleista puolikiiltävä Normadur 65 HS ja puolihimmeä Normafine 20.

KSP Kaarina maalaa Nor-Maalin maaleilla.

KSP Kaarina maalaa Nor-Maalin maaleilla

KSP Kaarinan uusi maalaamo on kooltaan n. 1600 m2.

KSP Kaarina maalaa Nor-Maalin maaleilla

KSP Kaarinan uusi maalaamo.

Lisää referenssejä: