Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut

29/10/2020

Nor-Maali on avannut venäjänkieliset verkkosivut palvelemaan kasvavaa venäläistä asiakaskuntaa.

Nor-Maali aloitti viennin Venäjälle jo vuosia sitten. Yhteistyö Pietarissa toimivan jälleenmyyjän Amesin kanssa alkoi vuonna 2003. Toiminta Venäjällä laajeni vuonna 2017, kun Pihkovaan avattiin oma tehdas yhdessä Amesin kanssa.

Nor-Maali tarjoaa Venäjän markkinoille ratkaisuja teräsrakenteisiin, tuotemaalaukseen, siltoihin, säiliöihin sekä lattioihin. Venäjän sisämarkkinoille uutena tuoteryhmänä tuotannossa ovat pinnoiteratkaisut kaasu- ja öljyputkiin. Venäjällä myytäviä tuoteryhmiä ovat epoksit ja polyuretaanit sekä alkydit ja akryylit. Suurin osa tuotteista valmistetaan Pihkovassa. Vain pieni osa lähtee vientinä Lahdesta.

Venäjänkieliset verkkosivut avattiin tukemaan teknistä neuvontaa ja myynnin kasvua. Näiltä sivuilta löytyvät Venäjän markkinoille suunnatut ratkaisut ja tuotteet sekä jälleenmyyjien ja tehtaan yhteystiedot.

Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa – Oma varasto Tukholmaan

29/10/2020 Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa ja on avannut oman varaston Tukholmaan. Ruotsissa olevalla varastolla pyritään nostamaan palvelutasoa ja parantamaan toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jälleenmyyjien tarpeisiin.

Oü Nor-Maali – Nopeaa palvelua Baltiassa

28/10/2020 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali perustettiin vuonna 2015 palvelemaan Baltian markkinoita. Nor-Maali haluaa tytäryhtiönsä avulla varmistaa nopean ja joustavan palvelun näillä markkinoilla. Tärkeässä osassa toimintaa ovat asiakkaiden kuunteleminen, tekninen tuki sekä käytännönläheinen neuvonta.

Rikon A/S toimittaa nosturin Marseillen satamaan

23/10/2020 Latvialainen nostolaitteita valmistava Rikon A/S toimittaa suuren satamanosturin Marseillen satamaan. Projektissa käytetty maalaussysteemi oli Barrier – Penguard Express ZP – Hardtop AX. Rikon A/S on latvialaisen jälleenmyyjämme Latfintexin asiakas.

Norecryl 50 – Säänkesto ja erinomainen korroosiosuoja samassa tuotteessa – ilman isosyanaattia

9/10/2020 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien viimeistelty pinta sekä säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus kysymykseen on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.

Nor-Maalin tuotteet saatavilla nyt viideltä jakelijalta ruotsissa

29/9/2020 Olemme solmineet kaksi uutta jälleenmyyntisopimusta Ruotsissa. Jälleenmyyjäverkostoomme ovat liittyneet Swepa International AB Linköpingistä sekä Tukholmassa ja Eskilstunassa toimiva Syntema.