Etsitkö ympäristöystävällisempää teollisuusmaalia, jolta löytyy ACT-hyväksyntä? Nor-Maalin Normadur Aqua DTM ja Akvanor 100 SG täyttävät ACT-vaatimukset.

23/4/2021

Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Normadur Aqua DTM ja Akvanor 100 SG ovat hyväksyttyjä ja sertifioituja ACT Volvo STD 423-0014 rev. 6 vaatimusten mukaisesti.

ACT-standardi määrittelee nopeutetun korroosiotestimenetelmän, jota käytetään arvioitaessa metallien korroosionkestävyyttä ympäristöissä, joissa kloridi-ionien vaikutus on merkittävä. Kloridi-ioninen pääasialliset lähteet ovat meriveden natriumkloridi tai maantiesuola. Standardissa määritetään testimenettely, jota käytetään nopeutetun korroosiotestin suorittamisessa todellisten korroosio-olosuhteiden simuloimiseksi hallitusti.

ACT-standardi on käytössä useissa vaativissa teollisissa maalauskohteissa, kuten koneissa ja laitteissa (ACE & OEM).

Normadur Aqua DTM

NORMADUR AQUA DTM

Faktoja pinnan takaa

 • VESIOHENTEINEN TÄYSKIILTÄVÄ POLYURETAANIMAALI
 • KERTAMAALI (direct-to-metal)
 • KUIVA-AINETILAVUUS 54 %
 • SEKOITUSSUHDE 6:1 TILAVUUTENA
 • VOC 99 g / L
 • 3 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
 • 200 µm DFT BLISTER-FREE THICKNESS
 • ERINOMAINEN UV-KESTO

AKVANOR 100 SG

Faktoja pinnan takaa

 • VESIOHENTEINEN PUOLIKIILTÄVÄ AKRYYLIMAALI
 • KERTAMAALI (direct-to-metal)
 • KUIVA-AINETILAVUUS 49 %
 • YKSIKOMPONENTTINEN
 • VOC 40 g / L
 • HELPPOKÄYTTÖINEN
 • NOPEASTI KUIVUVA

Normadur Aqua DTM ja Akvanor 100 SG ovat saatavilla varastotuotteina nyt heti. Kumpikin tuote on sävytettävissä mm. RAL– ja NCS S-sävyihin.

Lisätietoja tuotteista myynnistämme.

Perävaunun ruiskutus Normadur Aqua DTM -maalilla

Nor-Maalin toimittamat korroosionestomaalit suojaavat Mein Schiff 7 loistoristeilijän teräsosia

10/7/2024 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Mein Schiff 7 valmistui kesäkuun alussa. Aluksen teräspinnat suojattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin korkealaatuisilla korroosionestomaaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Jotacote Universal N10 sekä Hardtop AX.

Nor-Maali on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa – hiilijalanjälki laskettu

10/7/2024 Nor-Maali on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa, joka käynnistyi tammikuussa 2024. Nor-Maali on yksi 218 yrityksestä, jotka valittiin mukaan ohjelmaan. Nor-Maalin hiilijalanjälki scope 1&2 osalta on laskettu.

Kavamet – Lisää tehokkuutta investoinneilla ja Normathane 50 FD:llä

13/6/2024 Konepaja Kavamet on tehnyt merkittäviä investointeja tuotantonsa kehittämiseksi rakentamalla uuden teräsraepuhaltamon ja maalaamon. Myös yrityksen käyttämä Normathane 50 FD polyuretaanipintamaali on tuonut prosessiin monia hyötyjä.

Normafloor Aqua – betonipintojen vesiohenteinen suojaaja

13/6/2024 Normafloor Aqua on Nor-Maalin vesiohenteinen epoksimaali, CE-merkitty ja M1-hyväksytty ratkaisu betonilattioille. Normafloor Aqua on loistava valinta julkisten tilojen, varastojen, kellareiden, autotallien, jäähallien, tehdaslaitoksien sekä paperikonehallien lattioihin.

Nor-Maalin kotimaan myyntiosasto tarjoaa nopeaa ja ammattitaitoista palvelua

10/6/2024 Nor-Maali Oy:n kotimaan myyntitiimi tarjoaa asiantuntevaa palvelua teollisuusmaalien alalla. Myyntipäällikkö Vesa Kolehmainen johtaa tiimiä, johon kuuluvat Marko Patrikainen, Niko Kallio, Juhani Korajoki, Pasi Hippeläinen ja Ilia Stefanov. Tiimi painottaa yhteistyötä sekä nopeaa ja laadukasta asiakaspalvelua, mukautuen asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Nor-Maali arvostaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka heijastavat molemminpuolista luottamusta.