Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut

29/10/2020

Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut palvelemaan kasvavaa venäläistä asiakaskuntaa.

Nor-Maali aloitti viennin Venäjälle jo vuosia sitten. Yhteistyö Pietarissa toimivan jälleenmyyjän Amesin kanssa alkoi vuonna 2003. Toiminta Venäjällä laajeni vuonna 2017, kun Pihkovaan avattiin oma tehdas yhdessä Amesin kanssa.

Nor-Maali tarjoaa Venäjän markkinoille ratkaisuja teräsrakenteisiin, tuotemaalaukseen, siltoihin, säiliöihin sekä lattioihin. Venäjän sisämarkkinoille uutena tuoteryhmänä tuotannossa ovat pinnoiteratkaisut kaasu- ja öljyputkiin. Venäjällä myytäviä tuoteryhmiä ovat epoksit ja polyuretaanit sekä alkydit ja akryylit. Suurin osa tuotteista valmistetaan Pihkovassa. Vain pieni osa lähtee vientinä Lahdesta.

Venäjänkieliset verkkosivut avattiin tukemaan teknistä neuvontaa ja myynnin kasvua. Näiltä sivuilta löytyvät Venäjän markkinoille suunnatut ratkaisut ja tuotteet sekä jälleenmyyjien ja tehtaan yhteystiedot.

Jotun Hull Skating Solutions puhdistaa alusten rungot ja pienentää polttoainekustannuksia

12/7/2021 Jotun Hull Skating Solutions pitää aluksen rungon puhtaana ja minimoi siten suorituskyvyn häviöt. Samalla hiilijalanjälki pienenee.

Valmistatko teräsrakenteita Ruotsin markkinalle? Nor-Maalin teollisuusmaaleista löytyvät ratkaisut SundaHus ja Byggvarubedömningen hyväksynnöillä.

30/6/2021 Kattava valikoima Nor-Maalin teollisuusmaaleista on hyväksytty SundaHus ja Byggvarubedömningen -kriteerein.

Nor-Maalin tuotekehityskemisti Lena Ammosova kertoo vesiohenteisen epoksimaalin Norepox Aqua DTM:n kehitystyöstä

23/6/2021 Lena Ammosova työskentelee Nor-Maalin laboratoriossa tuotekehityskemistinä. Tässä artikkelissa hän kertoo vesiohenteisen kertamaalin Norepox Aqua DTM:n kehitystyöstä.

Nor-Maali vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa – Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi

10/6/2021 Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi 1.6.2021 alkaen Nor-Maalin Ruotsin organisaatioon.

Norepox Aqua DTM – vesiohenteinen epoksimaali takaa kestävyyden ympäristöystävällisesti

31/5/2021 Vaativat olosuhteet asettavat pintaa suojaavalle maalille korkeat kriteerit, eivätkä vain sen teknisille ominaisuuksille, vaan myös sen ympäristövaikutusten suhteen. Meillä onkin ilo esitellä Norepox Aqua DTM, ensimmäinen vesiohenteinen epoksimaalimme, joka paitsi vastaa ympäristöhaasteisiin myös yltää liuotinohenteisten verrokkiensa tasolle niin helppokäyttöisyydessään kuin korroosionkestävyydessään.