AJ&J Service luottaa Nor-Maalin toimitusvarmuuteen

 

 

 

 

 

AJ&J Service Oy

AJ&J Servicen ja Nor-Maalin yhteistyö alkoi vuonna 2001. Toimivien tuotteiden lisäksi AJ&J Service arvostaa Nor-Maalin toiminnassa hyvää toimitusvarmuutta sekä välitöntä palvelua ja teknistä tukea.

AJ&J Servicen taustaa

Vuonna 2001 perustettu AJ&J Service Oy täyttää kuluvana vuonna 20 vuotta. Jo toiminnan alusta lähtien AJ&J Service on tarjonnut kokonaisvaltaista, asiakkaan tarpeiden mukaan suunniteltua teräksen pintakäsittelyalan osaamista ja palvelua. Märkämaalaus- ja palosuojamaalauspalveluja tuottavat pintakäsittelylaitokset sijaitsevat Parkanossa ja Kauhajoella. Yrityksen toiminta-alueena on koko Suomi ja pääyhteistyökumppanien kanssa palvellaan myös ulkomaisia asiakkaita. Palvelut soveltuvat sekä raskaan konepajateollisuuden että rakennusteollisuuden käyttöön.

AJ&J Service on erikoistunut suurien teräsrakenteiden pintakäsittelyyn sekä korroosionesto- että palosuojamaalauksessa. Teräsrakenteen maksimikoko: korkeus 6 m, pituus 50 m, leveys 12 m. Yritys on ollut mukana monissa suurissa rakennushankkeissa, viimeisimpinä mm. Kauppakeskus Redi, Mall of Tripla sekä Ratinan kauppakeskus.

AJ&J Service Oy:n omistaja ja perustaja Jaakko Marttila on ollut pintakäsittelyalalla jo vuodesta 1972. Hän toimii edelleen hallituksen puheenjohtajana ja vanhempana neuvonantajana, mutta ei enää osallistu päivittäiseen toimintaan pintakäsittelylaitoksilla. Varatoimitusjohtaja Mikko Mahkonen on ottanut vetovastuun yrityksen päivittäisestä toiminnasta.

Teräsrakenteiden maalausta Parkanossa.

”Tärkein asia AJ&J Servicelle on toimitusvarmuus ja tähän ”huutoon” Nor-Maali on vastannut”

Yhteistyössä Nor-Maalin kanssa – toimitusvarmuutta ja helppoa maalattavuutta

AJ&J Service on yrityksen alusta alkaen tehnyt yhteistyötä Nor-Maalin kanssa. ”Tärkein asia AJ&J Servicelle on toimitusvarmuus ja tähän ”huutoon” Nor-Maali on vastannut”, kertoo yrityksen varatoimitusjohtaja Mikko Mahkonen. ”Myös tekninen tuki ja välitön palvelu saavat ison kiitoksen, asioita mitkä eivät nykypäivänä ole itsestäänselvyyksiä!”

AJ&J Service on käyttänyt vuodesta 2001 saakka Nor-Maalin korroosionestomaaleja, pääasiassa polyuretaanipinta- ja kertamaaleja sekä epoksipohjamaaleja. Yritys arvostaa tuotteiden helppoa maalattavuutta. AJ&J Servicen eniten käyttämä tuote on yksikertapolyuretaanimaali Normadur 65 HS. Läpimenoaika on tärkeässä osassa tuotannon sujuvuudessa, tässä auttaa mm. nopeasti kuivuva epoksipohjamaali Nor E-Primer.

Jatkuvaa kehittämistä

Sekä AJ&J Service että Nor-Maali kehittävät toimintaansa jatkuvasti ja toimivat sertifioidun laatujärjestelmän mukaisesti. Lisäksi yritykset uskovat samoihin perusarvoihin asiakassuhteissaan. Tämä luo hyvän perustan yhteistyölle.

Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu prosessi on AJ&J Servicen maalaamoissa tuottaman korkealaatuisen pinnan perusta. Osaava, ammattitaitoinen ja kehitysmyönteinen henkilöstö takaa laadukkaat pintakäsittelypalvelut sekä asiakaslähtöisesti että ISO 9001:2015 sertifioidun laatujärjestelmän mukaisesti. Yrityksessä suoritetaan myös EN 1090 auditointi.

AJ&J Servicen toiminnan perusarvoja ovat joustava ja yksilöllinen asiakaspalvelu sekä pitkäjänteinen ja luottamuksellinen kumppanuussuhde. Toiminta on alusta asti perustunut jatkuvan parantamisen malliin ja AJ&J Service haluaa jatkossakin kehittyä yrityksenä sellaiseksi, että heidän kanssaan tehty yhteistyö ei merkitse asiakkaalle vain tyytyväisyyttä, vaan myös kilpailukyvyn paranemista ja lisäarvoa. Ainoastaan yhteistyöllä saavutettu lopputulos voi AJ&J Servicen mielestä olla täydellinen.

AJ&J Servicen ja Nor-Maalin yhteistyö alkoi vuonna 2001

AJ&J Service Oy:n varatoimitusjohtaja Mikko Mahkonen.

Lisää referenssejä: