Pitkäkestoista yhteistyötä OÜ PMT ltd:n kanssa

1/8/2019

Asiakkaamme Oü PMT Ltd on erikoistunut valmistamaan metallirakenteita paperi- ja metsäteollisuuteen sekä kaivoslaitteita. Viron yksikkömme Oü Nor-Maali on päässyt toimimaan yrityksen pääasiallisena toimittajana jo monen vuoden ajan, varmistaen maalituotteiden sopivuuden Oü PMT:n käyttötarkoituksiin.

Nor-Maalin joustava polyuretaanimaali Normadur 65 HS on ollut kovassa käytössä Oü PMT:llä ja olemmekin vuosien saatossa toimittaneet heille tuotetta jo kymmeniä tuhansia litroja. Tätä maalia käytetään lumiaurojen päällystämiseen, antaen tuotteelle pitkäkestoisen sekä pitkäaikaisen suojan.  Oü PTM toimittaa Nor-Maalin maaleilla päällystetyt tuotteet Meiren tuotenimellä.

Muutamia vuosia sitten Oü PMT laajensi tuotantoaan myös maatalouskoneiden valmistukseen Humus-tuotenimen alla. Humuksen tuotteisiin päädyttiin käyttämään korkeakuiva-aineista ja kiiltävää yhden maalauskerran maalausjärjestelmää. Tähän sopiva tuote löytyi Nor-Maalin tuotevalikoimasta ja nyt Humus tuotteet päällystetään Normafine HS maalilla, joka on osoittautunut erittäin hyväksi valinnaksi juuri tähän kohteeseen.

Toivomme, että yhteistyö Oü PMT:n kanssa jatkuu vielä monien vuosien ajan!

Lue koko referenssi: OÜ PMT LTD

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.

Parempi peittokyky värillisillä perusmaaleilla

12/12/2023 Nor-Maali tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman polyuretaanimaaleja teräspintojen korroosionestomaalaukseen. Maalauskohteiden värisävyt vaihtelevat vaaleista tummiin, mukaan lukien kirkkaat sävyt. Nor-Maalin polyuretaanimaaleissa myös kirkkailla keltaisilla ja punaisilla sävyillä on hyvä peittokyky.

Nor-Maalin vesiohenteiset teollisuusmaalit uudistavat teollista maalausta

26/10/2023 Vesiohenteiset teollisuusmaalit ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja perinteisille liuotinohenteisille maaleille. Niiden suosio on vähitellen kasvanut teollisuusmaalauksessa, jossa on tärkeää minimoida VOC-päästöt. Metallipinnoille tarkoitetut vesiohenteiset teollisuusmaalit tarjoavat useita etuja käyttäjille.