Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024

Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Uudessa toimipisteessä Narvassa Nor-Maalilla on oma varasto ja sävytyslaitteet, mikä mahdollistaa tehokkaamman ja nopeamman palvelun alueen asiakkaille. Varasto tulee tarjoamaan laajan valikoiman Nor-Maalin pohja- ja pintamaaleja, ja paikan päällä tapahtuva sävytys mahdollistaa tuotteiden toimituksen nopeasti ja vaivattomasti.

Laajennus tuo mukanaan Nor-Maalille uuden työntekijän, Aleksandr Moissejenkon, joka on nimitetty Narvan toimipisteen myyntivastaavaksi. Moissejenkolla on kahdeksan vuoden kokemus teollisuusmaalien myynnistä Itä-Virossa.

Tämän liiketoimintalaajennuksen myötä Nor-Maali palvelee asiakkaitaan Virossa entistä tehokkaammin kahden varaston kautta, mikä mahdollistaa nopeamman toimituksen ja parannetun asiakaspalvelun. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa vastaamaan markkinoiden kysyntää.

Lisätietoja Rainar Jürisaarelta.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

Kuvassa vasemmalla Narvan toimipisteen vastaava, myyntipäällikkö Aleksandr Moissejenko ja Oü Nor-Maalin toimitusjohtaja Rainar Jürisaar.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.

Parempi peittokyky värillisillä perusmaaleilla

12/12/2023 Nor-Maali tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman polyuretaanimaaleja teräspintojen korroosionestomaalaukseen. Maalauskohteiden värisävyt vaihtelevat vaaleista tummiin, mukaan lukien kirkkaat sävyt. Nor-Maalin polyuretaanimaaleissa myös kirkkailla keltaisilla ja punaisilla sävyillä on hyvä peittokyky.

Nor-Maalin vesiohenteiset teollisuusmaalit uudistavat teollista maalausta

26/10/2023 Vesiohenteiset teollisuusmaalit ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja perinteisille liuotinohenteisille maaleille. Niiden suosio on vähitellen kasvanut teollisuusmaalauksessa, jossa on tärkeää minimoida VOC-päästöt. Metallipinnoille tarkoitetut vesiohenteiset teollisuusmaalit tarjoavat useita etuja käyttäjille.

Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM on säänkestävä vaihtoehto korroosionestomaalaukseen – ilman isosyanaattia

27/9/2023 Norecryl Aqua DTM on Nor-Maalin uusi vesiohenteinen 2-komponenttinen akryylikertamaali, jossa yhdistyvät epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto. Tämä ympäristöystävällinen kertamaali on myös käyttäjäturvallinen tuote, koska se ei sisällä isosyanaattia.