Nor-Maalille on myönnetty ISO 45001 -sertifikaatti

29/4/2024

Nor-Maali Oy:n työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä on nyt ISO 45001 -sertifioitu. ISO 45001 -sertifikaatin myöntäminen on konkreettinen osoitus pitkäjänteisestä ja tehokkaasta työstä, jota Nor-Maalissa on tehty vuosien ajan työterveys- ja työturvallisuusasioiden parissa.

Työterveys- ja työturvallisuuskulttuuri Nor-Maalissa

ISO 45001 -sertifikaatin myöntäminen edellyttää, että yrityksellä on selkeät prosessit ja käytännöt, jotka edistävät työntekijöiden turvallisuutta ja terveyttä. Nor-Maalin tapauksessa tämä korostaa yrityksen pitkäaikaista sitoutumista työntekijöidensä hyvinvointiin, mikä on ollut aina keskeinen osa yrityksen toimintakulttuuria. Uusi sertifikaatti vahvistaa entisestään tätä sitoutumista.

Sertifikaatin saavuttamisen takana on ollut järjestelmällinen ja jatkuva pyrkimys työympäristön ja työolosuhteiden turvallisuuden parantamiseen. Tämä sisältää riskien tunnistamisen, arvioinnin ja hallinnan sekä turvallisuuskulttuurin vahvistamisen koko organisaatiossa. Tavoitteellinen lähestymistapa varmistaa, että turvallisuustoimet ovat kohdennettuja ja tehokkaita, ja että kaikki työntekijät ovat mukana luomassa turvallisempaa työpaikkaa.

Nor-Maalille on myönnetty ISO 45001 -sertifikaatti

Nor-Maalille on myönnetty ISO 45001 -sertifikaatti.

ISO 45001 standardi

ISO 45001 on kansainvälinen standardi, joka määrittelee työterveys- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmien vaatimukset. Se auttaa organisaatioita parantamaan työntekijöiden turvallisuutta, vähentämään työpaikalla tapahtuvia onnettomuuksia ja luomaan paremman ja turvallisemman työympäristön. Standardi sisältää ohjeet riskien arvioinnille ja hallinnalle sekä vaatimukset sidosryhmien osallistumiselle, mikä tekee siitä kattavan työkalun työterveyden ja -turvallisuuden systemaattiseen hallintaan.

”Sertifioitu työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmämme osoittaa, että Nor-Maalissa panostetaan turvallisuusasioihin”, sanoo HSEQ-päällikkö Elina Syrjä. ”Auditoinnissa käymme läpi toiminnan eri osa-alueet tarkasti. Tämä on samalla loistava tilaisuus arvioida menetelmien toimivuus ja pohtia mahdollisia kehitystarpeita. Maalia valmistavana yrityksenä tehdasympäristön huomioimisen lisäksi teemme paljon työtä mm. kemikaalien turvallisen käsittelyn eteen”, lisää Elina Syrjä.

Integroitu johtamisjärjestelmä

Työterveysturvallisuusjärjestelmä yhdessä laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmien kanssa tekee Nor-Maalista entistä vastuullisemman toimijan. Yhdessä nämä sertifikaatit, ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001, muodostavat vankan perustan, joka takaa, että Nor-Maali Oy on sitoutunut laadukkaaseen, ympäristöystävälliseen ja turvalliseen toimintaan.

Jatkamme työtämme turvallisten työolosuhteiden ylläpitämiseksi, ja ISO 45001 -sertifikaatti inspiroi meitä edelleen kehittämään toimintaamme tulevaisuudessa.

Lisätietoja: HSEQ-päällikkö Elina Syrjä

 

ISO 45001 -SERTIFIKAATTI

ISO 9001 -SERTIFIKAATTI

ISO 14001 -SERTIFIKAATTI

Nor-Maalin toimittamat korroosionestomaalit suojaavat Mein Schiff 7 loistoristeilijän teräsosia

10/7/2024 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Mein Schiff 7 valmistui kesäkuun alussa. Aluksen teräspinnat suojattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin korkealaatuisilla korroosionestomaaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Jotacote Universal N10 sekä Hardtop AX.

Nor-Maali on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa – hiilijalanjälki laskettu

10/7/2024 Nor-Maali on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa, joka käynnistyi tammikuussa 2024. Nor-Maali on yksi 218 yrityksestä, jotka valittiin mukaan ohjelmaan. Nor-Maalin hiilijalanjälki scope 1&2 osalta on laskettu.

Kavamet – Lisää tehokkuutta investoinneilla ja Normathane 50 FD:llä

13/6/2024 Konepaja Kavamet on tehnyt merkittäviä investointeja tuotantonsa kehittämiseksi rakentamalla uuden teräsraepuhaltamon ja maalaamon. Myös yrityksen käyttämä Normathane 50 FD polyuretaanipintamaali on tuonut prosessiin monia hyötyjä.

Normafloor Aqua – betonipintojen vesiohenteinen suojaaja

13/6/2024 Normafloor Aqua on Nor-Maalin vesiohenteinen epoksimaali, CE-merkitty ja M1-hyväksytty ratkaisu betonilattioille. Normafloor Aqua on loistava valinta julkisten tilojen, varastojen, kellareiden, autotallien, jäähallien, tehdaslaitoksien sekä paperikonehallien lattioihin.

Nor-Maalin kotimaan myyntiosasto tarjoaa nopeaa ja ammattitaitoista palvelua

10/6/2024 Nor-Maali Oy:n kotimaan myyntitiimi tarjoaa asiantuntevaa palvelua teollisuusmaalien alalla. Myyntipäällikkö Vesa Kolehmainen johtaa tiimiä, johon kuuluvat Marko Patrikainen, Niko Kallio, Juhani Korajoki, Pasi Hippeläinen ja Ilia Stefanov. Tiimi painottaa yhteistyötä sekä nopeaa ja laadukasta asiakaspalvelua, mukautuen asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Nor-Maali arvostaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka heijastavat molemminpuolista luottamusta.