Nor-Maalin teollisuusmaalien uutena jälleenmyyjänä Ruotsissa on aloittanut Swepa Stockholm

7/7/2023

Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas – Swepa Stockholm. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat nyt entistä laajemmin saatavilla, kun Swepa Stockholm liittyy osaksi Nor-Maalin verkostoa, joka kattaa jo 11 jälleenmyyjää Ruotsissa.

Nor-Maali on iloinen voidessaan esitellä Swepa Stockholmin uutena jälleenmyyjänään. Heidän mukaantulonsa vahvistaa Nor-Maalin maalien saatavuutta Ruotsissa, palvellen erityisesti Skogåsta Tukholman alueen asiakkaita.

Swepa AB – Vi kan färg

Swepa Stockholm on yksi Swepa AB:n toimipisteistä – maaleja myyvän yrityksen, jolla on erityinen asiantuntemus teollisuus- ja marinemaaleista. Swepa AB:lla on kolme toimipaikkaa: Linköping, jossa sijaitsee yrityksen pääkonttori, sekä Skogås ja Eskilstuna. Linköpingin ja Eskilstunan Mälardalenin toimipisteet ovat jo aikaisemmin tehneet yhteistyötä Nor-Maalin kanssa.

Swepa AB:llä on vankka yli 40 vuoden kokemus maaliteollisuudesta. Yritys on toiminut maaliteollisuudessa 1980-luvun puolivälistä saakka eri muodoissa; teollisuusmaalien, automaalien, kiinteistöhuollon, puupintojen maalien sekä tarvikkeiden kanssa. Heidän valikoimansa koostuu korkealaatuisista tuotteista, jotka ovat testattu ja todettu kestäviksi myös vaativissa olosuhteissa.

Kuvassa vasemmalla Mats Lundberg Swepa Mälardalenista ja Harald Lacis Swepa Stockholmista.

Nor-Maalin jälleenmyyjät Skandinaviassa

Nor-Maalilla on 12 jälleenmyyjää Skandinaviassa:

Nor-Maalin teollisuusmaalien uusi jälleenmyyjä Swepa Stockholm

Toivotamme Swepa Stockholmin tervetulleeksi Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon! Tämän ammattimaisten jälleenmyyjien ketjun sekä oman Enköpingissä sijaitsevan varaston avulla voimme palvella asiakkaita tehokkaasti ja nopeasti Ruotsissa!

Lisätietoja Markku Tuomiselta tai Mikael Vårstrandilta.

Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM on säänkestävä vaihtoehto korroosionestomaalaukseen – ilman isosyanaattia

27/9/2023 Norecryl Aqua DTM on Nor-Maalin uusi vesiohenteinen 2-komponenttinen akryylikertamaali, jossa yhdistyvät epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto. Tämä ympäristöystävällinen kertamaali on myös käyttäjäturvallinen tuote, koska se ei sisällä isosyanaattia.

Heurekan kevyen liikenteen silta korjausmaalattiin Nor-Maalin SILKO-maalausjärjestelmällä

26/9/2023 Korroosiotyö Korkal on korjausmaalannut Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Heurekan kevyen liikenteen sillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.

Uudenkaupungin Työvene rakentaa imuruoppaajaa Puolaan

8/9/2023 Uudenkaupungin Työvene rakentaa tällä hetkellä Puolaan toimitettavaa imuruoppaajaa. Teräsalus maalataan Nor-Maalin toimittamilla Jotunin maaleilla. Päätuotteena maalauksissa on Jotacote Universal S120, jonka avulla VOC-päästöt pystytään pitämään alhaisina. 

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin: Tinter Jönköping

4/9/2023 Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas – Tinter Jönköping. Nyt voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin Jönköpingin alueella. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla Ruotsissa jo 12 jälleenmyyjältä.

Nor-Maalin kertamaaleilla aika- ja kustannussäästöjä

15/8/2023 Perinteisesti teollisuusmaalauksessa maalaussysteemit on toteutettu kahden kerroksen maalauksella. Pohjamaalilla on luotu korroosioestokyky ja pintamaalilla haluttu ulkonäkö. Kertamaalijärjestelmien käyttö on kuitenkin yleistymässä, sillä ne tarjoavat säästöjä sekä ajassa että kustannuksissa.