Etsitkö ympäristöystävällisempää teollisuusmaalia, jolta löytyy ACT-hyväksyntä? Nor-Maalin Normadur Aqua DTM ja Akvanor 100 SG täyttävät ACT-vaatimukset.

23/4/2021

Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Normadur Aqua DTM ja Akvanor 100 SG ovat hyväksyttyjä ja sertifioituja ACT Volvo STD 423-0014 rev. 6 vaatimusten mukaisesti.

ACT-standardi määrittelee nopeutetun korroosiotestimenetelmän, jota käytetään arvioitaessa metallien korroosionkestävyyttä ympäristöissä, joissa kloridi-ionien vaikutus on merkittävä. Kloridi-ioninen pääasialliset lähteet ovat meriveden natriumkloridi tai maantiesuola. Standardissa määritetään testimenettely, jota käytetään nopeutetun korroosiotestin suorittamisessa todellisten korroosio-olosuhteiden simuloimiseksi hallitusti.

ACT-standardi on käytössä useissa vaativissa teollisissa maalauskohteissa, kuten koneissa ja laitteissa (ACE & OEM).

Normadur Aqua DTM

NORMADUR AQUA DTM

Faktoja pinnan takaa

 • VESIOHENTEINEN TÄYSKIILTÄVÄ POLYURETAANIMAALI
 • KERTAMAALI (direct-to-metal)
 • KUIVA-AINETILAVUUS 54 %
 • SEKOITUSSUHDE 6:1 TILAVUUTENA
 • VOC 99 g / L
 • 3 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
 • 200 µm DFT BLISTER-FREE THICKNESS
 • ERINOMAINEN UV-KESTO

AKVANOR 100 SG

Faktoja pinnan takaa

 • VESIOHENTEINEN PUOLIKIILTÄVÄ AKRYYLIMAALI
 • KERTAMAALI (direct-to-metal)
 • KUIVA-AINETILAVUUS 49 %
 • YKSIKOMPONENTTINEN
 • VOC 40 g / L
 • HELPPOKÄYTTÖINEN
 • NOPEASTI KUIVUVA

Normadur Aqua DTM ja Akvanor 100 SG ovat saatavilla varastotuotteina nyt heti. Kumpikin tuote on sävytettävissä mm. RAL– ja NCS S-sävyihin.

Lisätietoja tuotteista myynnistämme.

Perävaunun ruiskutus Normadur Aqua DTM -maalilla

Nor-Maalin vesiohenteiset teollisuusmaalit uudistavat teollista maalausta

26/10/2023 Vesiohenteiset teollisuusmaalit ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja perinteisille liuotinohenteisille maaleille. Niiden suosio on vähitellen kasvanut teollisuusmaalauksessa, jossa on tärkeää minimoida VOC-päästöt. Metallipinnoille tarkoitetut vesiohenteiset teollisuusmaalit tarjoavat useita etuja käyttäjille.

Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM on säänkestävä vaihtoehto korroosionestomaalaukseen – ilman isosyanaattia

27/9/2023 Norecryl Aqua DTM on Nor-Maalin uusi vesiohenteinen 2-komponenttinen akryylikertamaali, jossa yhdistyvät epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto. Tämä ympäristöystävällinen kertamaali on myös käyttäjäturvallinen tuote, koska se ei sisällä isosyanaattia.

Heurekan kevyen liikenteen silta korjausmaalattiin Nor-Maalin SILKO-maalausjärjestelmällä

26/9/2023 Korroosiotyö Korkal on korjausmaalannut Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Heurekan kevyen liikenteen sillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.

Uudenkaupungin Työvene rakentaa imuruoppaajaa Puolaan

8/9/2023 Uudenkaupungin Työvene rakentaa tällä hetkellä Puolaan toimitettavaa imuruoppaajaa. Teräsalus maalataan Nor-Maalin toimittamilla Jotunin maaleilla. Päätuotteena maalauksissa on Jotacote Universal S120, jonka avulla VOC-päästöt pystytään pitämään alhaisina. 

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin: Tinter Jönköping

4/9/2023 Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas – Tinter Jönköping. Nyt voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin Jönköpingin alueella. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla Ruotsissa jo 12 jälleenmyyjältä.