Nor-Maalin nopeat maalitoimitukset takaavat tehokkaan tuotannon Shromalle

Shroma Oü

Shroma Oü on käyttänyt Nor-Maalin teollisuusmaaleja konttiensa maalaukseen jo vuodesta 2017 lähtien. Yritys arvostaa erityisesti Nor-Maalin nopeaa toimitusta ja varmuutta; maali on aina saatavilla juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Tällä hetkellä Shroma maalaa mm. Normadur 65 HS:llä.

Shroma Oü: Monipuolista konttivalmistusta Virossa

Shroma Oü on virolainen, dynaamisesti kehittyvä tuotantoyhtiö, jonka päätoimiala on valmistaa ja asentaa erilaisia ​​metallirakenteita. Vuonna 2007 perustettu yritys tekee myös alihankintatöitä mm. kaivos-, maatalous- ja rakennusaloille – sekä Virossa että ulkomailla. Yritys työllistää tällä hetkellä 127 henkilöä.

Yrityksellä on kaksi tehdasta Virossa, toinen Kiviõlissä, jossa valmistetaan kontteja sekä toinen Ahtmessa, jossa valmitetaan sekä kontteja että muita teollisuusrakenteita. Yrityksellä on 4000 m2 tuotantotilaa ja 2000 m2 varastotilaa, koneet ja laitteet monipuoliseen tuotantoon sekä hiekkapuhallus- ja maalaustilat.

Shroman tarjoaa laajan valikoiman teräskontteja eri käyttötarkoituksiin. Shroman tuotevalikoimaan kuuluvat sekä standardikokoiset että räätälöidyt kontit, jotka palvelevat monipuolisesti teollisuuden, rakentamisen, logistiikan ja varastoinnin tarpeita. Tuotteet on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, kohteen mukaan sekä korroosiota että kemikaaleja. Yrityksen kilpailuetu on tuotteiden korkea laatu sekä nopea tuotanto ja toimitus. Päämarkkinat ovat Suomessa ja Ruotsissa.

Luotettavaa maalausta Nor-Maalin kanssa

Yhteistyö Shroman ja Nor-Maalin välillä alkoi vuonna 2017. Shroma on luottanut yhteistyön aikana Nor-Maalin laatuun sekä nopeisiin toimituksiin. Maali tulee sovitusti paikalle, kun sitä tarvitaan. Usein kontit menevät korroosioluokkaan C3 ja tyypillinen maalaussysteemi on Normadur 65 HS 100–120 µm:n kuivakalvolla. Normadur 65 HS on todettu yrityksessä toimivaksi tuotteeksi, koska se on helppokäyttöinen, kuivuu sopivassa ajassa ja on hinnaltaan järkevä. Muita yrityksen käyttämiä tuotteita ovat mm. Epocoat 21 Primer, Norecoat FD Primer sekä Jotunin tuotteista Barrier, Jotamastic 90 ja Hardtop XP.

Shroma kokee maalin tärkeimmiksi ominaisuuksiksi kuivumisnopeuden ja hinnan. Maalin on kuivuttava nopeasti, jotta tuote voidaan toimittaa pian asiakkaalle ja yritys itse pysyy lupauksessaan nopeasta tuotannosta ja toimituksesta. Tällä hetkellä konttiasiakkaat arvostavat nopeaa toimitusta. Heille esimerkiksi hyvin alhaiset VOC-pitoisuudet eivät ole vielä tärkeä asia, josta olisivat valmiita maksamaan lisää.

Nor-Maalin nopeilla maalitoimituksilla tehokas tuotanto Shromalle

Shroman valmistamia ja maalaamia kontteja.

Nor-Maalin nopeilla maalitoimituksilla tehokas tuotanto Shromalle
Nor-Maalin nopeilla maalitoimituksilla tehokas tuotanto Shromalle

Lisää referenssejä: