Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut

29/10/2020

Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut palvelemaan kasvavaa venäläistä asiakaskuntaa.

Nor-Maali aloitti viennin Venäjälle jo vuosia sitten. Yhteistyö Pietarissa toimivan jälleenmyyjän Amesin kanssa alkoi vuonna 2003. Toiminta Venäjällä laajeni vuonna 2017, kun Pihkovaan avattiin oma tehdas yhdessä Amesin kanssa.

Nor-Maali tarjoaa Venäjän markkinoille ratkaisuja teräsrakenteisiin, tuotemaalaukseen, siltoihin, säiliöihin sekä lattioihin. Venäjän sisämarkkinoille uutena tuoteryhmänä tuotannossa ovat pinnoiteratkaisut kaasu- ja öljyputkiin. Venäjällä myytäviä tuoteryhmiä ovat epoksit ja polyuretaanit sekä alkydit ja akryylit. Suurin osa tuotteista valmistetaan Pihkovassa. Vain pieni osa lähtee vientinä Lahdesta.

Venäjänkieliset verkkosivut avattiin tukemaan teknistä neuvontaa ja myynnin kasvua. Näiltä sivuilta löytyvät Venäjän markkinoille suunnatut ratkaisut ja tuotteet sekä jälleenmyyjien ja tehtaan yhteystiedot.

Tallinkin MyStar maalattiin Nor-Maalin toimittamilla maaleilla

3/1/2023 Rauma Marine Construction on luovuttanut asiakkaalleen Tallinkille MyStar –matkustaja-autolautan Helsingin ja Tallinnan väliseen liikenteeseen. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin maaleilla. Käytössä olleita tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop XPF ja Marathon IQ2.

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan!

13/12/2022 Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpana tulokkaana Sadolin Glostrup A/S. Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt myös Tanskassa.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali – nopeampaa kuivumista alhaisessa lämpötilassa

23/11/2022 Maalauskustannuksien alentamista mietitään tällä hetkellä monessa teollisuusmaalaamossa. Miten säästää energiaa, mutta kuitenkin säilyttää laatu ja nopeus? Maalauskustannuksiin voidaan vaikuttaa mm. maalin kuivumislämpötilalla ja maalaussysteemin kerroslukumäärällä. Oikeanlaisella tuotevalinnalla on siis suuri merkitys prosessin kokonaiskustannuksiin. Nykyisessä energiatilanteessa Normafine 40 HS on kustannustehokas vaihtoehto sekä pinta- että kertamaaliksi.

Carnival Celebration -loistoristeilijän teräspinnat maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

10/11/2022 Meyer Turun telakka on luovuttanut asiakkaalleen Carnival Corporationille Carnival Celebration -loistoristeilijän. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX, Baltoflake ja Chemflake Special.

Norecryl 50: säänkestävä vaihtoehto epoksimaalille – ilman isosyanaattia

14/10/2022 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.