Nor-Maalin tuotteet saatavilla nyt viideltä jakelijalta ruotsissa

29/9/2020

Etsitkö korkealaatuisia teollisuusmaaleja Ruotsista? – Nor-Maalin ratkaisut ovat nyt laajemmin saatavilla Ruotsissa.

Olemme solmineet kaksi uutta jälleenmyyntisopimusta Ruotsissa. Jälleenmyyjäverkostoomme ovat liittyneet Swepa International AB Linköpingistä sekä Tukholmassa ja Eskilstunassa toimiva Syntema. Yhdessä pitkäaikaisten jälleenmyyjiemme kanssa (Lack & Färgprodukter AB Halmstadissa ja Tinter AB Göteborgissa, Jälleenmyyjät) voimme palvella sinua entistäkin nopeammin. ”WE MAKE IT TO LAST. WE MAKE IT FAST”

Nor-Maalin tuotteet ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestään, laajasta valikoimasta ratkaisuja kevytmetalliteollisuudelle. Erikoisuutemme ovat direct to metal -ratkaisut, sekä vesi- että liuotinohenteisina vaihtoehtoina ja NISO-tuotteina.

www.nor-maali.fi/se

Country Manager Mikael Vårstrand ja Synteman Anna Strindlund

Swepa International AB:n Peter Nilsson