Pitkäkestoista yhteistyötä OÜ PMT ltd:n kanssa

1/8/2019

Asiakkaamme Oü PMT Ltd on erikoistunut valmistamaan metallirakenteita paperi- ja metsäteollisuuteen sekä kaivoslaitteita. Viron yksikkömme Oü Nor-Maali on päässyt toimimaan yrityksen pääasiallisena toimittajana jo monen vuoden ajan, varmistaen maalituotteiden sopivuuden Oü PMT:n käyttötarkoituksiin.

Nor-Maalin joustava polyuretaanimaali Normadur 65 HS on ollut kovassa käytössä Oü PMT:llä ja olemmekin vuosien saatossa toimittaneet heille tuotetta jo kymmeniä tuhansia litroja. Tätä maalia käytetään lumiaurojen päällystämiseen, antaen tuotteelle pitkäkestoisen sekä pitkäaikaisen suojan.  Oü PTM toimittaa Nor-Maalin maaleilla päällystetyt tuotteet Meiren tuotenimellä.

Muutamia vuosia sitten Oü PMT laajensi tuotantoaan myös maatalouskoneiden valmistukseen Humus-tuotenimen alla. Humuksen tuotteisiin päädyttiin käyttämään korkeakuiva-aineista ja kiiltävää yhden maalauskerran maalausjärjestelmää. Tähän sopiva tuote löytyi Nor-Maalin tuotevalikoimasta ja nyt Humus tuotteet päällystetään Normafine HS maalilla, joka on osoittautunut erittäin hyväksi valinnaksi juuri tähän kohteeseen.

Toivomme, että yhteistyö Oü PMT:n kanssa jatkuu vielä monien vuosien ajan!

Lue koko referenssi: OÜ PMT LTD