Pitkäkestoista yhteistyötä OÜ PMT ltd:n kanssa

1/8/2019

Asiakkaamme Oü PMT Ltd on erikoistunut valmistamaan metallirakenteita paperi- ja metsäteollisuuteen sekä kaivoslaitteita. Viron yksikkömme Oü Nor-Maali on päässyt toimimaan yrityksen pääasiallisena toimittajana jo monen vuoden ajan, varmistaen maalituotteiden sopivuuden Oü PMT:n käyttötarkoituksiin.

Nor-Maalin joustava polyuretaanimaali Normadur 65 HS on ollut kovassa käytössä Oü PMT:llä ja olemmekin vuosien saatossa toimittaneet heille tuotetta jo kymmeniä tuhansia litroja. Tätä maalia käytetään lumiaurojen päällystämiseen, antaen tuotteelle pitkäkestoisen sekä pitkäaikaisen suojan.  Oü PTM toimittaa Nor-Maalin maaleilla päällystetyt tuotteet Meiren tuotenimellä.

Muutamia vuosia sitten Oü PMT laajensi tuotantoaan myös maatalouskoneiden valmistukseen Humus-tuotenimen alla. Humuksen tuotteisiin päädyttiin käyttämään korkeakuiva-aineista ja kiiltävää yhden maalauskerran maalausjärjestelmää. Tähän sopiva tuote löytyi Nor-Maalin tuotevalikoimasta ja nyt Humus tuotteet päällystetään Normafine HS maalilla, joka on osoittautunut erittäin hyväksi valinnaksi juuri tähän kohteeseen.

Toivomme, että yhteistyö Oü PMT:n kanssa jatkuu vielä monien vuosien ajan!

Lue koko referenssi: OÜ PMT LTD

Normafloor Aqua – vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

21/3/2023 Normafloor Aqua on Nor-Maalin uusi epoksimaali vesiohenteisten tuotteidemme kasvavassa valikoimassa. Tuote on samalla ensimmäinen vesiohenteinen ratkaisumme betonilattioille. CE-merkitty ja M1-hyväksytty Normafloor Aqua on loistava valinta rakennuskohteisiin, joissa lattiamaalin on oltava vähäpäästöinen ja käyttäjäystävällinen.

Huoltomaalausta talvella – Silja Serenade kuivatelakoinnissa tammikuussa

14/2/2023 M/S Silja Serenade huoltomaalattiin Jotunin maaleilla tammikuun puolen välin jälkeen. Kuivatelakointina tehty huolto kesti reilut kaksi viikkoa, jonka aikana mm. aluksen pohja, sivut ja osa tankeista maalattiin. Vallitseva sää asetti omat rajoituksensa ulkona tehdylle telakoinnille.

Tallinkin MyStar maalattiin Nor-Maalin toimittamilla maaleilla

3/1/2023 Rauma Marine Construction on luovuttanut asiakkaalleen Tallinkille MyStar –matkustaja-autolautan Helsingin ja Tallinnan väliseen liikenteeseen. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin maaleilla. Käytössä olleita tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop XPF ja Marathon IQ2.

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan!

13/12/2022 Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpana tulokkaana Sadolin Glostrup A/S. Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt myös Tanskassa.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali – nopeampaa kuivumista alhaisessa lämpötilassa

23/11/2022 Maalauskustannuksien alentamista mietitään tällä hetkellä monessa teollisuusmaalaamossa. Miten säästää energiaa, mutta kuitenkin säilyttää laatu ja nopeus? Maalauskustannuksiin voidaan vaikuttaa mm. maalin kuivumislämpötilalla ja maalaussysteemin kerroslukumäärällä. Oikeanlaisella tuotevalinnalla on siis suuri merkitys prosessin kokonaiskustannuksiin. Nykyisessä energiatilanteessa Normafine 40 HS on kustannustehokas vaihtoehto sekä pinta- että kertamaaliksi.