Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut

29/10/2020

Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut palvelemaan kasvavaa venäläistä asiakaskuntaa.

Nor-Maali aloitti viennin Venäjälle jo vuosia sitten. Yhteistyö Pietarissa toimivan jälleenmyyjän Amesin kanssa alkoi vuonna 2003. Toiminta Venäjällä laajeni vuonna 2017, kun Pihkovaan avattiin oma tehdas yhdessä Amesin kanssa.

Nor-Maali tarjoaa Venäjän markkinoille ratkaisuja teräsrakenteisiin, tuotemaalaukseen, siltoihin, säiliöihin sekä lattioihin. Venäjän sisämarkkinoille uutena tuoteryhmänä tuotannossa ovat pinnoiteratkaisut kaasu- ja öljyputkiin. Venäjällä myytäviä tuoteryhmiä ovat epoksit ja polyuretaanit sekä alkydit ja akryylit. Suurin osa tuotteista valmistetaan Pihkovassa. Vain pieni osa lähtee vientinä Lahdesta.

Venäjänkieliset verkkosivut avattiin tukemaan teknistä neuvontaa ja myynnin kasvua. Näiltä sivuilta löytyvät Venäjän markkinoille suunnatut ratkaisut ja tuotteet sekä jälleenmyyjien ja tehtaan yhteystiedot.

Mardi Grasin teräspinnat on maalattu Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

18/1/2021 Meyer Turun telakka on luovuttanut asiakkaalleen Carnival Corporationille Mardi Gras -loistoristeilijän keskellä koronakriisiä. Teräspintojen maalit Mardi Gras -alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.

Jotacote Universal S120 maailmanlaajuisille markkinoille

23/12/2020 Jotun on lanseerannut Jotacote Universal S120:n, maailman ensimmäisen PSPC-hyväksytyn liuotinvapaan kertamaalin, maailmanlaajuisille markkinoille.

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla jo seitsemältä jakelijalta Ruotsissa

3/12/2020 Olemme jälleen laajentaneet toimintaamme ja Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla jo seitsemältä jakelijalta Ruotsissa. Olemme solmineet kaksi uutta jälleenmyyntisopimusta. Jälleenmyyjäverkostoomme ovat liittyneet Färg & Bygg i Malmö AB Malmöstä and Syntema i Arbrå AB Arbråsta.

Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa – Oma varasto Tukholmaan

29/10/2020 Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa ja on avannut oman varaston Tukholmaan. Ruotsissa olevalla varastolla pyritään nostamaan palvelutasoa ja parantamaan toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jälleenmyyjien tarpeisiin.

Oü Nor-Maali – Nopeaa palvelua Baltiassa

28/10/2020 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali perustettiin vuonna 2015 palvelemaan Baltian markkinoita. Nor-Maali haluaa tytäryhtiönsä avulla varmistaa nopean ja joustavan palvelun näillä markkinoilla. Tärkeässä osassa toimintaa ovat asiakkaiden kuunteleminen, tekninen tuki sekä käytännönläheinen neuvonta.