Pohjanmaan Tiekoneet Oy:n ammattikäyttöön suunnitellut Snow-Line tuotteet pintakäsitellään Nor-Maalin Normafine HS kertamaalilla

snow-line.fi

Pohjanmaan Tiekoneet Oy valmistaa Snow-Line lumiauroja

Vuodesta 1987 alkaen valmistetut Snow-Line tuotteet on suunniteltu vaativaan ammattilaiskäyttöön. Pohjanmaan Tiekoneet on valmistanut Snow-Line tuoteperheen tuotteita vuodesta 2015 lähtien, jolloin he ostivat ko. tuotteen oikeudet.

Vuosien valmistuskokemuksen ja ammattilaisten kehitysideoiden pohjalta tuotteita on uudistettu sekä kehitetty vastaamaan paremmin pohjoisten teiden haasteita. ”Aurat on suunniteltu myötäilemään tien kallistumia keskikiekon vapaan liikkuvuuden ansiosta. Työntörunko on suunniteltu estämään auran pomppiminen aurattaessa, mikä lisää aurausmukavuutta ja parantaa työnjälkeä”, kertoo Pohjanmaan Tiekoneet Oy:n toimitusjohtaja Tapio Majaharju.

Snow-Line tuoteperheestä löytyy ratkaisuja erityyppisten teiden auraukseen, hiekoittimia, katupesureita ja säiliöitä asennettavaksi kuorma-autoihin, pyöräkuormaajiin ja traktoreihin. ”Meillä on osaava henkilöstö ja yhdessä asiakkaidemme kanssa mietimme jatkuvasti uusia ratkaisuja. Yksi hieno esimerkki tästä on reunantäyttölaite, jolla murske tai sepeli saadaan levitettyä nopeammin asfaltin ja ojan väliin. Tämä jouduttaa teiden korjausurakkaa ja lopputulos on siistimpi”, Majaharju jatkaa.

Snow-Line lumiaurat pintakäsitellään Nor-Maalin Normafine HS:llä

Normafine HS polyuretaanimaalia voidaan käyttää metallipinnoilla rasitusluokissa C2-C3 kiiltonsa säilyttävänä ja kulutusta kestävänä kertamaalina (DTM), mutta se soveltuu myös pintamaaliksi rasitusluokkiin C2-C5 eri pohjamaalien päälle sekä huoltomaaliksi vanhojen maalien päälle. ”Normafine HS:stä meillä on tarjota hyvin peittävät värilliset perusmaalit esim. keltaisiin Snow-Line auroihin”, kertoo Nor-Maalin tekninen myyjä Marko Patrikainen.

Snow-Line lumiauroissa maalaussysteemi on 1 x 160-200 µm DFT. Melko paksusta kalvonpaksuudesta huolimatta Normafine HS kuivuu hyvin ja maalatut kappaleet voidaan kasata jo seuraavana päivänä. ”Normafine HS on osoittautunut erinomaiseksi tuotteeksi, koska se muodostaa kiiltävän ja kulutusta kestävän maalipinnan, joka on helppo pitää puhtaana”, Majaharju kiittelee maalin suorituskykyä.

Yhteistyötä jo vuosia – palvelu on pelannut hyvin.

Nor-Maalin ja Pohjanmaan Tiekoneiden välinen yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2008. ”Normafine HS polyuretaanimaalin lisäksi, jolla pintakäsittelemme Snow-Line tuotteet, käytämme myös Epocoat 21 Primer epoksipohjamaalia sekä Normadur HB polyuretaanipintamaalia hitsaus-ja alihankinnan kautta tuleviin projekteihin. Tuotteitamme valmistetaan ympäri vuoden, näin kesäkuumallakin, ja Nor-Maalin palvelu pelaa ympäri vuoden. Hinta on myös kilpailukykyinen”, Majaharju päättää.

Faktoja pinnan takaa: NORMAFINE HS

  • TÄYSKIILTÄVÄ, KORKEAKUIVA-AINEPITOINEN AKRYYLIPOLYURETAANIMAALI
  • KÄY SEKÄ PINTA- ETTÄ KERTAMAALIKSI
  • TERÄSRAKENTEET JA TUOTEMAALAUS KERTAMAALINA RASITUSLUOKISSA C2-C3
  • KUIVA-AINETILAVUUS: 70%
  • VOC-ARVO: 270 G/L
  • SEKOITUSSUHDE: 4:1
  • KÄYTTÖAIKA: 45 MIN
  • SAATAVILLA RAL-, NCS S-, KY- JA SSG-SÄVYISSÄ
Snow-Line tuotteet pintakäsitellään Nor-Maalin Normafine HS:llä

Snow-Line tuotteet pintakäsitellään Nor-Maalin Normafine HS:llä.

Pohjanmaan Tiekoneet Oy:n Tapio Majaharju ja Nor-Maalin Marko Patrikainen.

”Normafine HS on osoittautunut erinomaiseksi tuotteeksi, koska se muodostaa kiiltävän ja kulutusta kestävän maalipinnan, joka on helppo pitää puhtaana.”

Snow-Line tuotteet pintakäsitellään Nor-Maalin Normafine HS:llä

Lisää referenssejä: