Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024

Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Uudessa toimipisteessä Narvassa Nor-Maalilla on oma varasto ja sävytyslaitteet, mikä mahdollistaa tehokkaamman ja nopeamman palvelun alueen asiakkaille. Varasto tulee tarjoamaan laajan valikoiman Nor-Maalin pohja- ja pintamaaleja, ja paikan päällä tapahtuva sävytys mahdollistaa tuotteiden toimituksen nopeasti ja vaivattomasti.

Laajennus tuo mukanaan Nor-Maalille uuden työntekijän, Aleksandr Moissejenkon, joka on nimitetty Narvan toimipisteen myyntivastaavaksi. Moissejenkolla on kahdeksan vuoden kokemus teollisuusmaalien myynnistä Itä-Virossa.

Tämän liiketoimintalaajennuksen myötä Nor-Maali palvelee asiakkaitaan Virossa entistä tehokkaammin kahden varaston kautta, mikä mahdollistaa nopeamman toimituksen ja parannetun asiakaspalvelun. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa vastaamaan markkinoiden kysyntää.

Lisätietoja Rainar Jürisaarelta.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

Kuvassa vasemmalla Narvan toimipisteen vastaava, myyntipäällikkö Aleksandr Moissejenko ja Oü Nor-Maalin toimitusjohtaja Rainar Jürisaar.

Kavamet – Lisää tehokkuutta investoinneilla ja Normathane 50 FD:llä

13/6/2024 Konepaja Kavamet on tehnyt merkittäviä investointeja tuotantonsa kehittämiseksi rakentamalla uuden teräsraepuhaltamon ja maalaamon. Myös yrityksen käyttämä Normathane 50 FD polyuretaanipintamaali on tuonut prosessiin monia hyötyjä.

Normafloor Aqua – betonipintojen vesiohenteinen suojaaja

13/6/2024 Normafloor Aqua on Nor-Maalin vesiohenteinen epoksimaali, CE-merkitty ja M1-hyväksytty ratkaisu betonilattioille. Normafloor Aqua on loistava valinta julkisten tilojen, varastojen, kellareiden, autotallien, jäähallien, tehdaslaitoksien sekä paperikonehallien lattioihin.

Nor-Maalin kotimaan myyntiosasto tarjoaa nopeaa ja ammattitaitoista palvelua

10/6/2024 Nor-Maali Oy:n kotimaan myyntitiimi tarjoaa asiantuntevaa palvelua teollisuusmaalien alalla. Myyntipäällikkö Vesa Kolehmainen johtaa tiimiä, johon kuuluvat Marko Patrikainen, Niko Kallio, Juhani Korajoki, Pasi Hippeläinen ja Ilia Stefanov. Tiimi painottaa yhteistyötä sekä nopeaa ja laadukasta asiakaspalvelua, mukautuen asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Nor-Maali arvostaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka heijastavat molemminpuolista luottamusta.

Lisää EPD-ympäristöselosteita Nor-Maalin vesiohenteisille tuotteille

6/6/2024 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Epocoat Aqua Primer ja Norecryl Aqua DTM ovat saaneet EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä seitsemällä liuotinohenteisella maalilla.

Nor-Maalille on myönnetty ISO 45001 -sertifikaatti

29/4/2024 Nor-Maali Oy:n työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä on nyt ISO 45001 -sertifioitu. ISO 45001 -sertifikaatin myöntäminen on konkreettinen osoitus pitkäjänteisestä ja tehokkaasta työstä, jota Nor-Maalissa on tehty vuosien ajan työterveys- ja työturvallisuusasioiden parissa.