Euran Pintakäsittely maalaa Nor-Maalin Normafine 40 HS:llä

Euran Pintakäsittely

Euran Pintakäsittely Oy on erikoistunut teräsrakenteiden korkealaatuisiin hiekkapuhallus- ja maalaustöihin. Nor-Maalin ja Euran Pintakäsittelyn yhteistyö on kestänyt jo 15 vuotta ja näiden vuosien aikana Nor-Maali on toimittanut maalit useisiin yrityksen projekteihin. Tällä hetkellä Euran Pintakäsittely maalaa mm. Normafine 40 HS:llä.

Euran Pintakäsittely Oy

Euran Pintakäsittely Oy aloitti toimintansa Eurassa vuonna 1983. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja on Jaakko Virtanen, mutta nykyisin pintakäsittelyä luotsaa hänen poikansa Mika Virtanen.

Euran Pintakäsittely on erikoistunut erilaisten teräsrakenteiden korkealaatuisiin hiekkapuhallus- ja maalaustöihin. Pintakäsiteltäviä kohteita ovat mm. teräsrakenteet, säiliöt sekä koneet ja laitteet. Yrityksen tilavassa maalaamossa pystyy pinnoittamaan suurempiakin kappaleita.

Pintakäsittelytöiden lisäksi yritys tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa kuljetuspalvelua myös erikoiskohteille.

Euran Pintakäsittely maalaa Nor-Maalin Normafine 40 HS:llä

Nor-Maalin maaleilla

Euran Pintakäsittely on maalannut Nor-Maalin teollisuusmaaleilla jo 15 vuotta. Näiden vuosien aikana he ovat käyttäneet useita tuotteita sekä Nor-Maalin että Jotunin valikoimasta. Pintakäsiteltävään kappaleeseen on aina löytynyt sopiva maali.

Euran Pintakäsittely käyttää Nor-Maalin tuotteita, koska maalit on saanut aina nopealla toimituksella luotettavasti. Iltapäivällä tilatun maalin saa käyttöön jo seuraavana aamuna. Tämä on auttanut heitä toimittamaan pintakäsitellyn tuotteen asiakkaalle nopeassa aikataulussa.

”Myös teknistä tukea ja neuvontaa on aina saanut tarvittaessa. Jos on ollut jotain kysyttävää, Nor-Maali on aina auttanut”, sanoo Mika Virtanen.

Normafine 40 HS nopeuttaa läpimenoa

Nor-Maalin maalit ovat käyttäjäystävällisiä. Niitä on helppo maalata ja maalipinnasta tulee tasainen, kuten tällä hetkellä käytössä olevalla Normafine 40 HS maalilla. Tuotetta käytetään pääasiassa yksikertamaalina, kuten Euran Pintakäsittely heidän tämän hetkisessä projektissaan. Pohjamaalin jäädessä pois läpimenoaika lyhenee merkittävästi. Maali kuivuu nopeasti, joten myös korjausmaalauksen tarve on pieni.

Mika Virtanen on erittäin tyytyväinen Normafine 40 HS:n maalausominaisuuksiin: ”Tuote ei valu suurillakaan kalvonpaksuuksilla, joten sillä pystyy maalaamaan kerralla halutun kerrospaksuuden.”

Myös pinnanlaatu on todella tasainen. ”Tällä tuotteella pystyy jatkamaan kappaleen maalausta helposti myös myöhemminkin, koska maalipintoihin ei jää minkäänlaista rajaa. Uusi maalipinta sulautuu vanhempaan pintaan loistavasti”, hän kiittelee tuotetta.

Maalin hyvä peittokyky on ollut yksi syy tuotevalintaan. Maalattava kappale saa peittävän ja tasaisen pinnan jo 100 µm kalvonpaksuudella.

Euran Pintakäsittely maalaa Nor-Maalin Normafine 40 HS:llä

Euran Pintakäsittely maalaa Nor-Maalin Normafine 40 HS:llä.

Normafine 40 HS

Normafine 40 HS on korkeakuiva-ainepitoinen, nopeasti kuivuva puolikiiltävä polyuretaanimaali, joka sisältää ruosteenestopigmenttejä. Tuotetta voidaan käyttää kertamaalina suoraan metallille rasitusluokissa C2-C3 helposti maalattavissa teräsrakenteissa ja laitteissa tai pintamaalina rasitusluokissa C2-C5 eri pohjamaalien päälle.

Normafine 40 HS on käyttäjäystävällinen tuote: sen ruiskutusviuhka on tasainen ja ruiskutussumua syntyy vähän. Tuote muodostaa mekaanista rasitusta kestävän maalikalvon ja se antaa loistavan säänkeston. Normafine 40 HS säilyttää erinomaisesti värin ja kiillon.

Faktoja pinnan takaa: NORMAFINE 40 HS

  • TERÄSRAKENTEET JA TUOTEMAALAUS
  • KUIVA-AINETILAVUUS 66%
  • VOC: 300 G/L
  • SEKOITUSSUHDE: 9:1
  • KÄYTTÖAIKA: 1 H 30 MIN
  • SAATAVILLA RAL-, NCS S-, KY- JA SSG-SÄVYISSÄ
Euran Pintakäsittely maalaa Nor-Maalin Normafine 40 HS:llä

Lisää referenssejä: