Danube Shipping alus maalattiin Nor-Maalin tuotteilla romaniassa

1/8/2019

Nor-Maali Groupin Romanialainen jälleenmyyjä Mediator Co. Ltd. valittiin toimittajaksi huoltomaalausprojektiin Danube Shipping –operaattorin, Trading Linen toimesta. Huoltomaalattu Trading Line -proomu kuljettaa lastia pääosin Tonavalla Regensburgin ja Constantan välillä. Aluksen kapasiteetti on noin 2 400 tonnia tai 3 200 kuutiometriä.

Mediator toimitti pohjamaalina Epocoat 21 HB:ta sekä paikallisesti sävytettyä Normafine 50 TC:tä aluksen vesirajan yläpuolelle jääviin pintoihin sekä yläosaan. Aluksen kannelle ja ylärakenteisiin toimitettiin lisäksi Praimexia, sekä Norrapid 10 ja Norrapid 12 alkydimaaleja. ”Meidät valittiin projektiin paikallisen myynnin, teknisen tuen, nopeiden toimitusten sekä paikallisesti Constantassa sävytettävien Nor-Maali tuotteiden johdosta”, kertoo Mediator Co. Ltd. toimitusjohtaja Victor Costachescu.

Reinin-Mainin-Tonavan kanava yhdistää Mustaanmereen maat, joilla ei ole suoraa yhteyttä maailman valtameriin.

Epocoat 21 HB on kaksikomponenttinen, korkea kuiva-aineinen epoksimaali, jolla on hyvät kuivumisominaisuudet. Tuotetta suositellaan pohja- ja välimaaliksi teräspinnoille rasitusluokissa C2-C5. Epocoat 21 HB soveltuu myös alumiini- ja sinkkipintojen pohjamaaliksi. Yleisimmin tuotetta käytetään teollisuusrakennusten rungoissa, putkisilloissa, kuljettimissa ja prosessiteollisuuden kantavissa rakenteissa. Tarjoaa mahdollisuuden pidennettyihin päällemaalausväliaikoihin, ja se on päällemaalattavissa myös polyuretaanimaaleilla.

Normafine 50 TC on kaksikomponenttinen puolikiiltävä ja korkea kuiva-aineinen akryylipolyuretaanimaali. Tuotetta suositellaan pintamaalikäyttöön sekä epoksi- että polyuretaanimaalaussysteemeihin rasitusluokissa C2-C5. Tyypillisesti käyttökohteina ovat teräsrakenteet, laivat, kontit ja ajoneuvot ulko- ja sisäkohteissa. Normafine 50 TC kuivuu myös alhaisemmissa lämpötiloissa.

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024 Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.

Normafine 40 HS:lle EPD-ympäristöseloste

15/3/2024 Nor-Maalin liuotinohenteinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali on saanut EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä kuudella liuotinohenteisella maalilla.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.