Nor-Maalin kotimaan myyntiosasto tarjoaa nopeaa ja ammattitaitoista palvelua

10/6/2024

Nor-Maali Oy:n kotimaan myyntitiimi tarjoaa asiantuntevaa palvelua teollisuusmaalien alalla. Myyntipäällikkö Vesa Kolehmainen johtaa tiimiä, johon kuuluvat Marko Patrikainen, Niko Kallio, Juhani Korajoki, Pasi Hippeläinen ja Ilia Stefanov. Tiimi painottaa yhteistyötä sekä nopeaa ja laadukasta asiakaspalvelua, mukautuen asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Nor-Maali arvostaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka heijastavat molemminpuolista luottamusta.

Myyntialueet

Nor-Maali Oy:n kotimaan teollisuusmaalien myyntitiimi on tunnettu nopeasta ja ammattitaitoisesta palvelustaan. Tiimi tarjoaa asiakkailleen laajan asiantuntemuksen pintakäsittelytyöstä ja teknisestä maalitietoudesta. Kaikilla tiimin jäsenillä on vuosien mittainen työkokemus teollisuusmaalien parissa erilaisista työtehtävistä.

Myyntialueet on jaettu seuraavasti: Uudenmaan, Kaakkois-Suomen, Pirkanmaan sekä Pohjanmaan myyntialueista vastaa Marko Patrikainen, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savosta Kuopioon saakka sekä Lounais-Suomen alueista Niko Kallio ja Pohjois-Karjalan ja Kainuun alueista Juhani Korajoki, joka toimii myyntityön lisäksi myös Nor-Maalin Teknisen Palvelun päällikkönä. Myyntitiimin vetäjänä toimii myyntipäällikkö Vesa Kolehmainen, joka vastaa myös Pohjois-Suomen myyntialueesta sekä kauppiasmyynnistä.

Lahdessa toimivat Pasi Hippeläinen ja Ilia Stefanov täydentävät tiimiä. Pasi työskentelee myyntiosaston assistenttina ja vastaa muun muassa kotimaan myynnin laskutuksesta ja tilausten vastaanotosta. Myös Ilia vastaanottaa tilauksia sekä vastaa erilaisiin tiedusteluihin.

Nor-Maalin kotimaan myyntiosasto tarjoaa ammattitaitoista palvelua

Nor-Maalin kotimaan myyntiosasto tarjoaa ammattitaitoista palvelua. Kuvassa ylärivissä vasemmalta Marko Patrikainen, Niko Kallio, Vesa Kolehmainen ja Juhani Korajoki. Edessä vasemmalta Pasi Hippeläinen ja Ilia Stefanov.

Ensiluokkaista palvelua muuttuviin teollisuusmaalitarpeisiin

Nor-Maalin myyntitiimi toimii joukkueena, jossa jokainen jäsen hyödyntää omia vahvuuksiaan asiakkaiden palvelemiseksi. Monet asiakassuhteet ovat jatkuneet vuosikymmeniä. Tiimi on tyytyväinen, että asiakkaat arvostavat pitkäjänteistä toimintaa ja sitoutuvat pitkään yhteistyöhön, mikä kuvastaa molemminpuolista luottamusta.

Viime vuosina asiakastarpeet ovat muuttuneet, mutta tuotteiden nopeus sekä laatu ovat edelleen tärkeitä. Pintamaalien kuivumisnopeus ja hyvä pakattavuus seuraavana päivänä ovat tärkeitä ominaisuuksia teollisuusmaalauksessa. Maalien kuiva-ainetilavuuksiin ja VOC-pitoisuuksiin kiinnitetään nykyään enemmän huomiota. Vastuullisuuteen liittyen Nor-Maali on panostanut viime vuosina yhä enemmän muun muassa vesiohenteisten maalien tuotekehitykseen. Tärkeässä osassa tuotekehitystä ovat myös yksikertamaalit, sekä vesi- että liuotinohenteiset, joiden kysyntä on kasvanut vuosien saatossa.

Nor-Maalin kotimaan myyntitiimi on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ja rakentamaan pitkäaikaisia asiakassuhteita. Teollisuusmaalien asiantuntijat ovat aina valmiina auttamaan ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin.

 

Teollisuusmaalien asiantuntijat palveluksessasi – ota yhteyttä Nor-Maalin kotimaan myyntiosastoon!

Kavamet – Lisää tehokkuutta investoinneilla ja Normathane 50 FD:llä

13/6/2024 Konepaja Kavamet on tehnyt merkittäviä investointeja tuotantonsa kehittämiseksi rakentamalla uuden teräsraepuhaltamon ja maalaamon. Myös yrityksen käyttämä Normathane 50 FD polyuretaanipintamaali on tuonut prosessiin monia hyötyjä.

Normafloor Aqua – betonipintojen vesiohenteinen suojaaja

13/6/2024 Normafloor Aqua on Nor-Maalin vesiohenteinen epoksimaali, CE-merkitty ja M1-hyväksytty ratkaisu betonilattioille. Normafloor Aqua on loistava valinta julkisten tilojen, varastojen, kellareiden, autotallien, jäähallien, tehdaslaitoksien sekä paperikonehallien lattioihin.

Lisää EPD-ympäristöselosteita Nor-Maalin vesiohenteisille tuotteille

6/6/2024 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Epocoat Aqua Primer ja Norecryl Aqua DTM ovat saaneet EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä seitsemällä liuotinohenteisella maalilla.

Nor-Maalille on myönnetty ISO 45001 -sertifikaatti

29/4/2024 Nor-Maali Oy:n työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä on nyt ISO 45001 -sertifioitu. ISO 45001 -sertifikaatin myöntäminen on konkreettinen osoitus pitkäjänteisestä ja tehokkaasta työstä, jota Nor-Maalissa on tehty vuosien ajan työterveys- ja työturvallisuusasioiden parissa.

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024 Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.