Pitkäkestoista yhteistyötä OÜ PMT ltd:n kanssa

1/8/2019

Asiakkaamme Oü PMT Ltd on erikoistunut valmistamaan metallirakenteita paperi- ja metsäteollisuuteen sekä kaivoslaitteita. Viron yksikkömme Oü Nor-Maali on päässyt toimimaan yrityksen pääasiallisena toimittajana jo monen vuoden ajan, varmistaen maalituotteiden sopivuuden Oü PMT:n käyttötarkoituksiin.

Nor-Maalin joustava polyuretaanimaali Normadur 65 HS on ollut kovassa käytössä Oü PMT:llä ja olemmekin vuosien saatossa toimittaneet heille tuotetta jo kymmeniä tuhansia litroja. Tätä maalia käytetään lumiaurojen päällystämiseen, antaen tuotteelle pitkäkestoisen sekä pitkäaikaisen suojan.  Oü PTM toimittaa Nor-Maalin maaleilla päällystetyt tuotteet Meiren tuotenimellä.

Muutamia vuosia sitten Oü PMT laajensi tuotantoaan myös maatalouskoneiden valmistukseen Humus-tuotenimen alla. Humuksen tuotteisiin päädyttiin käyttämään korkeakuiva-aineista ja kiiltävää yhden maalauskerran maalausjärjestelmää. Tähän sopiva tuote löytyi Nor-Maalin tuotevalikoimasta ja nyt Humus tuotteet päällystetään Normafine HS maalilla, joka on osoittautunut erittäin hyväksi valinnaksi juuri tähän kohteeseen.

Toivomme, että yhteistyö Oü PMT:n kanssa jatkuu vielä monien vuosien ajan!

Lue koko referenssi: OÜ PMT LTD

Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua – Esittelyssä Nor-Maalin kotimaan myyntiosasto

20/6/2022 Nor-Maalissa kotimaan teollisuusmaalien myyntityötä tekee asiantunteva ja monipuolinen myyntitiimi. Osaamista löytyy niin käytännön maalaustyöstä kuin teknisestä maalitietoudestakin. Kun asiakkaalla on kysymyksiä, myyntitiimimme vastaa niihin nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Teollisuusmaalien tuoteturvallisuus ja lainsäädäntö. Mitä on tulossa?

17/6/2022 Kemikaalien lainsäädäntö tiukkenee jatkuvasti. Uudet säädökset velvoittavat sekä valmistajia että käyttäjiä lisääntyvään raportointiin ja kouluttautumiseen. Maalituotteiden ympäristövaikutusten selvitys on vielä vapaaehtoista, mutta tekee yrityksen liiketoiminnasta vastuullisempaa. Nor-Maalin tuoteturvallisuusinsinööri Sirutiina Hakulinen kertoo kahdesta ajankohtaisesta aiheesta: tulevasta di-isosyanaattikoulutusvaatimuksesta sekä EPD:stä.

Nor-Maalin Sara Grundsten-Lyapova kirjoitti opinnäytetyönsä vesiohenteisista teollisuusmaaleista

6/6/2022 Nor-Maalin Coating Advisor Sara Grundsten-Lyapova opiskeli työnsä ohessa rakennusinsinööriksi ja valmistui viime jouluna. Opinnäytetyönsä, Vesiohenteisten maalien käyttö teollisuus- ja laivamaalauksessa, hän kirjoitti Nor-Maalille.

ESL Shippingin M/S Arkadia huoltomaalattiin Jotunin tuotteilla

28/4/2022 M/S Arkadia huoltomaalattiin Jotunin maaleilla joulukuun lopussa. Kuivatelakointina tehty huolto kesti kymmenen päivää, jonka aikana alus sai kestävät, uudet maalipinnat lastiruumiin ja runkoon. Käytettyjä tuotteita olivat Jotaguard 660, Jotamastic 90 GF, Jotaprime 500 ja Hardtop XP.

Nor-Maalin uudet isommat toimitilat Ruotsissa

31/3/2022 Nor-Maali jatkaa palveluiden ja myyntiverkoston kehittämistä Ruotsissa ja on muuttanut omiin, suurempiin toimitiloihin. Uuden myyntitoimiston ja suuremman varaston tavoitteena on parantaa palvelun tasoa ja toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jakelijoiden tarpeisiin. Nor-Maali Group AB:n uudet toimisto- ja varastotilat sijaitsevat Enköpingissä, noin 70 km Tukholmasta länteen.