Normafloor Aqua – betonipintojen vesiohenteinen suojaaja

13/6/2024

Normafloor Aqua on Nor-Maalin vesiohenteinen epoksimaali, CE-merkitty ja M1-hyväksytty ratkaisu betonilattioille. Normafloor Aqua on loistava valinta julkisten tilojen, varastojen, kellareiden, autotallien, jäähallien, tehdaslaitoksien sekä paperikonehallien lattioihin.

Normafloor Aqua on vastuullinen valinta betonilattioille

Normafloor Aqua on suunniteltu ekologisempaa ja käyttäjäystävällisempää maalaamista varten tekniset ominaisuudet huomioiden. Alhaisen VOC-pitoisuutensa ansiosta Normafloor Aqua on turvallisempi paitsi ympäristölle myös käyttäjälleen.

Lattiapinnoitusjärjestelmämme on suunniteltu imu- ja kovabetonilattioiden suojaukseen lievää mekaanista ja kemiallista rasitusta vastaan. Normafloor Aqua sopii julkisten tilojen, varastojen, kellareiden, autotallien, jäähallien, tehdaslaitoksien sekä paperikonehallien lattioihin.

Normafloor Aqua kuivuu nopeasti

Normafloor Aqua on tarkoitettu levitettäväksi pääasiassa kahden maalikerroksen systeeminä. Ensimmäinen kerros maalia levitetään lattialle mohairtelaa tai pensseliä apuna käyttäen. Toinen kerros suositellaan tehtäväksi seuraavana päivänä, mutta kuitenkin 3–5 vuorokauden sisällä olosuhteista riippuen, jotta taataan riittävä tartunta maalikerrosten välillä. Myös pintamaalaus suoritetaan mohairtelalla tai pensselillä. Tuote sulautuu vanhempaan pintaan todella hyvin, eikä maalausrajoja huomaa juuri ollenkaan.

Normafloor Aqua kuivuu todella nopeasti. Maalattu pinta on kävelykuiva jo kuuden tunnin kuluttua. Lopputulokseksi saadaan erittäin tasainen pinta. Koska maalatusta pinnasta muodostuu erittäin kova ja kestävä, on sen puhtaanapito myös helppoa.

Normafloor Aqua tehdasympäristössä

Normafloor Aqua sopii useisiin kohtesiin lattiamaaliksi. Tässä kuvassa Normafloor Aqua on maalattu tehdaslaitoksen käytävälle, jossa maalaus on tehty kahden kerroksen telauksena. Kyseisessä kohteessa lattia tulee pääasiassa altistumaan trukkiliikenteen tuomalle mekaaniselle rasitukselle sekä ajoittain puhtaanapidossa käytettäville kemikaaleille.

Normafloor Aqua – betonipintojen vesiohenteinen suojaaja

Normafloor Aqua maalattuna tehdaslaitoksen käytävälle.

Tehdasympäristöjen lisäksi Normafloor Aqua on erinomainen lattiamaali myös moneen asuinkohteeseen, koska se on M1-luokiteltu. Normafloor Aqua on siis vähäpäästöinen ja sen käyttö tukee siten hyvää sisäilmaa.

Miksi valita Normafloor Aqua?

 • VESIOHENTEINEN JA VÄHÄPÄÄSTÖINEN VALINTA BETONILATTIOILLE
 • CE-MERKITTY
 • M1-LUOKITELTU
 • KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN – LÄHES HAJUTON
 • NOPEASTI KUIVUVA

FAKTOJA PINNAN TAKAA: Normafloor Aqua

 • PUOLIKIILTÄVÄ, VESIOHENTEINEN EPOKSIMAALI BETONILATTIOILLE
 • KUIVA-AINETILAVUUS 46 %
 • VOC-ARVO 55 G/L
 • SEKOITUSSUHDE 4:1
 • 1,5 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
 • VAKIOSÄVYT: RAL 7032, RAL 7035, RAL 7038. MUITA SÄVYJÄ RAJOITETUSTI.

Lisätietoja tuotteesta myynnistämme.

Nor-Maalin toimittamat korroosionestomaalit suojaavat Mein Schiff 7 loistoristeilijän teräsosia

10/7/2024 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Mein Schiff 7 valmistui kesäkuun alussa. Aluksen teräspinnat suojattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin korkealaatuisilla korroosionestomaaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Jotacote Universal N10 sekä Hardtop AX.

Nor-Maali on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa – hiilijalanjälki laskettu

10/7/2024 Nor-Maali on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa, joka käynnistyi tammikuussa 2024. Nor-Maali on yksi 218 yrityksestä, jotka valittiin mukaan ohjelmaan. Nor-Maalin hiilijalanjälki scope 1&2 osalta on laskettu.

Kavamet – Lisää tehokkuutta investoinneilla ja Normathane 50 FD:llä

13/6/2024 Konepaja Kavamet on tehnyt merkittäviä investointeja tuotantonsa kehittämiseksi rakentamalla uuden teräsraepuhaltamon ja maalaamon. Myös yrityksen käyttämä Normathane 50 FD polyuretaanipintamaali on tuonut prosessiin monia hyötyjä.

Nor-Maalin kotimaan myyntiosasto tarjoaa nopeaa ja ammattitaitoista palvelua

10/6/2024 Nor-Maali Oy:n kotimaan myyntitiimi tarjoaa asiantuntevaa palvelua teollisuusmaalien alalla. Myyntipäällikkö Vesa Kolehmainen johtaa tiimiä, johon kuuluvat Marko Patrikainen, Niko Kallio, Juhani Korajoki, Pasi Hippeläinen ja Ilia Stefanov. Tiimi painottaa yhteistyötä sekä nopeaa ja laadukasta asiakaspalvelua, mukautuen asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Nor-Maali arvostaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka heijastavat molemminpuolista luottamusta.

Lisää EPD-ympäristöselosteita Nor-Maalin vesiohenteisille tuotteille

6/6/2024 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Epocoat Aqua Primer ja Norecryl Aqua DTM ovat saaneet EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä seitsemällä liuotinohenteisella maalilla.